Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.845
Cevap
37
Favori
327.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ekran süresine bakmadım ama bende sizin gibi düşünüyorum. 163 sürümünde biraz daha hızlı bitiyor sanki.
  • mtskrn07 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bakalım ekran süresi kaç saat verecek. Bazı arkadaşlar 161"in beklemede çok sarj yediğini yazmıştı ama bende öyle bir sorun yoktu. Hatta g2 gibi geceden 100bıraktım sabaha 100 Du hala. Otomatik 163 e geçmiş bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar... 2G/3G / 4G arasında kolay geçiş yapabileceğimiz bir widget yada kolay geçiş uygulama yada botun var mı ?? Lenovo P1 de böyle bir şey vardı ve buna cidden çok ihtiyaç duyuyoum açıkcası :))
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    Bu eski sürümlerde olan bir olay idi, Turkcell de kapatıldı maalesef geçen güncellemeler ile beraber.
    Çözümü de yok şuanlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hızlı şarj yiyor bir önceki sürüme gör. bekleme modu da dahil.
  • Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi 20dakika azaldı 163 de 161e göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, başka nereye yazacağımı bilemedim yani hangi konuya. p smart 2019 kullanıyorum, nasıl müzik atacağım içine? bu arada p smart gerçekten başarılı bir telefon olmuş ve çok uygun fiyatlı. yüz tanıması çok hızlı, parmak izi çok hızlı okuyor, telefonun genel olarak geçişleri vs si çok hızlı takılma donma vb şeyler yaşamadım bir haftadır kullanıyorum. bir kaç kere düşürdüm, sapasağlam duruyor. ben elektronik cihazları gerçekten çok kötü kullanan bir insanım ve çok gereksiz doldururum hep. bunun içi de saçma sapan bir sürü app ile dolu, fotoğraf vs ile, ama taş gibi çıktı telefon. hem içini hem dışını oldukça özensiz kullanıyor olmama rağmen sapasağlam hem dışı hem içi. bir de youtube, sosyal medya uygulamaları, bir ton oyun ve hatta telefondan kitap okumama rağmen hem çok hızlı şarj oluyor hem de bütün gün gidiyor şarjı. bugün de bir kaç saat youtube dan müzik dinledim arabada, arada oyun oynadım, bolca fotoğraf çektim, whatsapp ve instagrama sık sık girdim, (sabah 9dan beri) saat 12'ye 10 var, hala yüzde 32 şarjı var. sevgiler herkese.
    bu arada müzik nasıl atacağım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrakoker -- 8 Şubat 2019; 23:53:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serrakoker

    merhabalar, başka nereye yazacağımı bilemedim yani hangi konuya. p smart 2019 kullanıyorum, nasıl müzik atacağım içine? bu arada p smart gerçekten başarılı bir telefon olmuş ve çok uygun fiyatlı. yüz tanıması çok hızlı, parmak izi çok hızlı okuyor, telefonun genel olarak geçişleri vs si çok hızlı takılma donma vb şeyler yaşamadım bir haftadır kullanıyorum. bir kaç kere düşürdüm, sapasağlam duruyor. ben elektronik cihazları gerçekten çok kötü kullanan bir insanım ve çok gereksiz doldururum hep. bunun içi de saçma sapan bir sürü app ile dolu, fotoğraf vs ile, ama taş gibi çıktı telefon. hem içini hem dışını oldukça özensiz kullanıyor olmama rağmen sapasağlam hem dışı hem içi. bir de youtube, sosyal medya uygulamaları, bir ton oyun ve hatta telefondan kitap okumama rağmen hem çok hızlı şarj oluyor hem de bütün gün gidiyor şarjı. bugün de bir kaç saat youtube dan müzik dinledim arabada, arada oyun oynadım, bolca fotoğraf çektim, whatsapp ve instagrama sık sık girdim, (sabah 9dan beri) saat 12'ye 10 var, hala yüzde 32 şarjı var. sevgiler herkese.
    bu arada müzik nasıl atacağım?
    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p-smart-2019-ana-konu--136878688

    Bu konuda sizin cihaz ile ilgili daha iyi cevaplar bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 11 Şubat 2019; 15:24:56 >
  • Arkadaşlar telefona format atmak istiyorum ama rehberi dışa aktar dediğimde SD kartı görmüyor her zaman yaptığım şey eksik birşey yapmıyorum bir yerde birşeyi kapatmış da olabilirim böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Hepsiburada sitesindeki gelecek bizde mağazasından alınca bu telefonu 1686 tl yapıyor. Hepsiburada satıcılı olan 1810 tl. Sizce değer mi riske girmeye? Bilen var mı bu satıcıyı? Güvenilir midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu telefonu anneme almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, kronik bir sıkıntısı yok, kasması donması yok, tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaşlar. P Smart telefonumu, ekran sararması ve arka kamera camı düşmesi sebebi ile garantiye yolladım. Telefon ellerine ulaştıktan sonra servisten biri dönüş yaptı. Ekranı garanti kapsamında değiştireceklerini , arka kamerayı değiştireceklerini fakat arka kapak için 190 TL ücret ödememiz gerektiğini söylediler. Bende ücret ödemeyi kabul etmedim. Arka kamera camını takmadan diğer sorunları yaparak cihazı geri gönderdiler. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turancan45 T kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun hocam bugun mavi renginden aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.SeLim kullanıcısına yanıt
    arka cam fiziksel darbe ile mi düştü durup durur iken mi? servis size neden garanti kapsamı dışına çıktığını açıkladı mı?
  • Beyler bu telefon durup dururken çince konuşuyor P smart 2019 var. Telefonda herhangi bir uygulama açık değil ekran açık değilken ikidir birden ses çıkıyor adamın biri konuşuyor. Böyle bir şey ile karşılaşan var mı Huawei'nin telefonlarında. Ne gibi bir uygulamadan geliyordur acaba tahmini olan var mı ?
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Arka camın düştüğünü tamamen tesadüf olarak gördüm. Telefon darbe almadı veya düşmedi. Servisin dediği, kasada çizikler var o yüzden garanti kapsamına girmiyor. Benim anlamadığım garanti kapsamına girmiyorsa arka kamerayı nasıl değiştirdi garantiden. Arka kamera ön panel ile mi değişiyor yoksa anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.SeLim kullanıcısına yanıt
    İşte bende bunu Merak ettim. Ya tamamen garanti dışı olsun ya tamamen garanti içi neye göre kime göre bu ayrım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bu durumu bende anlamadım. Tatmin edici bir açıklamada yapmadılar. Tekrar garantiye yollasam sonuç ne olur onu merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.