Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.113
Cevap
99
Favori
683.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir mofi kılıf var satıyorum. Haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Sistem - Sistem Gezintisi - Gezinti Düğmesi

Bu kısımdan halledebilirsiniz. ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yldrm000

Arkadaşlar merhaba. Şu anda samsung s9 plus kullanıyorum. Bir miktar para ihtiyacindan dolayı satıp daha uygun fiyata telefon alacağım. Aklımda ithalat garantili mi 8 vardı ancak dün mate 20 lite inceleme fırsatım oldu gerçekten tasarım olarak çok hoş bir cihaz. Telefonda oyun oynamam sosyal medya youtube internet ve haritayı çok kullanıyorum. Telefonda filmde izlerim o yüzden ekranı ne kadar büyük o kadar iyi benim için. Kamerayida çok kullanan biri değilim ancak kamerasida çok kötü olsun istemiyorum. Özellikle telefonda takılma vs olmamalı.Iki telefon arasında 500 tl fiyat farkı var. Çok kararsız kaldım ancak mate 20 lite tasarım olarak gerçekten çok begendim. Siz hangisini önerirsiniz.
    Bu cihaz her işinizi görecektir emin olun.

Yeni kirin 710 işlemcisi orta üst segmente yakın performans sunuyor. Mate 20 lite ta pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kutudan çıkan kulaklık tam bir hayal kırıklığı yaşattı, ses açma kapama tuşu olmadığı gibi, sadece çağrı yanıtlama tuşu vart, kulak içine oturan tip bir kulaklık dahi değil.

2 yıl önce babama Lenovo almıştık aynı haltı onlar da yemişti.

Edit fakat telefonu almayı düşünenlerin hevesini kırmak istemem, cihaz çok güzel arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 23 Aralık 2018; 0:28:52 >
  • Uygulamaların sağ üst köşesinde okunmamış mesaj bildirimi her uygulamada gözükmüyor. Bunu ayarlar-uygualama ve bildirimler - bildirim yönetimi - sağ üstte 3 noktaya bas-simge bildirimleri kısmında İşaret görüntüleme modunu bildirim mesajı yaptığım da birçok uygulama gözüküyor ama hepsi değil aynı kısmı okunmamış mesajlar yaptığım da sadece 6-7 uygulama için geçerli ben bunu tüm uygulamalara eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim ?

• son iki gundur birini aradigimda karsi taraf beni duymuyor, operator kaynaklidir diye dusunuyordum ama 3.4 kiside ayni sey olunca cihazda sikinti oldugunu dusunmeye basladim,her aradigimda olmuyor anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Migrostan anneme aldım dün, herşeyi ile mükemmel bir cihaz yalnız bildirim ışığı ne öyle yahu ateş böceğinin kıçı bile daha parlaktır.

Launcher 8 başlatıcı yükledim kendi arayüzü dışında bir başlatıcı kullanacak isen şifre kullmalısın dedi hem de 6 haneli parmak izgi tarayıcısını aktif ettim ama annemin parmak izi ev işlerinden pek okunur düzeyde değil :) yüz tanımlama açtım 5 sefer denemede 2 kere tanımlıyor ortam ne kadar aydınlık olursa olsun yahu ne gerek var bu kadar güvenliğe dileyen açsın ama annemin olayı youtube, instagram arayüz rahat olsun yakın gözlüğü takmadan tabletinden de alışık diye niyetlendim ama bu güvenlik sebebiyle orjinal arayüze döndüm. Aslında onun da basit arayüzü var ama o da ilkokul seviyesinde basit.
    Hocam bende Migros'tan almak istiyorum ama NFC özelliği benim için önemli. Bir eleman Migros cihazlarında NFC yok dedi, diğeri ise kitapçığında yazıyor var dedi. Kontrol edip olup olmadığını iletebilir misiniz. Teşekkürler.

