Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nnk1981

merhaba yeni telefon alma aşamasindayim.huawei mate 9 ile huawei p10 arasında kaldım.düşüncelerinizi alabilirmiyim ? acelem yok fiyat konusunda düşüş olabilir mi ? teşekkürler

İkiside çok iyi telefonlar işlemci kamera falan aynı gibi zaten hangisi sana daha çok hitap ediyorsa onu tercih etmelisin diye düşünüyorum. Ben mate 9 alırdım çok büyük olmasa.. 5.9 inç çok büyük bir telefon phablet bildiğin kullanımı elde cepte falan zor olur diye düşünüyorum 5.5da bile çok rahat edemiyorum bazen ama artıları parmak izi konumu daha çok bana hitap ediyor şuanki telefonumdan alıştığım üzere ve batarya ömrü daha fazla 4000 mah bataryası olduğu için. Mate 9'u alacak olursanız şuan mediamarkta indirimde 2599 Lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

quote:

Orijinalden alıntı: nnk1981

merhaba yeni telefon alma aşamasindayim.huawei mate 9 ile huawei p10 arasında kaldım.düşüncelerinizi alabilirmiyim ? acelem yok fiyat konusunda düşüş olabilir mi ? teşekkürler

İkiside çok iyi telefonlar işlemci kamera falan aynı gibi zaten hangisi sana daha çok hitap ediyorsa onu tercih etmelisin diye düşünüyorum. Ben mate 9 alırdım çok büyük olmasa.. 5.9 inç çok büyük bir telefon phablet bildiğin kullanımı elde cepte falan zor olur diye düşünüyorum 5.5da bile çok rahat edemiyorum bazen ama artıları parmak izi konumu daha çok bana hitap ediyor şuanki telefonumdan alıştığım üzere ve batarya ömrü daha fazla 4000 mah bataryası olduğu için. Mate 9'u alacak olursanız şuan mediamarkta indirimde 2599 Lira.

cevap için teşekkürler aynen bugün gittim maedimarkta ama mate 9 çok büyük geldi dediğiniz gibi çok zor taşinmasi korunması. o yüzden p10 daha hoş göründü gözüme.peki p10 da kronik sorun var mi bildiğiniz çok sağolun

• Arkadaslar p10 telefonumla çektiğim fotolara bakıyordum galeride.Yazın çektiğim bir fotonun ve başka bir fotonun yarisinin ortadan kayboldugunu fark ettim ayni sorun esimin telefonun p9 lite 2017 de de var yasiyan varmi bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• arkadaşlar p10 da bootlader kilidini açtım ama şuan geliştirici seçeneklerine girince oem unlock seçilebilir durumda değil.araştırıyorum nette gene bootlader kilidi açma konuları çıkıyor gne deniyorum sitesinden kod almayı bu sefer vermiyor.teli fabrika ayarına döndürmeye çalışıyorum kendi stock recoverysi çalışmıyorum güncelleme lazım diyor ama güncellemiyorum bu sorun nasıl çözülür ilk huawei cihazım lanet ettim bu kadar rezil bi sistem olamaz

bahsettigim konuda teknik destek olabilicek biri yokmu koskoca forumda?

• Neden bootloader ı açtınız ki? Adb,fastboot,twrp hakkında bilginiz yoksa hiç kurcalamayın bence. P10 için geliştirilen rom yok şu an için. root çok da önemli değil Emui 5.1 gayet stabil bence bundan önceki tüm cihazlarımın bootloaderını açtım rootladım üstlerinde baya rom denedim batarya süresini uzatabilirsin reklam engellersin falan ama bunlar rootsuzda yapılabilir. En temizi bilgisayara hisuite ile bağla en son yazılımı full olarak tekrar yükle recovery hatası büyük ihtimalle ortadan kalkar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider_95

Neden bootloader ı açtınız ki? Adb,fastboot,twrp hakkında bilginiz yoksa hiç kurcalamayın bence. P10 için geliştirilen rom yok şu an için. root çok da önemli değil Emui 5.1 gayet stabil bence bundan önceki tüm cihazlarımın bootloaderını açtım rootladım üstlerinde baya rom denedim batarya süresini uzatabilirsin reklam engellersin falan ama bunlar rootsuzda yapılabilir. En temizi bilgisayara hisuite ile bağla en son yazılımı full olarak tekrar yükle recovery hatası büyük ihtimalle ortadan kalkar diye düşünüyorum.

önceki g8 i açtım, kapatayım derken telefonun ana kartı bozuldu. bilmeden bu işlere girişmeyin. ayrıca android de root yapmak çok gereksiz bence. istediğin türde program var. neden telefonunuzu riske atıyorsunuz?

