Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.774
Cevap
146
Favori
944.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pil değişim kampanyasından telefonumu Merter şubesine gönderdim. Fixsmarta göndermişim. Benim sorunum şu telefonun hem önünde sol tarafta hem de arkasında aynı hizada bildiğin derin çizik oluşmuş. İlk teslim aldıklarında kılcal çizik bulunuyor demişlerdi. Ben telefon gelince bunu farkedip fotoğrafını çektim. Bunun hakkında yapabileceğim bir şey var mı? Arayıp çizik olabilir filan diye onay alıyorlar, sırf böyle şeylerde sorumluluklardan kaçmak için. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1.AiSearch belasından kurtulmanın yolu var mı?
    2. Launcher önerisi yapabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rlfc R kullanıcısına yanıt

Launcher olarak yıllardır Novalauncher kullanıyorum. Bana çok kullanışlı geldi. Çekmece stili olarak başlıklar halinde klasörler oluşturdum. Custom seçenek çok fazla ve şu ana kadar hiç bir eksik yönünü görmedim. 10 TL gibi bir paraya prime almıştım. Sanırım hala aynı. Önce ücretsiz deneyin. Beğeneceğinizi düşünüyorum.

• Rlfc R kullanıcısına yanıt

adb ile debloat yapabilirsin.

yıllardır nova launcher prime kullanıyorum alanında çok iyi tavsiye ederim.

• windtalker425 W kullanıcısına yanıt

Hiç mi dikkat etmiyor bu sığırlar, topu sana atacaklar göndermeden önceki çektiğin resim vs varsa şansını dene

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Sorma bildiğin delmişler. Zaten sorumluluktan kaçıyorlar. Gelince tarih saat çıksın diye foto çektim ama bir sonuç alamam diye uğraşasım gelmedi. Neyse dedim en azından başka sorun yok diye şükrettim.

• Merhaba arkadaslar ben ikinci el mate 20 pro almayi dusunuyorum alacagim kisi bana denemem icin bir gun kullanmami soyledi denedim ama aklima bazi seyler takildi ornegin gece sarjini fulledim sabah kalktigimda sarji 94 idi bu normal mi? Bu arada wifi veri parlaklik konum vs kapali durumda. Ayrica sarji tam olarak kacti hatirlamiyorum dikkat etmedim ama %5 den sonra olduguna eminim 4 3 2 olabilir o rakamlardan birine gelince telefonunuz 30 saniye icinde kapanicaktir dedi ve 30 saniyede şarj 0 oldu kapandi bu durum normal mi

• Eger batarya omru bitmis derseniz sadece batarya yuzunden telefondan vazgecmek istemiyorum sifirina butcem yetmiyor sadece batarya sorunlu ise orjinal batarya bulabilirmiyim? Ve fiyati ne kadardir

• Aysegul01 A kullanıcısına yanıt

gece den sabaha %3 şarj azalıyor benim ve bence normal.

Büyük ihtimalle batarya ömrü azalmış gibi...Şu an batarya kampanyası var ve huawei mate 20 pro Türkiye cihazı ise onu da kapsıyor. 199 liraya Huawei yetkili servisinde batarya değişimi yaptırabiliyorsunuz. Başka bir problemi yoksa güzel bir cihaz.

• Simdi kontrol ettim sarji %20 den sonra daha hizli azaldi saniyede 1 veya dakikada 1 gitti diyebilirim normalmidir

değil %20 şarjdayken 1 saat spotify dinledim dün akşam , eve geldiğimde hala %12 idi. bataryayı değiştir uzun süre kafan rahat olur

• Arkadaşlar merhaba dün Google Fotoğraflara güncelleme geldi sonrasında devamlı hata almaya başladım, sildim yeniden yükledim ama düzelmedi. Bilgisi olan var mı?

• windtalker425 W kullanıcısına yanıt

Bir hayvan oğlu hayvanın eline geçerse cihaz olacağı budur. Düşünsenize o kadar para bayılıp p50 pro alacaksın, servise gidecek her yeri çizik içinde geri gelecek yemin ederim gider servise ateş ederim. bu telefonuda kim bu hale getirdiyse kafasında kırarım.

Yok fixsmart da bozdu artık.

serviste 199 tl. Ama dışarıda orjinalliği şüpheli olan batarya 250 tl. Bir servis ücreti ile 400 e çıkar

• benim eski canavar P50 pro nun kamerasından ca

• Bu da yeni canavar Mate 10 pro nun kamerasından.

Ama mate 10 dönemine göre bu telefondan daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Aradan geçen 5 yılda Huawei bazı şeyleri daha iyi yapabilirdi. Google olayından sonra klavye bile değişmiş. Mate 10 pro daki klavye daha yeni yeni oturmuşken, hatalarla dolu celia isimli kendi klavyesi ile geliyor. Türkçe klavye eklendiğinde noktalı virgül (;) işareti klavyede kayboluyor...

nav

• Herkese merhaba, 4 yıldır mate 10 pro kullanıyorum.

Batarya değişimi işin ne önerirsiniz?
    Su geçirmezlik gidiyor mu?

Ve hangi serviste orjinal pil ile değişim yaptırabilirim?

Ücreti sorun değil önemli olan kaliteli değişim yapan ve telefona zarar vermeyen bi yer olması önemli. Huaweinin kendi orjinal servisi var mı?

Telefonum çok temiz en ufak bir çizik dahi yok.

• lansker kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun yeni bebek

• Orodruin kullanıcısına yanıt

valla fixsmart var yetkili servisi. İşte şans yukarıdaki arkadaş gibi olabilir tel. özellikle uyarıp gönderin

• 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.