Şimdi Ara

HUAWEİ MATE 10 VS ONEPLUS 5T 128 GB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım,Öncelliğim kamera,pil,ses kalitesi oyun hiç oynamam ama canım sıkılınca kurduğum oyunlarında üstesinden gelebilsin isterim tabiki bu tanıma hangisi uyuyor. Sizin bi öneriniz var mı? Mix2 ve Mi6 baktim kamerasi biraz geri kaliyor yoksa onlarda iyi cihaza benziyor Nokia 8 düşündüm. Uzun zamandır piyasalarda yoktu şimdi şüpheye düşmek istemedim sizin bi öneriniz var mi?

HUAWEİ MATE 10 VS ONEPLUS 5T 128 GB

• Şahsen Mate 10 , Nokia 8 , Op5t kamera,ses olarak sıralama böyle olurdu.

Ayrıca Mate 10 ve Nokia 8 16:9 formatında .

Pil olarak Op5t,Mate 10, Nokia 8 şeklinde olur.

Ayrıca Mate 10 ve Op5t ithalatçı Nokia 8 Tr garantili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu iki cihaz arasinda kaldim ince elledim sıkı dokudum. Sence hangisi? Telefonu en az 2-3 yıl kullanmak istiyorum mümkünse.
  • psamet01 P kullanıcısına yanıt
    Mate 10 alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Mate 10 Lcd ve 16.9 formatındaymış Op5t ise 18.9 ve Optik Amoled'miş bir çok kişi kirine bulaşma diyor. bir çok kişide Huawei'den şaşma diyor.
  • Benimde tercihim mate 10 olurdu. Kirin işlemcinin oyunlarda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Tercihim Mate 10
  • yüksek özelliklere kanarken sar değerini es geçmeyiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Ben sırf sar değeri yüzünden oneplus 5t almıyorum. 2-3 özelliği eksik olsun ama sarı düşük olsun zaten her yerden radyasyonu alıyoruz bari telefondan az alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Ben sırf sar değeri yüzünden oneplus 5t almıyorum. 2-3 özelliği eksik olsun ama sarı düşük olsun zaten her yerden radyasyonu alıyoruz bari telefondan az alalım.

kesinlikle katılıyorum artık oneplus 5t alınmaz , bir sürü telefon çıkıyor.Bundan 2-3 ay öncesine kadar rakipsizdi fakat şimdi özellikle Huawei ve xiaomi sayesinde piyasa bayağı canlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 5 Nisan 2018; 8:36:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.