Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
536.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung galaxy note fe ile huawei mate 10 lite arasında kaldım ve bugün note fe aldım.
    eğer yurtdışından aldırabilseydim huawei mate 10 lite aldıracaktım çünkü 1200 tl civarına alınabiliyor. fırsatı olanlar yurt dışından baksın. iyi forumlar...
  • Arkadaşlar telefonun kutusundan çıkan kılıf çok hoşuma gitmedi o yüzden kılıfsız kullanmayı düşünüyorum, aranızda kılıfsız kullanan varsa arka tarafın ve kamera camının çizilip çizilmediği hakkında bilgi verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vernemnidahen kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız kullanıyorum hocam çizilmedi bende
  • vernemnidahen kullanıcısına yanıt
    bu konuda kimse bir şey demek istemez. Sonuçda cam ve camlar sert yüzey ile temasa girerse çizilebilir. Kamera kısmına Aliexpress üzerinden koruma alabilirsiniz böylelikle kılıfsız da olsa cam kısım çizilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

normal o modlar ile alakalı birşeyi açınca çıkıyordu tam hatırlayamadım ama geniş açı mı diyafram mı öyle birşey var onu kaparsan çıkmaz diye hatırlıyorum yada tam tersi :D

yok dostum gıtmıyor o sureklı cıkıyor normal modları kullanmadıgım zaman cıkıyor modlarda bır sıkıntı yok hard reset attım onda bıle olmadı netlemesını beklıyoruz hala
  • 6 saat ekran süresi alanlar nasıl alabiliyor.2 aya yakın oldu alalı fakat 5 saati göremedim daha.çok fazla oyun,kamera vs kullanmam. genelde gps falan kullanıyorum.İşin garip yanı güç tasarrufu açık bile olsa yada oyun vs oynasamda ekran süresi değişmiyor.4-4.5 saat arası.Biraz şaşırttı doğrusu.
  • blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Uygulamaların arka planda çalışmasını kapatınız mı?

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    whatsapp,mail,banka uygulamaları açık sadece
  • Arkadaşlar elimde mate 10 lite gold var. Ürün vodafone'dan hediye olarak geldi kullanmıyorum kutusu açılmadı daha. ilgilenen olursa pm atabilir

• Zevke göre değişkenlik gösterir tabii ki ama.. Sizce siyah mı almalıyım, Gold mu?

• blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Telefonda yüklü gelen, kullanmadığınız uygulamaları silin. Silemediğiniz uygulamaları da devre dışı bırakıp ardında zorla durdurun. 6,30 saat ekran süresi alıyorum şu an.
  • Herkese selam

Ios Jailbreak ler ile uğraşmaktan bıktığım için bugün çokta araştırmadan bodoslama bu telefonu aldım.

Android auto ve mirrorlink esas merak ettiğim konular bakalım jb performansının üzerinde android apk ları çıkabilecekmi?

İlk defa android kullanacağım önerileriniz ne olur ne yapabiliriz?

• Evet arkadaşlar 1.5 aylık mate 10 lite maceramın sonuna geldim ve dün sattım cihazı, neden sattım:

bazı donanım eksiklikleri kullanımda gözüme batmaya başladı (NFC yok yapıkredi sürekli mobil ödeme kampanyası yapıyor ve yararlanmıyordum, sürekli masa üzerinde duruyor çift tıkla açılma kapanma benim için önemli bu yoktu)
    Batarya performansı 5 saat ekran süresini aşmıyordu (sürekli şebeke üzerinden internet kullanıyorum)
    Klavyesinde takılmalar oluyordu,
    En baştan beri kamera performansı benim için kötüydü.(bunu konudada bayağı belirttim)

O yüzden bir çok iyi yönüne rağmen sattım 1.5 aylık makineyi.

Kullanmaya devam eden arkadaşlara mutlu haberler almalarını temenni eder herkese iyi forumlar dilerim.
  • klavyede takılma sorunu diğer arkadaslar da yasıyormu?
    nfc onemli değil ama çift tıklama olsaydı iyi olurdu. g2'den kalma alışkanlığım oldu

daha fazla fotoğraf orneği olsaydı kamera da kafamda soru işareti bırakmazdı aslında.
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf örneği yabancı inceleme sitelerinde bolca mevcut. çift tıklama sonradan uygulamalar ile de edinilebilir basit bir launcher bile bu özelliği sunuyor ama uygulama logosu şeklinde ana ekrana kilit eklerseniz ona basınca direkt kitler açılma konusunda ise zaten parmak izi ile direkt açılıyor tıka vs gerek yok. Açıkcası çift tıklama mevzusu parmak izi çıkınca işlevsiz ve boş kalıyor sonuç olarak arkada parmak izini okutmak için ekranı açmaya gerek yok direkt okutunca ekranda açılıyor.
    Klavye olarak ben gborad kullanıyorum takılmayı bırak gecikme bile yaşamadım. swiftkey ile kutudan çıkıyor ama gborad daha akıcı ve rahat.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    dostum tabi ki tercihine karışmam iyi yada kötü yaptın demem saçmalık olur sonuç olarak kullanıcı sensin :D
    ama bir kaç ekleme yapmak isterim.
    nfc konsunda yapacak bir müdahale yok ama çift tık launcher ile çözülür ki laucher olamasa bile uygulama ile çözülür, 5 saat ekran süresi hemde sürekli şebeke üzerinden internet ile bunu başka cihazlarda üstünü göreceğinizi sanmam ki note 3-4, lg v10-g5, lumia950xl, iphone se-6s, z5 gibi yakın dönem sayılacak cihazları kullandım pil konusunda beni tek memnun eden cihaz oldu.
    klavye hangisi yüklü bilmiyorum ama gboard kullanıyorum hiç bir takılma yaşamadım belki o an yazmaya çalıştığın uygulama vs bilemem ama onlardan dolayı olmuş da olabilir belki swiftkey den olabilir ama gborad kullanıdın mı bilmiyorum sıfır takılma var.
    kamera olayı çok göreceli o sebeple bir şey demem olmaz insanların gözleri bile renkleri vs farklı seçiyor kimi parlak ekran sever kimi karanlık bir şey demem olmaz.

