Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.740
Cevap
151
Favori
932.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5300rmb 830 dolar yapıyor nesi iyi fiyatın? Zaten heryerde aynı hatta suudi,dubai vb daha ucuz. Italyada bile 670 eurolara kadar var...
  • Selamlar, arkadaşlar benim telefon bekleme konumundayken yani geceleri yada cebimde dururken gereğinden fazla pil tükettiğini düşünüyorum. gece ortalama olarak yüzde 5 ila 10 arası pil harcıyor bana çok fazla geldi. Sizde durumlar nedir ? Önüne geçmek için nasıl bir yol izliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Herkese merhaba

Telefonu kılıfsız kullanmak isteyen ve arka koruyucu bulamayan arkadaşlara tavsiyemdir 2 gündür kullanıyorum eğer düzgün uygulayabilirseniz mükemmel oluyor.

https://www.kilifmarketim.com
    Microsonic Huawei Mate 10 Pro Ekran Koruyucu Film Seti - Ön ve Arka
    http://www.kilifmarketim.com/microsonic-huawei-mate-10-pro-ekran-koruyucu-film-seti-on-ve-arka

Hocam bu kırılmayı engellemez, görünüş güzel olabilir ama tavsiye etmem :)

• Note 8 ile mate 10 pro arasında kaldım. Alma kriterim kamera? Kamerasından memnun musunuz? Youtube'deki çoğu karşılaştırma videosunda note 8 iyi gibi gözüküyor. Note 8'inde bataryasının 3200 mah olması ve boyutunun uzun olması bana göre değil. Note 8in iyi olması amoled ekran yanılgısı mıdır?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten arkasına temperli cam bulamayacağımız için bununla yetineceğiz :D En azından çizilmesini önler
  • İyi aksamlar cihazım mate 10 pro ve resmi yazılım 125 c432 turkiye cihazı. Benim problemlerim birincisi rehber numaralarımda karışma var. Yani mesela ali diye kayıtlı bir kisinin altına farklı bir isimli kisiyi ekleme yapıyor ve numaralar birbirine karısıyor.ayrıca hic bir call recorder programını Calıstıramadım.defalarca Hard reset attım ama duzeltemedim. Basına bu sekil sıkıntı gelen oldumu acaba yada yazılımsal bir problemi bu acaba
  • HTC u 11 plus ile mate 10 pro arasında kaldım. Hangisini almalıyım
  • Harika ekran süresi veriyor cihaz arkadaşlar. Dün aldığım ekran süresi resmen bayıldım :)

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★
  • arkadaşlar mate10 pro yu almaya karar verdim kullanan arkdaşlara soruyorum donanımsal veya yazılımsal sorun varmı cihazda
    birde önceden yazılımsal olan bir sorun yazılımla düzeltildimi yani
    yazılım güncellemesi verme hızı nasıl huawei nin
  • herkese selamlar , en eski huaweicilerdendim mate 10 um varken ilk defa gaza gelip iphone a geçeyim dedim. X e geçmek te kullanmak ta tam bir zulümdu. 1 hafta zor dayandım X e , akabinde bari mate 10 proya geçeyim dedim 64 lük bulup aldım , pro ya da hafıza kartı takılamıyormuş aldıktan sonra fark ettim.tabii yedek sd kartta olduğu için geri de yükleyemedim.derken mavi bir 128 lik pro aldım yatarken bile yastığın altına koyuyorum makinelerin kıymetini bilin benim gibi zamanınıza yazık olmasın

• Arkadaşlar,

Whatsapp ile ilgili bir sıkıntım var. Whatsapp mesajları geç geliyor yada ben uygulamayı açarsam görüyorum. Ayrıca gönderdiğim whatsapp mesajlarıda geç iletiliyor yani tık işareti olmuyor hemen, yuvarlak şeklinde kalıyor çoğunlukla sonradan baktığımda mesaj iletilmiş oluyor. Ayrıca bulunduğum ülkede şuan mobil internet kullanılamıyor, whatsapp, facebook, youtube vb.. uygulamalara girmek için vpn kullanmak durumundayız. Çoğu yasaklı burada ve çalıştığım ortamda wifi biraz zayıf sinyali. Wifi sinyalinin yada vpn programınından kaynaklanabilirmi ? Sizlerde durum nasıldır ? Whatsapp ile ilgili böyle bir durum yaşayan oldumu ?
  • Arkadaşlar ekran kilitliyken ses kısma tuşuna basınca bir hatun Çince konuşuyor sanırım sesli arama fonksiyonu bu. Benim cihaz 6/64 lük Çin versiyonu. Global kullanan arkadaşlar:sizde sesli aramada Türkçe var mı? Bu sebepten telefona olursa eğer global rom yükleyeceğim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekyolu37

