Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.851
Cevap
178
Favori
528.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Giriş
  • arkadaşlar bu shziku yu pc olmadan kuramıyor muyuz cihazım matepad pro 12.2 harmonyos da kablosuz hata ayıklamayı bulamadım çünkü

Olmuyor bildiğim kadarıyla.

kuramazsın

• Gbox'u ben bir türlü sevemedim. Kaldırmak istediğin zaman gbox ile yüklenmiş tüm uygulamalar da siliniyor. Aurora'da böyle bir şey yok.. Güvenli mi? Bana göre evet.. 3 yıldır kullanıyorum tableti yaklaşık, bir sorun yaşamadım.

• evet ben de sevmiyorum gbox ı ve kullanmıyorumda benim cihazım matepad pro12.2 microg ile gbox olmadan kullanıyorum tüm uygulamalarımı netflix olsun youtube tüm google uygulamarı bir tek play store yok işte onun yerine de aurora store fazlasıyla iş görüyor

• Sonunda tabletten Xiaomi Pad 7 alarak kurtuldum. Tableti babamlara göndereceğim, harmony os 3.0'da kaldı. Onların güncellemelerle çok uğraşmaması için bir tavsiyeniz var mı? Sadece Twitter-Youtube-İnsta-Face ve Chrome kullanılacak. Mesela Twitter'a şifremi değiştir yapmadan girememiştim en son. Bir tavsiyeniz varsa alırım uzaktan yardımcı olmak zor zira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de shziku kurdum şuan çalışır durumda aorura stroredan shzikuyu da seçtim ayarlardan usb izlemeyi de devre dışı bıraktım ama yine de otomatik güncelleme yapmıyor neden acaba herşeyi yapmama rağmen olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de bir kere öyle girmiştim ama artık gbox'tan da olmuyor maalesef. Babama gönderecektim tarayıcıdan açtım öyle kullanır artık...

• bu tableti en son yaklasik bir yil once kardesim icin kurup ona vermistim, shizuku, microg ve aurora store ile. sorunsuz bir sekilde kullaniyordu. su siralar tablet tekrar elime gecti, hem sisteme goz atayim hem de biraz elden gecireyim diye cihazi tekrar inceledim. donanim olarak tablet gercekten cok saglam, ilk baslarda yazilim tarafinda google servislerinin eksik olmasi nedeniyle biraz eksik gibi duruyordu ama hos 4 ile spoofing destegi geldigi icin huawei cihazlarda hic sorun yasamiyorduk.

gecen 1 yilin ardindan, 2025'in eylul ayinda bir guncelleme geldi, 4.2.0.240 versiyonuna yukseldi. zaten tablet basta 4.2'ydi, cok buyuk bir degisiklik gormedim ama yine de guncellemeyi yaptim. guncelleme sonrasi format atip, shizuku, microg, microg revanced (vanced uygulamalari icin), f-droid ve aurora store ile yeniden kurulumumu tamamladim.

hail uygulamasi ile 100'un uzerinde uygulamayi debloat ettikten sonra tablet hem hizlandi hem de temizlendi. su an hala bir yil onceki gibi sorunsuz ve hizli calisiyor. shizuku ve aurora store otomatik guncellemeleri basariyla yapiyor, microg ise google servislerini oldukca basarili bir sekilde sagliyor. revanced youtube ve revanced google fotograflar gibi uygulamalarla gercekten cok keyifli bir deneyim elde edilebiliyor.

son kullanici icin biraz karisik gibi gozukse de, bahsettigim bu kurulumlari yapmak aslinda oldukca kolay. bu sistemleri bir kez duzgunca kurduktan sonra, bu cihazla hic sorun yasamaniz imkansiz, çünkü uygulamaları gbox ile emule ederek degil native olarak kullanacaksiniz. huawei gercekten harika bir tablet yapmis, keske bir de bootloader kilidini acabilseydik))

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinodinson

bu tableti en son yaklasik bir yil once kardesim icin kurup ona vermistim, shizuku, microg ve aurora store ile. sorunsuz bir sekilde kullaniyordu. su siralar tablet tekrar elime gecti, hem sisteme goz atayim hem de biraz elden gecireyim diye cihazi tekrar inceledim. donanim olarak tablet gercekten cok saglam, ilk baslarda yazilim tarafinda google servislerinin eksik olmasi nedeniyle biraz eksik gibi duruyordu ama hos 4 ile spoofing destegi geldigi icin huawei cihazlarda hic sorun yasamiyorduk.

