Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.773
Cevap
149
Favori
939.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hako7445

ben rootsuzz telefon kullanmayan türdenim. samsunglarda çok kolaydı o yüzden bunuda alır almaz rootladım bozdum açamadım telefoncuya verdim yapamadı geri aldım sonra bu rehberi buldum aslında ne kadar kolay olduğunu anladım geri dönüş dediğiniz işlem kolay zaten rehberde roota kadar olan bölümü yaptığınızda telefon sıfırlanıyor tek gereken unlock ettiğiniz oem kilidini lock etmek onunla ilgilide bir şeyler okudum yapılabiliyormuş ama yapmadım yapmayada niyetim yok zaten yakın zamanda huawei artık oem açma kodunu vermeyecekmiş. önemli olan nokta pc nin telefonu tanıması ve doğru dosyalar gerisi zaten rehberde on numara anlatılmış.

indirilecek 3 dosya linki bunlar 432 olanlar ve rehberdeki gibi isimleri değiştirilecek olan 3 dosaya

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1877/g1750/v134156/f1/full/update.zip

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1877/g1750/v134156/f1/full/public/update_data_full_public.zip

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1877/g1750/v134156/f1/full/BLA-L29_hw_eu/update_full_BLA-L29_hw_eu.zip
    Bu telefonda root'a gerek var mı sence? Rootlasam bana ne gibi extrası olur bu telefonda?Bir kaç programı google zorlamalı olan yani silmek tamam da.mesela ben samsung browser kullanıyorum.diğerini durdurdum...gibi....Ayrıca Ram de büyük darboğaz sorunu da yok.Fotoğraf çekmek, ortak erişim noktası açmak bataryayı bitiriyor.

bu arada o kodu aldım ben nasıl işe yarıyor?

• quote:

Kaybolmaz hocam linkte şu konuyu hazırlayan arkadaş sağolsun gayet güzel anlatmış bir bakın inceleyin sormak istediğiniz yeri özelden sorun kendinize güvenirseniz başlayın. burayı daha fazla meşgul etmeyelim özelden yardımcı olurum. Çift hat olan l29 dosyalarını indireceksin.

Linki unutmuşum buyrun
    https://forum.donanimhaber.com/huawei-mate-10-pro-root-rebrand-guncelleme-ses-kayit-ses-yukseltme--131998159
    Merhaba , bende de çin versiyonu BLA-AL00 mate 10 pro cihaz var. Kendime düz mate 10 alıp bunu eşime vermek istiyorum ama içindeki çince uygulamalardan temizlemem lazım. Yani L29 olması şart.
    İlgili linke baktım ama kolay gibi gözükmedi bana.Daha doğrusu birazda teknik olmak lazım bu işler için.

İzmirde şu işi yapan birisini bulsam ücreti mukabil yaptırırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: a26b

Bu telefonda root'a gerek var mı sence? Rootlasam bana ne gibi extrası olur bu telefonda?Bir kaç programı google zorlamalı olan yani silmek tamam da.mesela ben samsung browser kullanıyorum.diğerini durdurdum...gibi....Ayrıca Ram de büyük darboğaz sorunu da yok.Fotoğraf çekmek, ortak erişim noktası açmak bataryayı bitiriyor.

Alıntıları Göster
    hocam benim için root olayındaki en büyük sebep zırt pırt çıkan reklamlar birde google uygulamalarını ne kadar dondurusanız dondurun arka planda yine sinsice çalışanları görmüştüm zamanında samsung telefonların birinde hele bu magisk rootki mükemmel bankacılık uygulamaları falan anlayamıyor cihazın rootlu olduğunu. aldığınız kodda telefonun oem kilidini açmaya yarıyor. oem kilidi açmadan hiç bir işlem yapılamıyor.

• onat kullanıcısına yanıt
    evet ilk başta okuyunca zor görünüyor banada öyle görünmüştü daha sonra benim ve kardeşimin telefonunu halledince o kadarda zor gelmemeye başladı. istanbuldaki bir telefoncu sürüm değiştime işine 250 lira para istedi. inanaın 50 liralık bir iş bile değil. ama bu işte kendine güven şart :)
  • quote:

hocam benim için root olayındaki en büyük sebep zırt pırt çıkan reklamlar birde google uygulamalarını ne kadar dondurusanız dondurun arka planda yine sinsice çalışanları görmüştüm zamanında samsung telefonların birinde hele bu magisk rootki mükemmel bankacılık uygulamaları falan anlayamıyor cihazın rootlu olduğunu. aldığınız kodda telefonun oem kilidini açmaya yarıyor. oem kilidi açmadan hiç bir işlem yapılamıyor.

Alıntıları Göster
    Bu Oem Kilidi açmaya yarayan kod Mac adresi gibi telefona özel değil mi? Gerçi oem kilidi nedir onu da bilmiyorum ama.Saolsun forumdan bir arkadaş Al kodu ne olur ne olmaz bir gün işe yarayabilir demişti. o yüzden almıştım.bu kodu sorgulama sayfasını iptal ediyor Huawei sanırım.

