Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE YORUMU-ONERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİRKAÇ GÜNDÜR MATE 10LITE'I INCELIYORUM. TAKSİTLE ALACAGIM TELEKOMDAN ORDA DA UYGUN GORUNUYOR, KENDI FIYATINDAN 100 TL FAZLA VERMIS OLUYORUM SADECE.
    TELEFONDAN BEKLENTİM ŞARJ PERFORMANSI, KAMERA, OYUN PEK DEĞİL GENELLİKLE SOSYAL MEDYA,MÜZİK VS GİBİ ŞEYLER.
    SİZCE ALINIR MI 3-4 YIL GOTUREBİLECEK BİR ÖMRE SAHİP MİDİR SİZCE?

• Ben yeni aldım mate 10 lite kamerası çok iyi şarjıda güzel kutu içerisinden silikon kılıf kulaklık sim iğnesi gibi aksesuarlar çıkıyor memnunum. Kulaklık girişi alt tarafta o biraz can sıkıcı dışarı verdiği seste o kadar iyi değil mono hoparlör alt kısımda emui 5.1 var. emui 8 gelecek diyorlar ama henüz yok yani android 8 2200 tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefes123 -- 5 Şubat 2018; 12:19:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefes123

Ben yeni aldım mate 10 lite kamerası çok iyi şarjıda güzel kutu içerisinden silikon kılıf kulaklık sim iğnesi gibi aksesuarlar çıkıyor memnunum. Kulaklık girişi alt tarafta o biraz can sıkıcı dışarı verdiği seste o kadar iyi değil mono hoparlör alt kısımda emui 5.1 var. emui 8 gelecek diyorlar ama henüz yok yani android 8 2200 tl ye aldım.

tesekkurler pm attım oraya da bakarsan bro

Orijinalden alıntı: animaniax

+1 ben de düşünüyorum aynı ürünü, bir an önce cevap gelirse iyi olur :)

aynen kardeş bakalım
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.