Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla telefonun hacklenmesi olayı bana da mantıksız geldi. 4 aydır kullanıyorum bizde neden olmuyor ki öyle kolay değil. en fazla yüklenilen bir programa verilen izinden diye düşündüm ama o şekilde de zor.
  • Ben bir aydır huawei p10 kullanıyorum genel olarak memnunum yaşadığım sıkıtılar şöyle
    - nadiren de olsa herhangi bir uygulamayı kullanırken, birden ana meüye dönüyor. sizde oluyor mu?
    - xiaomi mi band 2 bileklikle eşleştiremedim. Bilmediğim bir ayar mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

Ben bir aydır huawei p10 kullanıyorum genel olarak memnunum yaşadığım sıkıtılar şöyle
    - nadiren de olsa herhangi bir uygulamayı kullanırken, birden ana meüye dönüyor. sizde oluyor mu?

Mi band 2'nin eşleşmesini eski cihazdan kaldırmanız lazım. Mi hesabından da aynısını yapmalısınız. Benim başıma geldi hesaba girip cihazı silince bağlandı.
  • Ekranın üstüne yapışık gelen koruyucuyu çıkaran var mı ? Jelatin mi cam koruyucu mu acaba bana jelatin gibi geldi
  • beyler arkadasa sirket p10 plus hediye etti oda bana 1400 e vericek nasil telefondur huawei iyi tlfn diye biliyorum alayim mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmusty355 kullanıcısına yanıt
    Orijinal fiyatı 3600 civarı

• tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    cam değil jelatin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

Ben bir aydır huawei p10 kullanıyorum genel olarak memnunum yaşadığım sıkıtılar şöyle

Bende de dediğiniz ana menüye dönme sorunu var. Özellikle oyun oynarken birden anamenuye atması can sıkıcı. Sebebini bilmiyorum herhangi bir güç kısıtlama ayarı da açık değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

Arkadaşlar bugün "Paralel ithalat" Cepport'dan Huawei P10 plus satın aldım.

Bir kaç saatlik tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki kamerada bir kusur bulamadığım gibi kamerası gerçekten çok iyi.

Telefon hızlı ve stabil çalışıyor şimdilik bir sıkıntısı yok. Bana ekran dokunmatiği performansı biraz zayıf gibi geldi ancak yeni telefona ve eskisine göre nispeten büyük bir telefona geçtiğim için bir yadırgama durumu da olabilir.

Ekran başarılı ancak Samsunglarda olduğu cıvıl cıvıl bir ekran beklemeyin. Zaten ekran yapıları farklı bildiğiniz üzere.

Ortada bulunan dokunmatik tuşa alıştım sayılır ancak halen bazen yanlışlıklar google araması kısmını açabiliyorum.

önümüzdeki günlerde birkaç fotoğraf da ekleyeceğim.

Gelelim işin civcivli kısmına " paralel ithalat " Almadan önce beni en çok düşündüren husus bu idi.

Daha önce de söyledim. Alana saygım sonsuz ancak ben bu telefona 4200 TL vermem. Uzun süredir paralel ithalatı ve satıcıları takip ediyordum. Bugün kalktım iş için gittiğim İstanbul'da Cepport - Mys İletişim denilen yeri buldum. Oradaki patrona açık açık tüm endişelerimi dile getirdim. Garanti, ucuzluk, güncelleme desteği vs. Çok tatminkar cevaplar verse de bu cevaplar satıcı cevapları olduğu için bir kulağımdan girdi öbüründen çıktı. Ancak sonra bir vesile ile bu arkadaşların telefonları tuttuğu depo odalarına girdim. İçeride belki 1000lerce telefon var. Bir de içerideki bilgisayarların birinde Hepsiburada nın sipariş ekranı vardı net olarak sayamadım ancak işlem yapılan 10 kadar sipariş vardı. Bu telefonların yüzde 95'i Huawei ve Xiaomi. Sonra kafamda kabataslak bir hesapla internette önümüze çıkan o olumsuz yorumları hesapladım ve telefonu almaya karar verdim. Az çok gördüğüm şeye göre söylüyorum. Adamların o internette okuduğumuz memnuniyetsiz yorumları % 5 falan. Kaldı ki memnnun adam oturup da şikayet var'a falan yazmaz. Sinirli adam yapar bu işi.

Tabi arkadaşlar 4200 TL verebilecek durum olsa hiç kafamız ağrımaz; elbette yarı fiyatına satılan telefonların mesela güncellemeyi geç alması ya da serviste sıkıntı yaşama ihtimali olması normaldir ( Buraya bir dip not, diğer yetkili servisler de pek iyi diyemeyiz ) Ancak ürünü yarı fiyatına aldığınızı düşündüğünüz zaman bunlara katlanılır diye düşünüyorum.