Arkadaşlar ekran kilitliyken ses kısma tuşuna basınca bir hatun Çince konuşuyor sanırım sesli arama fonksiyonu bu. Benim cihaz 6/64 lük Çin versiyonu. Global kullanan arkadaşlar:sizde sesli aramada Türkçe var mı? Bu sebepten telefona olursa eğer global rom yükleyeceğim,

Benim cihazda ekran kapalı iken ses kısma tuşuna basınca sinyal geliyor. Aramak istediğin kişinin ismini söylüyorsun arıyor. Hızlı arama fonksiyonu bu. Kimse konuşmuyor yani.
  • uzun süre note 8 kullanan var mı?
    mate 9 sahibi olarak yalnızca kamera donanımı için mate 10 proya geçmek istemiyorum.

mate 10 pro 3200 yurtdışı cihazı
    note 8 de 3400 tl ith. garantili.

note8 yepyeni bir arayüz ve marka ile beni bekliyor, mate 10 proda ise ciddi ciddi sadece kamera değişimi yaşayacağım..
    hem 3.5mm jack yok, hem tasarım arayüz yeniliği olmucyak benim açımdan, hem güncel bir telefon değil (yani 18:9 oranı kullanan), hemde video performansı note 8 kadar iyi değil

note 8 de ise korkum 3300 mah. +qhd ekran.

volkan manavın mate 10 pro, note 8 karşışaştırma videosunu izledim herşey açık açık ortada. note 8 bence her koşulda önde

özellikle mikrofon ve ois...

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

uzun süre note 8 kullanan var mı?
    mate 9 sahibi olarak yalnızca kamera donanımı için mate 10 proya geçmek istemiyorum.

note8 yepyeni bir arayüz ve marka ile beni bekliyor, mate 10 proda ise ciddi ciddi sadece kamera değişimi yaşayacağım..
    hem 3.5mm jack yok, hem tasarım arayüz yeniliği olmucyak benim açımdan, hem güncel bir telefon değil (yani 18:9 oranı kullanan), hemde video performansı note 8 kadar iyi değil

volkan manavın mate 10 pro, note 8 karşışaştırma videosunu izledim herşey açık açık ortada. note 8 bence her koşulda önde

Bence her ikisi de değişim gerektirecek kadar farklı değil mate 9'dan. Bir sonraki seriyi beklemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

uzun süre note 8 kullanan var mı?

Bence her ikisi de değişim gerektirecek kadar farklı değil mate 9'dan. Bir sonraki seriyi beklemeni tavsiye ederim.

tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam, yeni seriyi değilde, bu iki cihazın fiyatlarının düşmesini bekleyebilirim. bu da zaten yeni seri çıktığında oalcaktır :) fakat o zaman mate9umun fiyatıda çok düşecektir :)

• fikretsalman F kullanıcısına yanıt
    Rehberde bir ayar var aynı kişileri gruplandır diye. Tam olarak yerini hatırlayamadım ama o özelliği devre dışı bırakın.
  • Kardeş emin ol, mate 10 pro yu daha uzun zaman sorunsuz kullanacaksın, siyah beyaz çekimde ezici şekilde mate önde, çektiğin resimleri PC de açık her iki telefonunkini yani, kıyasladığında zamzungu kenara bırakacaksın, normaldede öyle fark hissedemezsin emin ol, Mate 10 P nun tek zayıf yanı oda şimdilik, video çekerkenki ois, az hatalı, oda yazılımla düzelecektir, yani note 8 in kamera daha iyi deme, değil...
  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarında video sabitleme var. Açık olduğunda video çekerken kımıldamıyor bile oise çok takılan varsa deneyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

Kamera ayarlarında video sabitleme var. Açık olduğunda video çekerken kımıldamıyor bile oise çok takılan varsa deneyebilir

yani bu videodakinden daha mı iyi? note 8 kadar iyi mi peki?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.