Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Dediğim fiyatlar tr garantili en düşük fiyatlar arkadaş sormuş. Şuan yüksek fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilk3r

    Arkadaşlar Mate 20 lite de wifi arama (voWİFİ) özelliği var mı? Deneyimleyen ve aktif kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
    Var hocam.
  • Cuma günü kardeşime 2350 ye aldık, telefoncudan. Huawei Türkiye garantili, tek simli modeli.
  • EMUI 9.0 için bir tarih var mı?
  • Beyler telefon oyunlarda kasıyor mu bana mı öyle geldi iphone la kıyaslıyorum bana kasıyor gibi geldi inşallah güncelleme ile düzelir mesela rise of civilization adlı oyun iphone da kasma yokken bunda kasıyor Android düzelmiştir dedim yıllardır iphone dayım yine kasarsa fiyasko diğer türlü telefon güzel ama ben oyun uygulama ağırlıklı kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrsavas02

    yanında gelen ekran koruyucu takarken hep boşluklu oldu düzelmiyorda yeni alan var mı ekran koruyucu ? birde bu normal bir film kırılmaz cam değil sanırım yeni bir tane alacağım
    ters yüzünü taktıysan çok kabarcık kalır
  • aynı yerde yetkili garantili mavi rengide 2308 tl şuan.. fiyat iyi mi sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5burak5

    Kılıf ve ekran koruyucu önerisi arkadaşlar.
    Kılıf link verir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Merhaba, Yazılan yorumların büyük kısmını okudum. Dün akşam ürünü tekrar inceledim ve hoşuma gittiği için sipariş verdim. 2300 lira ve 50 lira chip para ile 2250 liraya geldi, henüz teslim almadım fakat aklıma bir kaç soru takıldı.

    -Evvela ghost screen olayı her telefonda yaşanıyor mu acaba belli süre kullanıp bu sorunla hiç karşılaşmayan arkadaşlar var mı ?

    -İphone 6 kullanıyorum uzun süredir ama artık yavaşlık ve sıradanlaşması yüzünden değiştirmek istiyorum açıkçası iphone 7 alma niyeti ile çıkıp bunda karar kıldım ios'tan telefona geçip pişman olan var mı ?

    -Diğer sorum ise çok kamera ile resim çekip profesyonel bir beklenti içinde olan biri değilim teknosa mağazasında incelediğim ürün çokta iyi çekmiyordu kapalı mekanda acaba kullanan arkadaşlar memnun mu ?
  • theicestorm kullanıcısına yanıt
    Niye kimse bana cevap vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun ısınma durumu nedir? İnstagram, youtube, özellikle chrome'da dolanırken tuhaf ısınmalar oluyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallerde H kullanıcısına yanıt
    Ben alalı 3 ay olacak neredeyse, burada yazılıp çizilen hiçbir sorunu yaşamadım. Ghost screen için söyledikleri tüm testleri yaptım, yine olmadı. Mesela whatsapp'ta 1 saat zaman geçirdikten sonra gri bir ekran açtım, hiçbir olumsuzluk göremedim. Yine de şans işi olabilir, birkaç arkadaş başına geldiğini söylemişti ama çoğu kişide böyle bir sorun yok. LG'nin dandik telefonları gibi değil bu telefon hocam.

    Ben de Iphone 6'dan geçtim, hiçbir zorluk çekmezsin korkma. Hatta hızına, batarya performansına bayılacaksın. Fotoğraflar açık alanda muhteşem ötesi. Ben Teknosa'da teşhirdeki Iphone XS Max'ın kamerasıyla öz çekim yaptım. Sonra kendi Mate 20 telefonum ile yaptım. İkisinde de alabildiğine yakınlaştım. Arada ciddi fark yok inanın bana. Sadece Iphone daha gerçekçi renklerde çekiyor. O telefonun 11 bin TL fiyatı olunca, o kadarcık fark hiç gözüme görünmedi. Arka kamerayı gece çekiminde kullanırken mutlaka gece çekimi modunu kullanın. Veya ışıklı bir şeyse çektiğiniz ona uygun modu seçin. Yakın nesneler veya insanlar için ise mutlaka flaş kullanın. Süper fotoğraflar çekersiniz. Ama çok düşük ışıkta kalitesi çok yeterli değil, yine de çok profesyonel olmayanları tatmin eder.