uzun lafın kısası kesinlikle sana muhalefet için yazmadım yanlış anlama umarım farklı ve daha çok memnun kalacağın cihaz alırsın ama bağzı sorunların çözümü google play kadar uzakta belki sen istemedin yada cihazdan soğudun ondan da olabilri tekrardan güzel paylaşımlarımız oldu başka konuda görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

dostum tabi ki tercihine karışmam iyi yada kötü yaptın demem saçmalık olur sonuç olarak kullanıcı sensin :D
    ama bir kaç ekleme yapmak isterim.
    nfc konsunda yapacak bir müdahale yok ama çift tık launcher ile çözülür ki laucher olamasa bile uygulama ile çözülür, 5 saat ekran süresi hemde sürekli şebeke üzerinden internet ile bunu başka cihazlarda üstünü göreceğinizi sanmam ki note 3-4, lg v10-g5, lumia950xl, iphone se-6s, z5 gibi yakın dönem sayılacak cihazları kullandım pil konusunda beni tek memnun eden cihaz oldu.
    klavye hangisi yüklü bilmiyorum ama gboard kullanıyorum hiç bir takılma yaşamadım belki o an yazmaya çalıştığın uygulama vs bilemem ama onlardan dolayı olmuş da olabilir belki swiftkey den olabilir ama gborad kullanıdın mı bilmiyorum sıfır takılma var.
    kamera olayı çok göreceli o sebeple bir şey demem olmaz insanların gözleri bile renkleri vs farklı seçiyor kimi parlak ekran sever kimi karanlık bir şey demem olmaz.

uzun lafın kısası kesinlikle sana muhalefet için yazmadım yanlış anlama umarım farklı ve daha çok memnun kalacağın cihaz alırsın ama bağzı sorunların çözümü google play kadar uzakta belki sen istemedin yada cihazdan soğudun ondan da olabilri tekrardan güzel paylaşımlarımız oldu başka konuda görüşmek üzere.

Estağfurullah hocam neden yanlış anlayayım.

Ben bşr telefon alınca uzun yıllar kullanan birisiyim ama bunuda mümkün olan en az para ile yapmaya çalışıyorum yani klasik bir donanımhaberciyim fiyat performans benim için çok önemli. Ve dediğim gibi donanım eksiklikleri ile kamera memnuniyetsizliği beni telefondan çok soğuttu klavyede ise ever swiftkey kullanıyorum dum telefon içime sinmediği için başka klavyeler aramakta istemedim açıkçası.

Bizler bu makineyi ilk alanlar insanlarız ve ben daha öncede yazdım bu konunun ilk mesajlarından ve telefonun 4 kamerasının oluşundan ben kameradan amiral gemilerinin bir tık altında bir performans umuyordum alır almaz ise tam bir hayal kırıklığı oldu, o zaman da ifade etmiştim hatırlarsın bu hayal kırıklığını, bu arada ben amatör olarak fotoğrafı hobi edinmiş birisiyim yani yıllardır bu işe emek veriyorum kameranın ne kadar çektiğini ve çekebileceğini de nacşzane anlıyorum.bence klasik bir orta segment telefon kamerası ama dediğim gibi konunun ilk mesajlarından ve benim iyi niyetli önyargılarım nedeniyle beklentim yüksekmiş yani problem bende

Şimdi bu satırları yeni makinem ile yazıyorum lg g6 bu cihazı sabahtan beri inceliyorum tam anlamıyla istediğim makine buymuş diyebilirim, sohbetin ve yardımlaşmaların için teşekkür ederim. Forum bizim başka başka konular da yardımlaşmaya devam ederiz. Herkese keyifli sohbetler

• Arkadaslar temalarda görünen kilit ekranına analog saati nasil koyuyoruz ? Çok güzel görünüyor temalarda ama 2 haftadir bulamadim nereden oldugunu

• Oreo bu ay sonu gelebilir arada güncelleme kontrolü yapmayı unutmayın bakalım neler getirecek.
    AR lens ve yüz kilidi hmmm güzel olur hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 7 Şubat 2018; 2:40:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Türkiye'ye cihazını netten kopma sorunu ile götüren bir arkadaşa stokta mate-10-lite kalmadığı için servis anında P10 vermiş..

Var mı bu ülkede böyle bir servis daha?

LG yada Samsung bunu asla yapmaz...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.