• nadir3391 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam root şu an bizim cihazlarımız için bence de gereksiz ama ileri de ne olur belli olmaz, bootloader açtıktan sonra hafızaya tam okuma yazma izni gerçekten tehlikeli. Bazı disk bölüntüleri var telefonun driverlarının ve diğer hayati bilgilerin olduğu. İlk iş bunların yedeğini almak lazım twrp recovery ile. Yanlış bir şey yüklendiğinde telefon fastboot moduna geçmezse bilgisayar dahi tanımaz ve brick olur.
  • ghostrider_95 G kullanıcısına yanıt
    xda da güzel romlar olsaydı bir güzel rootlayıp yüklerdik ama malesef bu cihazla ilgilenen geliştirici yok gibi bişey. Acaba kirin işlemci olmasından mı kaynaklanıyor bu kadar ilgisizlik merak ettim.
  • ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• oo oo beyler sizde iyi gomdunuz bizi ilk android telefonumu degil bu bicok marka kullandim herzaman custok rom yukledjm twrp bootloader kilidi actim.benim demek istedigim huawei cihazlarda bu sistem cok kotu acmasi kapamasi felan.evet xda da sadece 1 gelistirii rom yapmis ama stock romdan iyidir cunku kulaklik ses cikisi dusuk klon uygulamalar sinirli bundan ince xiaomi mi6 vardi kilit acmak twrp yuklemek hersey cok basit.huawei kaynak kod yayinlamiyor demekki gelistiriciler kirin icin rom uretsin.p10 aldik camerasi daha iyi diye tasarimda oyle ama custom seviyede telefonla ugrasan yok anlasilam gene basimizin caresine bakicaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider_95

Neden bootloader ı açtınız ki? Adb,fastboot,twrp hakkında bilginiz yoksa hiç kurcalamayın bence. P10 için geliştirilen rom yok şu an için. root çok da önemli değil Emui 5.1 gayet stabil bence bundan önceki tüm cihazlarımın bootloaderını açtım rootladım üstlerinde baya rom denedim batarya süresini uzatabilirsin reklam engellersin falan ama bunlar rootsuzda yapılabilir. En temizi bilgisayara hisuite ile bağla en son yazılımı full olarak tekrar yükle recovery hatası büyük ihtimalle ortadan kalkar diye düşünüyorum.

evet custom rok yuklemek icin bir cok neden olabilir ama yazilmda stock olarak ses cikis gucu sinirli degilse batsrya suresi stabil ve guncellemeyle duzeliyosa gerek olmuyor reklam engelleme umrumda degil.note 8 de kulaklik cikis sinirini kaldirmislar diye duydum sonunda bir android ureticisinin akli basina geldi bi konuda.mesela telefon gorusmesi kaydida onemli.miui romlarda mevcut.emui de yok sadece tek bir rom bile olsa ses cikisi ve arama kaydi icin rok yuklemeye deger bence.bugune kadar hic iphone alip kullanmadim ama adamlari bi konuda tebrik etmek gerek ses sinirlamasi yok yazilim guncellemelerle stabil hale geliyor bazo ozellikler yok ama kullanan en az 2yil hicbiseyle ugrasmaya ihtiyaci olmuyor.androidde hangi markayi alsan hem yazilimda insani sinir eden bi sınır eksik bsey koyuyolar gelde ugrasma rootlamaya

• mtunc52 kullanıcısına yanıt
    aynen geliştirici yok şu anda, çok kullanılan cihazlarla ilgileniyorlar genelde s3 e nougat bile getirdiler. Huawei kirin işlemcilerin açık kaynak kodlarını yayınladı. Huawei ne zaman güncellemeleri keser o zaman talep olur bence.
  • jern kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ya bende ses dsp sinin eksikliğini çok hissediyorum. Bir önceki sony cihazımda miui rom kullanırken şu an kullandığım p10 plus dan daha çok verim alıyordum.
  • Arkadaşlar ekran çatladığı için ekranı değiştirmem gerekiyor. Fix smart 420 lira fiyat vermişti. Telefonu gün içinde verirler mi. Tecrübesi olan var mı?

• Merhaba Dostlar,
    Aranıza katılma arefesindeyim fakat p10/plus/mate 9 arasında kaldım f/p olarak hangısıdır sızce?
  • Arkadaşlar benim telefonumda tarayıcı yok. Yani sistemin kendi orijinal tarayıcısı yok onun yerine chrome var niye böyle acaba nasıl yükleyebilir orijinal tarayıcı

Edit: ve hicloud bölgenizde kullanılamıyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 8 Ekim 2017; 22:15:46 >
  • byvanellus B kullanıcısına yanıt
    65 sürümü gelmedi daha bana
    Yenilikler nelermiş bir bilginiz var mı?
  • Simdilik gördüğüm kadariyla kamera icin 3d panaroma özelligi gelmis

• crypterografi kullanıcısına yanıt
    Hicloud olayını bilmiyorum ama bu telefonun kendi tarayıcısı ve klavyesi bulunmuyor. Satın almadan önce ben de bilmiyordum, aldıktan sonra farkettim. İlk başta canım biraz sıkılmıştı ama stok tarayıcı çok da mühim değil. Klavye olarak da zaten yüklü gelen Gboard'u tercih ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.