Selam arkadaşlar, Türkçe öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Bu sene staj var. Malum pandemiden dolayı okullar açılmadığı için stajlar Zoom üzerinden olacak. Eğitimim haricinde bilgisayarı film-dizi-müzik için kullanacağım. Biraz da FM (Football Manager) bağımlısıyım ve bağımsız (indie) oyunları da oynamayı seviyorum. Sizce bu bilgisayar benim ihtiyacımı görür mü? Cevaplarınızı bekliyorum. Link: |
Huawei MateBook D14 işimi görür mü?

-
-
Klavyesinde aydınlatma olmaması ve pilinin de d14'e oranla daha az gitmesi sebebiyle d15'i eledim ben. D14'te fan sesi sadece bilgisayarı zorlayan işlemlerde geliyor diyorlar. Eğer forumda kullanan varsa daha iyi bilir tabi.
-
Abi Lenova'nın özellikleri iyi de tasarım olarak Huawei'ye oranla çok geride ya :(
-
Thinkpad E14'ün i7'li versiyonunu kullanıyorum. Oldukça keyifli bir alet ancak daha çok iş, ofis ve eğitim için tavsiye ederim. Oyun olarak tatmin etmez.
Evde Matebook D14 de var. Tasarım olarak çok hoş. Benzer işleri bununla da yaparsınız ancak oyun performansı hakkında hiç fikrim yok. Batarya olarak da daha iyi Thinkpad'e göre.
Matebook D14'ü önerebilirim rahatlıkla.
-
Redmibook 14 2 ye bakabilirsiniz alternatif olarak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-59B42E287
Bu mesaj silindi.Ben de aynı durumdayım. Matebook tasarım olarak çok hoş, ayrıca pili de daha yüksek kapasiteli. Matebook'un tek ve en önemli dezavantajı ram upgrade yapılamıyor olması. Ramler anakarta lehimli ve boşta ram slotu yok. Şuan için linkini attığınız ryzen 7 4700u laptobu takip ediyorum. İçinde tek 8 gb ram (3200Mhz) var ve boşta da bir adet ram slotu var. Ayrıca bir adet daha nvme yuvası boşta.
-
Bende var hocam, aktif kullanıyorum. Gayet kaliteli, premium hissiyatı veriyor. Deneme amaçlı Call Of Duty Warzone yükledim kasmadan oynatıyor tabi düşük ayarlarda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Özelden mesaj atabilirsiniz her türlü cevaplarım. 1.2 kg, şarjı baya iyi 8 saat gibi bir performans aldım düzensiz kullanımda. Düz kullanımda ısınma veya fan sesi yok, Sadece oyunda geldi. Ekran bütün diye biliyorum Kartı RX Vega 6 olması lazım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X