Bu arada ufak bir Konu Dışı, bu adamların asıl uzmanlığı Xiaomi, adamlar Mi6 ların bayramdan sonra 2000 civarında satışa sunulacağını söylüyorlar. Büyük parti bir sevkiyat için beklediklerini bu yüzden şu an satış yapan diğer satıcılar kadar yüksek fiyatlı satmayacaklarını söylediler. Bir not daha Xiaomi nin resmi distribitör olayı tamamen yalanmış. Duyduklarım bunlar.

Ben gibi kararsız arkadaşlar yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Soru sormaktan çekinmeyin.

Hocam 1080p 120 fps video testler görüyoruz bu doğru mu, yoksa böyle bir çekim yok mu

• SteelsDream kullanıcısına yanıt
    Yükeldim sorunsuz yükledi açıldığında B162 sürüm değişmemiş olarak açıldı :) Yani C432B170 C636B162 üstüne kuruyor ama birşey değişmiyor.
  • arkadaşlar p10 da bootlader kilidini açtım ama şuan geliştirici seçeneklerine girince oem unlock seçilebilir durumda değil.araştırıyorum nette gene bootlader kilidi açma konuları çıkıyor gne deniyorum sitesinden kod almayı bu sefer vermiyor.teli fabrika ayarına döndürmeye çalışıyorum kendi stock recoverysi çalışmıyorum güncelleme lazım diyor ama güncellemiyorum bu sorun nasıl çözülür ilk huawei cihazım lanet ettim bu kadar rezil bi sistem olamaz
  • ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• Arkadaşlar, s8 ile huawei p10 arasında kaldım . Telefonda kronik donanım ve yazılım hataları mevcut mudur ? Benim için en önemli yanlarından birisi çekim kalitesi ve telefon görüşmesindeki ses kalitesi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Huawei P10 almayı düşünüyorum arkadaşlar ama plus modelimi yoksa düz modelinimi alsam tam karar veremedim. Sizce hangisi? Değer mi fiyat farkına? (1000 TL)

Şuanda da huawei g8 kullanıyorum. Geçen sene Mayısta satın almıştım hala memnunum. Huawei garanti servisi çok iyi deniyor o yüzden paralel ithalat düşünmüyorum. Huawei P10 plus 3500 TL p10 modeli 2500 tl. Açıkçası 3500'e S8+ modeli aklını çeliyor insanın o fiyatlara çıkınca ama o kadar verilmelimi telefona bilemedim. 2500 daha uygun içi rahat oluyor insanın Birde pek fark göremedim açıkçası RAM 4/6 GB, batarya 3200 mah/ 3750 mah ekran 5.1inç1080p/ 5.5inç 2k depolama 64/128 kamera düşük ışık için f2.2/f1.8. Benim için açıkçası 1000 TL fazla vermelik farklar yok ama almışken plus mı alsam bilemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.

• Huawei G8'de arka tarafta bulunan parmak iziyle menüyü aşağı indirmek, fotoğraflar arasında geçişi sağlayabiliyordun bundada öndeki parmak iziyle yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

Huawei G8'de arka tarafta bulunan parmak iziyle menüyü aşağı indirmek, fotoğraflar arasında geçişi sağlayabiliyordun bundada öndeki parmak iziyle yapılabiliyor mu?

Yapılamıyor.
  • ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Son Ayar UHD 4K muhtemelen bu dediğiniz şekilde çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

Huawei P10 almayı düşünüyorum arkadaşlar ama plus modelimi yoksa düz modelinimi alsam tam karar veremedim. Sizce hangisi? Değer mi fiyat farkına? (1000 TL)

Şuanda da huawei g8 kullanıyorum. Geçen sene Mayısta satın almıştım hala memnunum. Huawei garanti servisi çok iyi deniyor o yüzden paralel ithalat düşünmüyorum. Huawei P10 plus 3500 TL p10 modeli 2500 tl. Açıkçası 3500'e S8+ modeli aklını çeliyor insanın o fiyatlara çıkınca ama o kadar verilmelimi telefona bilemedim. 2500 daha uygun içi rahat oluyor insanın Birde pek fark göremedim açıkçası RAM 4/6 GB, batarya 3200 mah/ 3750 mah ekran 5.1inç1080p/ 5.5inç 2k depolama 64/128 kamera düşük ışık için f2.2/f1.8. Benim için açıkçası 1000 TL fazla vermelik farklar yok ama almışken plus mı alsam bilemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Bence değmez.

Paralel ithalat aldığım sırada düz ile plus arasında 300 lira fark vardı. 2500 TL ye P10 Plus aldım geçtiğimiz Mayıs ayında. Ancak paralel ithalat değil ise ve dediğiniz gibi fark var ise değmez.

• merhaba yeni telefon alma aşamasindayim.huawei mate 9 ile huawei p10 arasında kaldım.düşüncelerinizi alabilirmiyim ? acelem yok fiyat konusunda düşüş olabilir mi ? teşekkürler
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Aynen 1000 liralık fark harbiden değmez gibi şuandada paralel ithalatını bulamadım p10 plusın düz p10 alıcam gibi duruyor teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.