Huawei saatleri watch fit ve gt2e kullandım bence huawei saat noktasında süperdi. Hatta yeni saatlerde eski uzun şarj olayını bozmaları çok hoşuma gitmedi. P40 lite özellikle 2.elde çok güzel fiyatlara görüyorum. Temiz bir cihazı bulursam bende alabilirim. Asıl yeni Harmony cihazlarla bu ekosistem olayı daha verimli olacak eskilerde biraz kısır kalabilir diye çekiniyorum. Huawei CH10 hoparlör aldım. Süper cihazda gözükmüyor normal Bt ile bağlanıyor. Çok önemli değil tabi ama reklamlardaki hareketi yapamadım çekip ayıramadım üzdü :):) S-pen lerin boyutuna göre bence daha doygun ideal bir kalemi var. Birde uçları daha güzel. Samsung Notesta metni direk ing-tür çevirme olayı hariç eksik bir şey hissetmedim. Noteshelf gayet iyi özellikle sayfa şablonları, ajandalar kitap kapakları çok hoş detaylı. Neyse alınca fikirlerinizi beklerim sizde iyi detaycılardansınız. Bende yapmalıymışım aynı anlaşmayı |