Yani Samsung da note 4 kullanırken odinle rom atmışlığım var bir kaç kez ama burada bu yüzden brick eden arkadaşlar da var demek ki huawei rom atma daha zor samsung'a göre....Valla ben bu şartlarda büyük konuşmayayı ama buna pek birşey yapmam gibi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: byhellhunter

Peki mate 10 ile Mate 10 pro arasında ne kadar büyük farklılıklar var bilginiz varsa aktarabilir misiniz ? Özellikle kamera ve performans açısından ?

Alıntıları Göster
    kameraları tamamen aynı yazıyor hemen bütün ingilizce türkçe yorum-incelem sitelerinde. Yalnız bir yerde,kameralarının aynı olmasına karşın pro'nun yazılım farkı ile bir tık daha kaliteli fotoğraf çektiği yorumu okumuştum, hatırlamıyorum nerde gördüğümü. Şu linkde karşılatırabilirsin
    www.gsmarena.com
    Photo compare Huawei Mate 10 Pro vs. Huawei P20 Pro vs. Huawei Mate 10 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8854&idPhone2=9106&idPhone3=8877
    aynı şartlarda farklı kameraları. mate pro 10 ve samsung s9 üzerine kamera yok görünüyür, buradaki sabit çekimlerde.

• quote:

Bu Oem Kilidi açmaya yarayan kod Mac adresi gibi telefona özel değil mi? Gerçi oem kilidi nedir onu da bilmiyorum ama.Saolsun forumdan bir arkadaş Al kodu ne olur ne olmaz bir gün işe yarayabilir demişti. o yüzden almıştım.bu kodu sorgulama sayfasını iptal ediyor Huawei sanırım.

Yani Samsung da note 4 kullanırken odinle rom atmışlığım var bir kaç kez ama burada bu yüzden brick eden arkadaşlar da var demek ki huawei rom atma daha zor samsung'a göre....Valla ben bu şartlarda büyük konuşmayayı ama buna pek birşey yapmam gibi geliyor...

Alıntıları Göster
    aynen telefona özel bi kod evet samsungta daha kolaydı işler. dursun kod belki bir gün fikir değiştiriseniz lazım olur.

• quote:

Alıntıları Göster
    Cihaza herhangi bir yazılımsal müdahale yaptığında kameran 12 iken 16 mp olmaz, batarya kapasitesi değişmez... ekran süren şaşırtıcı derecede artmıycak.
    çok gereksiz işler. aynı zamanda tehlikeli. android konusunda tecrübem var, ama cihazıma C432-142 atarken cihazım çöktü. ve 40 (kırk) gündür telefon yatıyor. Doğubankta dükkanları gezdi yapılamadı. Boxlar denendi olmadı. Ne geçti elime hiçbirşey. Teelfonsuz kaldım. Kamera için aldığım telefonu en özel anlarımda kullanamadım.

boş iş hocam uğraşma. hele deneyimin yoksa bu işi huaweide öğrenmeye başlama. Huawei cihazlarına müdahale edilmesini istemiyor. çok merak ediyorsan bir tane xiaomi cihaz al. ne istersen yap. een kötü durumda box cihazına bile ihtiyacın olmaz. 1.5 daikada uyandırırsın telefonu.

• Huawei için yazılımsal müdahaleyi kimseye tavsiye etmiyorum. Yıllardır Snapdragon işlemcili cihazlara yapmadığım işlem kalmadı. Root, Recovery, Custom Rom, Kernellerin içinde yüzüyordum.

Ancak iş yazılım konusunda Huawei olunca hiç bulaşmayın. Resmi sürüm, Huawei'in kendisi tarafından sunulan orijinal yazılımı yüklerken bile cihazı susturabiliyor.

DevrimSeven60 arkadaşımız gibi benim cihaz da az önce sustu ve hiçbir tepki vermiyor. Ki biz az çok anlıyoruz diye bu işlere bulaştık. Biz bile elimize yüzümüze bulaştırdıysak.. Daha önce yazılım işiyle haşır neşir olmayan arkadaşların kesinlikle uzak durmasını öneriyorum.

Bir daha Huawei cihazlara müdahalede bulunmam kolay kolay.
    Çizeceksen toz şeker kalıntılarının olduğu ahşap masanın üzerine koyuver :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben BLA-L09 cihazıma BLA-L29 versiyonu yükledim ama bir şey değişmedi.. Yine tek sim kart yine BLA-L09..
    Ülke kodu olan c432 olan kısımda OA42 yazıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamıyorum arkadaş niye kurcalarsınız bu kadar pahalı telefonları oyuncakmı bu

Şimdi size bir fıkra anlatıcam
    Bende karslıyım bu arada karslının biri otobuse biniyor hayatında ilk defa
    Ankaraya gelecek hemen şöförün arkasındaki koltukda oturuyor
    Neyse otobüs tam ankara otobüs terminaline girecekken ne hikmetse
    Vites kolu kırılıp şöförün elinde kalıyor
    İlk defa hayatında otobüse binen bizim karslı birden celalleniyor
    Başlıyor şöföre kızmaya
    Ulan köpoğlu taa karsdan bu yana bağıram durmadan elledin elledin kurcaladın
    Yok ileri yok geri sağa sola derken kırdın
    Men diyeceğdim az uğraş şu kolla diye köpoğlun adamı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Huawei için yazılımsal müdahaleyi kimseye tavsiye etmiyorum. Yıllardır Snapdragon işlemcili cihazlara yapmadığım işlem kalmadı. Root, Recovery, Custom Rom, Kernellerin içinde yüzüyordum.

