< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Merhaba aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum şu an. Sebebini açıkçası bende bilmiyorum fakat yakın zamanda GMSServices üzerinden cihazın yazılımını Çin Romuna geçirttim Harmony Os 4 için. Acaba onunla bir alakası var mı diye düşünüyorum. Siz bir çözüm bulabildiniz mi? |
|
|
Şu tableti aktif kullanmayı düşünüyorum artık elimdeki hali hazır 3 yıllık olduğu için gms aktif kullanmak için hos 4 sürümüne mi geçmek gerekiyor ve nerden yapılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Matepad 11 2021 cihazda microg kullanabilmek için HarmonyOS 4.2 ye geçmek gerekiyor, ücretli bir işlemle cihaz Çin sürüme geçiriliyor ve 4.2 güncellemesini alıyor. Biraz tuzlu ve vakit alan bi işlem. |
|
Üstad, harmony 2.0 BAH3-W09 kullanıyorum, tamamen sıfırlayıp, g-box, gpace, micro g servislerini kurup gerekli ayarları yapsamda; sonuçta android auto kurulmuyor ve play storeden indirilmiyor, dışarıdan indirip kurabildiğim 6.0,7.0, 10.0 vs. manuel gpace içinde çalışıyor ama ne kablolu ne kablosuz tüm ayarlar yapılıda olsa araçla bağlantı olmuyor. 12 ve yukarsı android auto vs. zaten tablete kurulsa bile çalışmıyor, HUR, FERMATA OUTO vs. durumlarda tablete kurulsa ve gerekli ayarlar izinler verilse bile ne bluetooth-ne hot spot ne wifi direct vs. olmuyor. Yapay zekaya sorulduğunda bile olsa da bazı durumlar düzgün çalışmayabilir diye yanıt veriyor. İsterdim ki tablet android auto ile çalışabilsin, birçok uygulama tablete kurulduğu için telefonun güvenliğini tehlikeye atmadan, telefonun fazla ısınma sorunu olmadan tablet-araba bağlantısı ile kullanayım. |
|
|
|
huawei matepad pro 13.2 cihazım var 2024.. neden harmonyos 4.3 vs üst sürümler gelmiyor ? |
|
Arkadaşlar ücretsiz bir metodla çin versiyona geçmeyi buldum. Müsait bir zamanda nasıl yapıldığını anlatacağım. 4pda'da bir postta nasıl yapıldığını anlatıyor. Kendim bu link ve gemini ile bunu başardım. Hatta root bile oluyormuş. Denemeyi düşünüyorum. 4pda.toHuawei MatePad 11 (2021) - Обсуждение - 4PDA https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1026166&st=8480#entry142088659 |
|
Hocam sadece matepad 11 2021 için çalışır. Benzer dosyalar varsa pek tabi olabilir. Ama araştırmak gerek. Ama şöyle bir durum var, bunu yapmak için edl mode gerekiyor. Edl mode'a adb ile sadece harmony os 2 ile giriliyor. O yüzden bişey diyemiyorum.İlk olarak bu linki bulmuştum hatta soruda sordum: xda forums[BOOTLOADER UNLOCK] [TOOL] PERMENANT bootloader unlock for some new Huawei phones/tablets with snapdragon SoC's https://xdaforums.com/t/bootloader-unlock-tool-permenant-bootloader-unlock-for-some-new-huawei-phones-tablets-with-snapdragon-socs.4780724Ama bu linktekini çalıştıramadım. Buda harmony 2 istiyordu sanırım. Sizin cihaz listede yok. |
|
Evet dedikleri gibi oluyor. Hem bootloader açık hemde root'lu harmony os 4.2 çalışıyor. Lakin çin sürümünü pek beğenmiyorum app guard zorunlu olarak açık ve her uygulama yüklemede huawei id şifresini istiyor. Shizuku ile çalışan installer'la bu aşılıyor. Root olduğu için çok problem değil. Uygun bir zamanımda ayrıntılı bir tarif hazırlayacağım. İsteyenler 4pda'dan da bakıp yapabilir ama beni epey uğraştırdı. |
|