Şimdi Ara

huawei mi ipad kafalar karışık sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2k ekranlı 12saat pil ömrü 7250mha pil 30dk 16 sarj oluyor
    Kirin 810 | CPU: 2 x Cortex-A76 2.27 GHz + 6 x Cortex-A55 1.88GHz | GPU: Mali-G52"
    64gb 4gb ram bir tablet var 2300 tl tek sorun google uygulamaları yok
    bir yandan da ipad 7 32 gb özellik yazmaya gerek yok :) gönlüm bundan yana ama 32 hafıza cok sıkıntı
    pubg ve video izlemek için kullanmayı düşünüyorum 2600tl cıvarı

sizce hangisi

• Google olmayan cihaz tercih edilebilir olmamalıdır ; Gmail , playstore YouTube ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kendi marketi var programların %50 var kalanda mısal twiter vs kendi sitesi üzerinde soruyorya ya apk ios windows için indir diye yükleme oralardan bulup indiriyorlar.
    youtube de tarayıcıdan çalışıyor muş.

aslında anlamadım nokta windows amd intel vs işlemcilerde yasak yok. çatır çatır nootbook satıyorlar. bende de var matebook d15 bunların da apple gibi bir ekosistem kurmuşlar veri transferi çok basit dokundurmak yetiyor. kafamı o da karıştırdı.

anladığım ipad de sistem 20gb kaplıyor tam emın değilim 12gb da neler sığar bilmiyorum. resim müzik telde zaten. oyun ve uygulama için yetermi. 350tl gibi bir fark var. acaba eylülde ipad 8 nesil cıkarmı
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Tablet olayında İpad’den şaşmamak lazım hocam. Gel gelelim 32gb çok az min 64 veya üstü tercih edilmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ipad air de 4000 tl su 7. nesilin 64 olsa güzel olurdu ama apple satış stratejisi apple air satmak için 32gb sürüm çıkarıyorlar. yoksa bu devirde en ucuz parça hafıza
  • bütçe işi sıkıntı kredi kartı hep asgari ödeme:/
  • Tablette iPad’in rakibi yok. Kesinlikle iPad alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.