  • https://chat.whatsapp.com/LVAliV86So78ksEoPIFoLJ

    Whatsapp grubuna devam arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün eşime bu telefonu aldık.Iphone 7 ve bu arasında gittikten sonra mate 20 lite seçti siparişi verdik.Umarım kamerası üzmez.
    kamerası iphone 7 den iyi diye düşünüyorum ama test eden var mı acaba?
  • theicestorm kullanıcısına yanıt
    Hocam P Smart'ı hiç görmedim ama Mate 20'nin ekranı gerçekten çok kaliteli. Çok farklı renk ayarları var. Renk sıcaklığı, mavi ışığı süzen göz konforu vs. Bunlarla oynama yaptığınızda çok canlı ve parlak renkler elde edebiliyorsunuz. Çözünürlüğü de gerçekten çok iyi.

    Daha önce Iphone kullandığım için batarya bana inanılmaz geliyor. İki günü çok rahat çıkarırsınız. Tabi bu göreceli bir kavram olduğu için ekran süresini sormanız normal. Benim ortalamam 8-9 saat ekran süresi. Ama ben oyun oynamıyorum pek. Onun için zorlasam 10 saati bile görürüm. Oyun oynarsanız bu süre 7 saate kadar düşer. Şarjının 3 gün 10 saat gittiğini bile hatırlıyorum. Ayrıca bu biraz da sizin telefon kullanma becerinize bağlı. Arka planda çalışan uygulamaları en asgariye indirin. Saçma sapan uygulamalarla telefonu şişirmeyin, belli aralıklarla çerezleri, önbelleği ve RAM'i temizleyin. Bildirimleri mümkün olduğunca kapatın. Kullanmadığınız özellikleri kapatın, hatta kaldırın. Yüklü gelen uygulamalardan gereksiz olanları silin. Google'nin kullanmadğınız hizmetlerini kapalı tutun. GPS'i, bluetooth'u, 4,5 G'yi ve WİFİ'yi kullanmadığınız zamanlarda kapatın. İnanın bu telefonu kullandıktan sonra size bu telefonu öneren kişilere teşekkür edeceksiniz.

    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

    Bu son tam şarjdan sonraki kullanımım. İnanın o kadar yoğun kullandım ki telefonu bu iki günde. 4,5 saat telefonla konuşmuşum. Çok aktif bir şekilde whatsapp kullandım hatta toplamda bir saat kadar görüntülü konuşma yaptım. 2 saat kadar youtube video izledim. En az 2-3 saat tarayıcı ile internet sitelerinde dolaştım. 1-2 saat instagrama baktım. N11, Hepsiburada, internet bankacılığı, Gmail vs. uygulamalarını yoğun kullandım. Ama hiç oyun oynamadım. Kamerayı da yoğun kullanmadım. Buna rağmen 8 saat 24 dakika ekran görüntüsü almışım ve şu anda telefonun %16 şarjı var. Daha ne isterim, bundan iyisi can sağlığı. :) Iphone ile bunları iki tam dolu şarjda yapabilir miydim bilemiyorum. :)




  • Mate 20lite kullanıcılarının sıklıkla sorduğu hızlı şarj sorusunu elimden geldiğince cevaplayayım. Telefon ekran açıkken yaklaşık 5v 1.6a ile şarj ediyor ekran kapalıyken 2a. Asıl hızlı şarj olayı telefon kapalıyken oluyor yaklaşık 4a ile şarj ediyor.
    Düzeltme: telefon kapalıyken şarj 4a ile başlayıp 2ampere tekrar düşüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppp_bbb_aaa_ccc -- 12 Şubat 2019; 17:25:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencturk33 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

    iPhone u ben normal kullanımda 2kere şarja takıp bide yatarken takıyorum :)

    Şubat ayı içerisinde almaya karar verdim telefonu. Bir tekno markette inceledikten sonra siparişi veririm.
    Tekrardan teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrsavas02

    Beyler telefon oyunlarda kasıyor mu bana mı öyle geldi iphone la kıyaslıyorum bana kasıyor gibi geldi inşallah güncelleme ile düzelir mesela rise of civilization adlı oyun iphone da kasma yokken bunda kasıyor Android düzelmiştir dedim yıllardır iphone dayım yine kasarsa fiyasko diğer türlü telefon güzel ama ben oyun uygulama ağırlıklı kullanıyorum
    Honor play alsaydınız keşke oyun için.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.