Ancak iş yazılım konusunda Huawei olunca hiç bulaşmayın. Resmi sürüm, Huawei'in kendisi tarafından sunulan orijinal yazılımı yüklerken bile cihazı susturabiliyor.

DevrimSeven60 arkadaşımız gibi benim cihaz da az önce sustu ve hiçbir tepki vermiyor. Ki biz az çok anlıyoruz diye bu işlere bulaştık. Biz bile elimize yüzümüze bulaştırdıysak.. Daha önce yazılım işiyle haşır neşir olmayan arkadaşların kesinlikle uzak durmasını öneriyorum.

Bir daha Huawei cihazlara müdahalede bulunmam kolay kolay.
    geçmiş olsun hocam. aramıza hoşgeldiniz, keşke gelmeseydiniz :(

diğer bir arkadaşımızın cihazı 45 benim cihaz 40 ve onur hocanın cihaz da 35 gündür brcik durumda. gelişim kayedemedik. bu hwota ve huawei bizi yaktı..

ARKADAŞLAR. YENİ ROMLAR ARASINDA GEÇİŞİNİZİ HWOTA İLE YAPMAYIN. FİRMWARE FİNDER KULLANIN. MÜMKÜNSE ONUDA KULLANMAYIN.

• quote:

evet ilk başta okuyunca zor görünüyor banada öyle görünmüştü daha sonra benim ve kardeşimin telefonunu halledince o kadarda zor gelmemeye başladı. istanbuldaki bir telefoncu sürüm değiştime işine 250 lira para istedi. inanaın 50 liralık bir iş bile değil. ama bu işte kendine güven şart :)
    Peki l29 versiyonuna dönünce olduğu gibi her şey türkçe oluyor değil mi. Yani benim buradaki amacım telefonu eşime verdiğimde her hangi bir nedenden fabrika ayarlarına dönüş yaparsam artık çin teğil global versiyon uygulamaları ile açılması. Ypksa yüz tanıma vs işler ile ilgim yok ama güncelleme almasıda şart tabi. :)
    Aynen telefon tamamen Türkçe oluyor sıfırlasanızda değişmiyor. Ama bakın bir çok arkadaşın ki susmuş ve açılmamış ona göre, bu uda göz önünde bulundurun

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Kars Sarıkamışlıyım ama anlattığınız fıkra hoş olmamış herkesin kendi cihazı kendi parası kendi seçimi kurcalayip kurcalamamak kimse köpoğlu değil. Mesajın burdan sonrası cihazı açılmayan arkadaşlara benimde cihazım bozuldu o sırada İstanbuldayım dogubank ı dolaştı yapamadılar geri aldım ve bir şekilde yaptım eğer cihazlarınızın oem kilidi açıksa bootlader moda giriyorsa açılır.

• Tecrübe, hatalar sayesinde öğrenilir. Hata yapacağım diye korkan insan her zaman yeni şeyler öğrenmeye kapalıdır. Mesela her şeyi göze alarak bu cihazı çökerttim ben şu an, ama bir şekilde düzelteceğim de değil mi? Benim için mühim olan telefonun her zaman standart bir şekilde çalışması değil. İçimdeki heyecanı, merakı, bilgi açlığını bastırıp kullanmak da değil. Her şeyi göze alarak yeni bir şeyler öğrenme umuduyla yaptığım hamleler beni daha çok mutlu ediyor.

O yüzden bırakın herkes kendi karar versin telefonunu nasıl kullanacağına. Gördüğünüz gibi olaylara herkes farklı açıdan bakabiliyor.
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    kardeş sen olayı anlamamışsınki, kimseye köpoğlu demiyor zaten,kıssadan hisse nedir bilirmisin, biraz düşün istersen......
  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu verilen örnek ister fıkra olsun ister atasözü ister kıssadan hisse asıl sen olayı anlammaışşsın burda o kadar telefonunu kurcalayan bozan insan var ve bir yığın morali bozuk insan sen kalkar da böyle bir ortamda durun bir fıkra anlatayım dersen sanada bir fıkra anlatırlar sonra bozulursun. akşam bir arkadaşa özelden yardımcı olurum dediğimde diğer arkadaş ya konuyla ilgili burdan yazın herkes faydalansın niye rahatsız olsunlar demişti. işte bu yüzden üstüne vazife olmadan herşeye zıplayan insanlar yüzünden özelden yazmak istemiştim.
  • Arkadaşlar pc ye bağlanır Ken böyle bir hata veriyor neden acaba cvp verirmisiniz mate 10 pro kullanıcısıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.