Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tablet icin uretilmis kilif gittigidiyorda kalem ile birlikte 39.90 a satiliyor linki vericem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rektal

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/huawei-mediapad-7-s7-701u-standli-kilif-kalem-91739270

Çok sağol,kaç gündür denemediğim kılıf kalmamıştı. Fiyatı pahalı olmasına karşın tablete uygun kılıf bulamadığım için sabah ilk iş 2 adet sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinz

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/huawei-mediapad-7-s7-701u-standli-kilif-kalem-91739270

Çok sağol,kaç gündür denemediğim kılıf kalmamıştı. Fiyatı pahalı olmasına karşın tablete uygun kılıf bulamadığım için sabah ilk iş 2 adet sipariş verdim.

Bu kılıf acelesi olmayanlar için Aliexpress'de 7.89 dolar

Ayrıca farklı kılıflar da var

http://www.aliexpress.com/item/Mediapad-for-HUAWEI-7-vogue-holsteins-s7-601-protective-case-original-mount/1158187634.html
    http://www.aliexpress.com/item/Original-Leather-Case-for-HUAWEI-Mediapad-S7-301u-w-c-u-p-7-inch-Ultra-thin/830209510.html
    http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Transparant-Silicone-cover-case-For-Huawei-MediaPad-7-tablet-Free-Screen-protector-for-gift/885788056.html (farklı bir modele ait , belki uyabilir)

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Ağustos 2013; 19:23:15 >
  • Arkadaşlar bu tablet Turkcell den başka bir yerde var mı?

• Huawei sitesinde bugun guncelleme yayinlanmis. indirdim ama yuklemedim deneyen bilen var mi

• quote:

Huawei sitesinde bugun guncelleme yayinlanmis. indirdim ama yuklemedim deneyen bilen var mi

tablette çevirimiçi güncelleme de bulmadı, cesaret edemiorum telefon apk sı falan kurulmazsa çok kötü olur benim için acaba linkini atabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 29 Ağustos 2013; 0:00:01 >
  • Bu arada guncelleme telefon sms mms destegi ve browser hizlandirici ozelliklerini veriyomus

• Bu güncellemeyi yaptığımızda tabletteki bilgiler ve ayarlar silinmez dimi ben yapmayı düşünüyorumda

• enginozen E kullanıcısına yanıt
    siliniyor :)

dun aldim zaten bir sey kurmamistim.

ne var ne yok sifirlaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adomhoar

siliniyor :)

dun aldim zaten bir sey kurmamistim.

ne var ne yok sifirlaniyor

Peki ne gibi değişiklik var telefon özelliği program kurmadan direk geliyormu?

• enginozen E kullanıcısına yanıt
    dun altim tableti, sonrasinda otobuse binip devam ettim. dun telefon ozelligini bir program kurarak halletmistim. bugun kendiliginden geldi. dun whatsapp "abi tablet bu ya olmaz ama" diyordu bugun sikintisiz bir sekilde calisti. en basta biraz tutuk gibiydi guncellestirmeden sonra ama simdi dun oldugu gibi.

root konusunda bir bilginiz var mi?
  • quote:

dun altim tableti, sonrasinda otobuse binip devam ettim. dun telefon ozelligini bir program kurarak halletmistim. bugun kendiliginden geldi. dun whatsapp "abi tablet bu ya olmaz ama" diyordu bugun sikintisiz bir sekilde calisti. en basta biraz tutuk gibiydi guncellestirmeden sonra ama simdi dun oldugu gibi.

root konusunda bir bilginiz var mi?

Cihazda henüz root yok. Beklemedeyiz. Bende güncelleme yapayım bari bakalım ne olacak hayırlısı

• Bu güncelleme ingilizce mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Bu güncelleme ingilizce mi?

hayır yükledikten sonra türkçe seçiliyor. ben yaptım telefon özelliği direk geldi. yalnız tamamen cihazı sıfırlıyor. yedeklerinizi alın. baya bişeyler değişmiş. ben teste devam ediyorum.
  • Flash Flash Flash ROOT isi tamamdir.

@enginozen
    @yaskoo_87
    @MrNobody
    @mehmetufo
    @mus_ozdemir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adomhoar -- 30 Ağustos 2013; 13:50:39 >
  • quote:

Flash Flash Flash ROOT isi tamamdir.

@enginozen
    @yaskoo_87
    @MrNobody
    @mehmetufo
    @mus_ozdemir

dostum hemen anlat heyecanla bekliyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

dostum hemen anlat heyecanla bekliyorum valla

Bizde yeni versiyondaki değişiklikleri bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.