Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhangi bir fiyat avantajı yok neden orası ?
  • ustalar merhabalar.acil yardimlarinizi bekliyorum.yeni bir mate 7 kullanicisiyim.galeride resimlerim gorunmuyor.ne yapmaliyim yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar mate7 de bildirim sorunu vardı çözüldümü???
  • m-tasyagan M kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben hepsiburada dan 32gb olanı aldım benim telde bildirim sorunu var.
    yine burada aynı yerden aynı teli alan arkadaşlar var ama bazılarında ilginçtir ki bildirim sorunu yok.
    lolipop bekliyoruz bakalım onda sorun çözülmüş inşallah bir an önce gelir

bir de dün geçen akşam çok garip birşeyle karşılaştım.
    telefonda rehber e bir kartın içine girince arama kayıtlarına bakmak için sadece benim aradıklarımı gösteriyor gelen aramaların kayıtlarını göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 21 Aralık 2015; 17:43:35 >
  • Bildirim sorunu 2g de ve WiFi de yok ama 3G de var. Bildirim sorunu yok diyenler ya 2g de kullanıyorlar yada WiFi bağlı oluyodur. 4g desteklimiydi mate7 ?? Destekliyse 4,5 gde bu sorundan kurtulmuş oluruz

• m-tasyagan M kullanıcısına yanıt
    bizde 3g-2g otomatik modda kullanıyoruz 2g de hiç denemedik akşam eve gidince denerim mate 7 4g destekli tel yani 4,5g de kullanabileceğiz tabi benim evde hala 3g kullanamıyoruz çekmiyor çünkü
    istanbulun göbeği sancaktepe de vodafone hattım ile 3g ile internete giremiyorum.
  • Mate7 32 lik Hb dadan alınma bildirim sorunu yok şebekenin çekimi ile kesinlikle alakası var bildirim sorununun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim sorunu olan arkadaşlar, telefon yöneticisinden güç planını akıllı yerine normal yapıp deneyebilirler mi, akıllı mod kaynaklı bir hata da olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Bildirim sorunu olan arkadaşlar, telefon yöneticisinden güç planını akıllı yerine normal yapıp deneyebilirler mi, akıllı mod kaynaklı bir hata da olabilir

Evet dogru tespit

• 16 gb'lık versiyonunu yaklaşık 2 ay önce aldım. bugün ekranda beyaz leke sorunu ortaya çıktı. ekranın alt kısmının ortasında beyaz leke var. hepsiburada.com'dan almıştım garantiye yollayacağım. sim kartı da kesmiştim. eski telefonu tekrar kullanabilmek için sim kartı değiştirmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Merhabalar,

Teleservice mate 7 ekran değişimini kaç paraya yapıyordu?

460 liraya yapıyor.
    fixsmart aralık 31e kadar %20 indirim ile 355 tlye yapıyor.
  • selam_bey kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çinden parça isteyip öyle yapacağız..

• ndrshn N kullanıcısına yanıt
    Simkart aparat seti Var. Küçüğü büyüğe çeviren. Onla idare edebilirsiniz.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nano-sim-micro-sim-standart-kart-adaptoru-set-194734578

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. ekranda böyle bir sorun olması canımı çok sıktı. onun dışında çok iyi telefon bana yetiyor.
  • bildirim sorunu ne 3g ne 2g ne de wifi ile alakali. tamamen bulundugunuz yerde veya size mesaj atilan yerde var olan sinyal gucuyle alakali.

siz zayif bir noktadaysaniz gelmez.
    mesaj atan taraf zayif bir yerdeyse gelmez.

iki tarafta sinyal gucu kuvvetli bir yerdeyse takir tukur geliyor. umarim guncellemeyle sorun duzelir, duzelir de huawei 1 sene daha bekleyelim android 6'ya gecelim demez umarim. uzadikca uzadi cunku.

• ohtmm O kullanıcısına yanıt
    benim 2diş ceken yerde bile bildirim sorunum yok dedigin ile alkalı olsa yarı yarıya bazılarında olup bazılarında olmamazlık olmazdı bildirim sorunu yaşamyanlar hiçmi düşük sinyal seviyeli yerde bulunmayacak bunla bir alakası oldugunu sanmıyorum cunku aynı ofiste yanyana mesaj gonderince gelmeyen de var hiç bildirim sorunu olmayanda.
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    Güncelleme konusunda türkiyede tık yok hocam. Ama diğer ülkelerde b324 b326 b329 b331 ler havada uçuşuyo. Şahsen ben kullanıyorum b329dayım. Eğer biraz ilginiz varsa bu tarz konulara sizde türkiye güncellemelerini beklemeyin. Samsung lg vs de kullandım onlarda da durum aynıydı bende hep diğer ülke romlarını kullandım. Ne yazık ki bu konularda türkiye hep sonlarda yer alıyor.

• 3 gb ramli modelini kullanıyorum , tek sorunum emui 3.1 arayüzü yani lollipop güncellemesinin henüz gelmemiş olması..Ağır konuşuyor ama buraya yazmıyorum,defalarca aradım mail attım güncellemeyle alakalı..aptal saptal çözümler öneriyorlar..Ben onlardan daha iyi tanıyorum huaweiinin cihazlarını adamlar dünyadan bi haberler

• Güncelleme aslında göz boyama.android bu yüzden sevmiyorum.4 5 6 hepsi aynı hikaye.vatandaş kandırmadan başka bişey degil

• ndrshn N kullanıcısına yanıt
    Abi aynı sorun bende de var. Beyaz ekranda alt orta kısımda 2-3 tane yuvarlak noktalar var. Ama sadece beyaz ekranda belli oluyor.
    Ben hepsiburadadan xperia z2 almıştım. Telefonun kamerasında flaşla fotoğraf çekilince bir renk cümbüşü geliyordu fotoğrafın ortasına. Hepsiburadayı aradım sorunu anlattım bana servise gönderin dediler.
    Bende ürünü ben sizden aldım ben size gönderirim siz halledin dedim. Tamam dediler ve ben onlara gönderdim. Sonra aradan 20 iş gününden fazla bir süre geçti ve ben kanun gereği ücret iadesi istedim.
    Önce para iadesi yapamayız servis raporu gerekiyor falan filan uzattılar ama sonra servis birebir değişim raporu verince bana aynı telefonun sıfırını yollayacaklarını söylediler. Ben de Mate 7 stoklara yeni
    girmişti o dönem zaten bu telefonu bekliyordum fırsat bulunca çok ısrar ettim ve parasını istedim. Sonuçta parasını geri iade ettiler bende Mate 7 aldım.
    Şimdi acaba aynı şeyleri baştan yapsam mı diye düşünmüyor değilim yani.
    Abi sen servise verecek misin? Verirsen eğer gelişmeleri paylaşır mısın buradan?

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.