gecen 1 yilin ardindan, 2025'in eylul ayinda bir guncelleme geldi, 4.2.0.240 versiyonuna yukseldi. zaten tablet basta 4.2'ydi, cok buyuk bir degisiklik gormedim ama yine de guncellemeyi yaptim. guncelleme sonrasi format atip, shizuku, microg, microg revanced (vanced uygulamalari icin), f-droid ve aurora store ile yeniden kurulumumu tamamladim.

hail uygulamasi ile 100'un uzerinde uygulamayi debloat ettikten sonra tablet hem hizlandi hem de temizlendi. su an hala bir yil onceki gibi sorunsuz ve hizli calisiyor. shizuku ve aurora store otomatik guncellemeleri basariyla yapiyor, microg ise google servislerini oldukca basarili bir sekilde sagliyor. revanced youtube ve revanced google fotograflar gibi uygulamalarla gercekten cok keyifli bir deneyim elde edilebiliyor.

son kullanici icin biraz karisik gibi gozukse de, bahsettigim bu kurulumlari yapmak aslinda oldukca kolay. bu sistemleri bir kez duzgunca kurduktan sonra, bu cihazla hic sorun yasamaniz imkansiz, çünkü uygulamaları gbox ile emule ederek degil native olarak kullanacaksiniz. huawei gercekten harika bir tablet yapmis, keske bir de bootloader kilidini acabilseydik))

ek olarak,

shizuku, microg ve aurora store gibi sorunsuz calismasini istediginiz uygulamalari otomatik uygulama kontrolunden cikarin. manuel moda aldiginizda bu uygulamalar, kendilerini otomatik olarak baslatma ve arka planda kapanmadan surekli calismaya devam etme yetkilerine sahip olur.

adb icin gelistirici seceneklerini etkinlestirdikten sonra usb hata ayiklamayi acin, sarjda hata ayiklamaya izin verin ve adb ile yuklenen uygulamalar icin guvenlik kontrolunu kapatin. shizukuyu pc uzerinden bir kez baslattiktan sonra, tablet kapatilmadigi surece herhangi bir sorun yasamazsiniz. wifi debug olmadigi icin kapanma durumunda yeniden pc ile baslatmaktan başka yol yok shizuku icin.

https://github.com/thedjchi/Shizuku

https://www.auroraoss.com/files/AuroraStore/Nightly

https://github.com/microg/GmsCore/wiki/Downloads

https://github.com/WSTxda/MicroG-RE

https://github.com/MANCrimSon/YouTube-ReVanced-Extended

linklerini verdigim uygulamalari ise obtainum uygulamasi ile otomatik guncellemeye alabilirsiniz, aklinizda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinodinson -- 23 Aralık 2025; 13:25:47 >

• Bu 2021 matepad 11 HOS 3 de kaldı bunu HOS 4 e birşekilde geçirmenin yolu varmı. cihazdan memnunum aleti değiştirmek te isemiyorum.  

Telegramda @gmsservices var. Ben zamanında 20 dolar + fee ödeyerek Matepad 11 2021 DBY-W09 cihazımı EU dan Çin e çevirttim. Zaten Çin yapınca güncelleme geliyor ve HarmonyOS 4.2.0.213 sürümüne kadar güncelleniyor. Türkçe dili seçilebilir o konuda sorun yok. Fakat çok fazla çinli zımbırtı geliyor. Debloat yap.

kral ben bunların hepsini harfiyen yapmama rağmen shziku otomatik güncelleme çalışmadı nedeni neydi acaba uygulamaya girdiğimde çalışıyor yazıyordu tüm yetkileri de verdim detayların hepsini yaptım ama çalışmadı

• Arkadaşlar merhaba, ben çinden huawei matebook fold aldım, showroomdaki çalışan global sürüm var dedi ama tr ye geldikten sonra görüyorum ki global sürüm değilmis. App de mesela browser diye aratıyorum hep çince borwserlar çıkıyor ya da wps office var menüsü tamamen ingilizce. Bu konuda öneriniz olur mu?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.