Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vallahi hocam telefonun ustune oturmadim, arka cebimde hic tasimadim, yere dusmedi. sadece yururken on ceplere koyuyorum. e bu cep telefonu. ararsak soylerler mi acaba yapariz yapmayiz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    Valla haklisiniz ama anlatamazsiniz bu durumu. Huawei tr yi arayıp sorun isterseniz.

• Huawei ile kullanilan vr cihazi varmi.mate 7 ile

• Gençler,

2 GB Ram/16 Hafıza/4100 bataryalı 6 inç Mate 7 mi
    3 GB Ram/32 Hafıza/3000 bataryalı 5.2 inç P9 Lite mı?

150 lira fark var Lite daha pahalı.

M7 bataryadan ve ekrandan cezbediyor,
    P9 Lite Ram ve Selfie kamerasından.

Siz hangisini tercih ederdiniz 150 lira fark ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_lee -- 14 Ekim 2016; 22:17:22 >
  • Tabikide p9 lite

• Honor 7 bence

• quote:

Orijinalden alıntı: krizantem27

Huawei ile kullanilan vr cihazi varmi.mate 7 ile

Vrbox diye aratin google da 20 tlye cikan urunden alabilirsiniz. Gayet tatmin edici bir vr deneyimi yasarsiniz. Yalniz 1 saatten sonra goz agrimasi yasatir onun disinda sikinti cikartmaz

• semih_lee S kullanıcısına yanıt
    ben Mate7 kullanıyorum 1 seneyi geçti çok memnunum özellikle bataryasından.ayfoncular şarjdan telefonlarını çıkaramazlarken benimki net açık 2 gün gidiyor.
    neyse p9 yeni olduğu için fiyat farkı elbette olacaktır ayrıca en son telefon ordan da bir adım önde sanırım.3000 batarya da fena sayılmaz.diğer özellikleri de yüksek.
    bir de mate7 ilk başarda büyük gelebilir eline 5.9" sonra alışıyosun ikisini de eline al dene öyle bak.
  • Huawei Mate 7
    Mate S
    Mate 8

Hepsiburada stoklarda artik bunuda kacirmayin derim.

• Arkadaşlar 2 problemim var
    1.si telefon açık havada bazen renk kontrastı değişiyor çok açık oluyor.
    2.si lolipop güncelleme sonrası radyo apk çalışmıyor yeni apk var mı?

Tel huawei türkiye cihazı

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    1.sorun evet bu durm.normal acik hava (gunesli) durumda kendi aciyoki daha net ekrani gorebilesin dye.

2.radyo apk buldugumda paylasayim

• Arkadaşlar merhaba bir süredir araştırıyorum.
    Huawei mate 7, sony xa ultra, mate 8 arasında kaldım.
    Şuan mate 8 1555tl mate 7 1055 tl sony xa ise 1350 tl civarında.
    Note 2 den bu cihazlardan birine geçeceğim.
    Note 2 ye göre perfonmans açısından, mate 8 e 500 tl fark vermeden görsel açıdan aynı olan mate 7 alsam pişman olur muyum?
    Çok büyük fiyat farkı var, farkındayım donanım da belki çok farklı ama 500 tl ye değer mi sizce?
    yorumlarınız önemli teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geryol -- 3 Kasım 2016; 12:8:23 >

• Arkadaşlar ekranim yere düştü sol alt tarafı dağıldı. Dokunmatik çalışıyor. Maliyeti ne olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: geryol

Arkadaşlar merhaba bir süredir araştırıyorum.
    Note 2 ye göre perfonmans açısından, mate 8 e 500 tl fark vermeden görsel açıdan aynı olan mate 7 alsam pişman olur muyum?
    Çok büyük fiyat farkı var, farkındayım donanım da belki çok farklı ama 500 tl ye değer mi sizce?

Note 2 custom romlarla hala kullanilabilecek güzel bir telefon.
    Mate 7 de, her ne kadar ömrünü yazılımsal olarak doldurmuş olsa da, çok güzel bir telefon.
    Ben sizin yerinizde olsam, donanımsal bir sıkıntı yoksa, note 2'ye cyanogen modlarından yükler, yola devam ederim. Mate 7'ye geçmenin bence bir artısı yok. İlla para vericem diyorsanız, Mate 8 alın, en az Note 2 kadar uzun sure kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Arkadaşlar ekranim yere düştü sol alt tarafı dağıldı. Dokunmatik çalışıyor. Maliyeti ne olur acaba

Piyasada 150 tl'den başlayıp artan fiyatlara yaptırabilirsiniz. Özellikle Mate 7 için değil ama note 2 için böyle bir fiyat almıştım. Sanırım serviste 400 civarı idi. Önceki mesajlarda aklımda kalan. Sizi yaniltmayayim. Servise sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Mate 7 de, her ne kadar ömrünü yazılımsal olarak doldurmuş olsa da, çok güzel bir telefon.
    Ben sizin yerinizde olsam, donanımsal bir sıkıntı yoksa, note 2'ye cyanogen modlarından yükler, yola devam ederim. Mate 7'ye geçmenin bence bir artısı yok. İlla para vericem diyorsanız, Mate 8 alın, en az Note 2 kadar uzun sure kullanın.

Açık konuşursam biraz görsel değişikliği olsun diye alacağım. note 2 miyadı doldu görüntü olarak.Ufak Ufak kasmalar oluyor ve pil performansı da azaldı vb...evet belki donanım olarak mate 7 ile çok fark olmayabilir ama görsel de yenilecenek.Mevcut mate 7 donanımı zamanla cihazda yavaşlamaya kasmaya vb.. sebeb oluyor mu? uzun zamandır kullananlar ne der?
    mate 8 ile 500 tl farka değer mi ? yani mesela mate 7 3 yıl, 500 tl verince mate 8 ise 6 yıl mı idare eder beni?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Açık konuşursam biraz görsel değişikliği olsun diye alacağım. note 2 miyadı doldu görüntü olarak.Ufak Ufak kasmalar oluyor ve pil performansı da azaldı vb...evet belki donanım olarak mate 7 ile çok fark olmayabilir ama görsel de yenilecenek.Mevcut mate 7 donanımı zamanla cihazda yavaşlamaya kasmaya vb.. sebeb oluyor mu? uzun zamandır kullananlar ne der?
    mate 8 ile 500 tl farka değer mi ? yani mesela mate 7 3 yıl, 500 tl verince mate 8 ise 6 yıl mı idare eder beni?

Yeni bir pille, ve cyanogenmod ramlerle zerre kasmaz yapmaz note 2. Ama siz degisecem dedikten sonra gerisi boş.
    Mate 7'de kasma, donma kesinlikle yok. Pil performansida güzel. Ancak ben olsam 500 farkı verirdim. Zira kamera olarak mate 7 nin eksiği var. Mate 8 de toparlanmistir muhtemelen. Birde mate 7 nin metal kasa olmasına bakmayın, inanılmaz hassas. Sanırım metal kalitesi çok iyi değil. O da mate 8 de toparlanmistir. Olurda mate 7 alırsanız mutlaka kılıf ile kullanın.

• Arkadaşlar şu başlığı değiştirsek artık kaç aydır Marsmallow romlar kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Arkadaşlar şu başlığı değiştirsek artık kaç aydır Marsmallow romlar kullanıyoruz

Resmi mi? Bize gelmedi.

• resmi hocam türkiye değilde avrupa romu, B571 romundayım uzun zamandır forum xda üzerinden araştırılırsa görülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.