• erdc E kullanıcısına yanıt
    Cihazda nfc var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonguc

Cihazda nfc var
    Hocam Huwaei Türkiye garantili cihazlar tek hatlı ve NFC var.
    Migros'ta satılanlar Delta garantili ithalat cihazlar, çift hatlı ve NFC yok deniyor.
    Sizinki hangisi.
  • Arastirdigim kadari ile, SNE-LX1 cihazlar tek hatli ve NFC var, SNE-LX3 cihazlar cift hatli ve NFC yok. Migros cihazlari SNE-LX3 kodlu ve anladigim NFC ozelligi yok. Bu kod kutunun uzerinde yaziyor, telefon ozellikleri menusunde de vardir.

• erdc E kullanıcısına yanıt
    evet tek hatlı modelde var çift hatlı modelde yok epey.com sitesinde de tek hatla çift hat karşılaştırmasında tek hatta var gösteriyor çift hatta nfc seçenek görünmüyor
  • Ya arkadaşlar bu garanti işi çok kafamı karıştırdı

Mesela şu alınır mi

Yada hepsiburada da bi satici var bittibitiyor diye o da like huawei tr garantili 2500 e satıyor bunlar alınır mi

www.hepsiburada.com
    Huawei Mate 20 Lite 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000E4LFC?magaza=BittiBitiyor

Ayrıca az önce turkcell bayi de tek çekim 2675 tl fiyat verdiler kutuya baktim kvk yaziyo diye almadım. Satıcı ısrarla huawei tr garantili dedi. Güvenip alamadım.

Yukarda birisi huawei nin kendi ofisi var orada tamir görür tr garantili ise demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhan23

Ayarlar - Sistem - Sistem Gezintisi - Gezinti Düğmesi

Bu kısımdan halledebilirsiniz.
    çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için :)

• haykmayk kullanıcısına yanıt
    Huawei türkiye garantili ise de sıkıntı yok en uygun hangisiyse alabilirsin.
    hepsiburada olanın avantajı geri iade olayı çok basit
    ptt den hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum
    Şöyle örnek vereyim genpa garantili apple iphone de apple türkiye garantili

genpaya giden cihazı yine genpa yapamadığı taktirde apple ye gönderiyor, aynı cihazı apple ye de götürsen işlem yapıyor

yani kvk genpa garantisi aynı zamanda huawei türkiye garantisini de kapsar diye düşünüyorum
  • Kamera mi 8 lite dan kötü çelkiyor, p30 lite beklemekde fayda var.

• haykmayk kullanıcısına yanıt
    Amazona sık sık bakın en iyi fiyatı onlar veriyor. Dün 1350 TL'den sattılar mesela huwaei tr garantili

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    1350 mi 😱

• quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

Ya arkadaşlar bu garanti işi çok kafamı karıştırdı

Mesela şu alınır mi

https://m.epttavm.com/item/58692392_huawei-mate-20-lite-64-gb-siyah-renk-huawei-turkiye-garantili?akakce.com&utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.58.5

Yada hepsiburada da bi satici var bittibitiyor diye o da like huawei tr garantili 2500 e satıyor bunlar alınır mi

https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000E4LFC?magaza=BittiBitiyor

Ayrıca az önce turkcell bayi de tek çekim 2675 tl fiyat verdiler kutuya baktim kvk yaziyo diye almadım. Satıcı ısrarla huawei tr garantili dedi. Güvenip alamadım.

Yukarda birisi huawei nin kendi ofisi var orada tamir görür tr garantili ise demişti
    Hocam yazan bendim huwaie turkiye sitesine girin satisi tikladiginizda teknosa media market vatan turkcell vodafone avea kvk bir kac tane daha satis kanali var yani turkcelden aldiginizda ya da yukarsaki bir yerden aldinizda sorun yok

Ben sadece hepsi burada goremedim orada ptesi araycam huwaie turkiyeyi

• sadık06 S kullanıcısına yanıt
    Amazon da 2355 e düştü bazen yükseliyor bazen düşüyor bu hafta içinde 2 kez 2355 i gördü tr garantili

• ccwolf C kullanıcısına yanıt
    aa ben de hatlardan zannetmiştim. telefonu servise gönderdim arayıp onu da ekleyeyim...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.