Şimdi Ara

Huawei Mate 10 Lite (Huawei Türkiye Garantili) : 1.574 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NFC'nin olmaması benim açımdan büyük eksiklik. Hatırlayanlar olacaktır sırf bu özelliği kullanarak Yapı Kredi World kart ile temassız alışverişten 100 lira ekstre indirimi kazanmıştık. Huawei maalesef f/p odaklı olmaktan çıkmaya başladı. Segmentler arası karmakarışık bir özellik ekleme çıkarma yapıyor. Örneğin en tepe model Mate Pro'da çift tıklama ile uyandırma - uyutma yokken P Smart'a koyuyor. Kaç yıllık şu anda kullanmış olduğum G7'ye 2.0 diyaframa sahip kamera koyarken P Smart'a 2.2 koyuyor. Abuk subuk işler. P20 Pro'yu o kadar iPhone X'e benzetip bir de aynı paraya satmaya çalışıyor. Ben şahsen arayüzünü çok beğendiğim için yine Huawei almak istiyorum ama gel gelelim model seçemiyorum. Bana en yakın telefon P Smart da ah şu kamerayı az daha iyi yapsalardı. Ya bir OIS eklemek ne kadara mal olacak anlamıyorum ki. Ekle güzel bir kamera üstüne 100 koy öyle sat. Sene 2018 olmuş hâlâ kamera kalitesi açısından bir çıta belirlenemedi gitti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    NFC'nin olmaması benim açımdan büyük eksiklik. Hatırlayanlar olacaktır sırf bu özelliği kullanarak Yapı Kredi World kart ile temassız alışverişten 100 lira ekstre indirimi kazanmıştık. Huawei maalesef f/p odaklı olmaktan çıkmaya başladı. Segmentler arası karmakarışık bir özellik ekleme çıkarma yapıyor. Örneğin en tepe model Mate Pro'da çift tıklama ile uyandırma - uyutma yokken P Smart'a koyuyor. Kaç yıllık şu anda kullanmış olduğum G7'ye 2.0 diyaframa sahip kamera koyarken P Smart'a 2.2 koyuyor. Abuk subuk işler. P20 Pro'yu o kadar iPhone X'e benzetip bir de aynı paraya satmaya çalışıyor. Ben şahsen arayüzünü çok beğendiğim için yine Huawei almak istiyorum ama gel gelelim model seçemiyorum. Bana en yakın telefon P Smart da ah şu kamerayı az daha iyi yapsalardı. Ya bir OIS eklemek ne kadara mal olacak anlamıyorum ki. Ekle güzel bir kamera üstüne 100 koy öyle sat. Sene 2018 olmuş hâlâ kamera kalitesi açısından bir çıta belirlenemedi gitti.
    prof dslr kalitesini cucuk kadar akilli phone lardan beklediginiz surece o kalite belirlenemez




  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Samsung S9'daki kamera yapısını inceleyin bakalım o küçük alana neler sığdırılabiliyormuş görün. Hoş ben zaten süper kalite bir şey de beklemiyorum ama teknolojinin geldiği noktada bazı telefonların kamera kaliteleri kabul edilemez. P Smart G7 kadar iyi fotoğraf çekse yine eyvallah diyeceğim o kadar bile görünmüyor incelediğim kadarıyla.

    https://www.slashgear.com/galaxy-s9-camera-teardown-reveals-a-miniature-dslr-13523166/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 23 Nisan 2018; 20:57:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırma halindeyim ve p10 lite a karar vermiştim. ama mate 10'da aklım kaşacak. fiyat fazlasıyla iyiymiş. ama siyahı da o kadar kötü ki. arka kapak mat ötesi
  • arkadaşım almış dün inceledim. ekran inanılmaz soluk. bütün renk ayarlarını 2 saat kurcaladım en iyi şekilde ayarladım ama. çok kötü. resmen kırmızılar kırmızı değil maviler mavi değil htc 10 umla yan yana koyduk. ekrandaki uygulama logolarının renkleri bile inanılmaz kötü çocuk bile uyuz oldu keşke almasaydım dedi. soluk ekrana uyuz oluyorum ya renkler patlayacak ki ben htc 10 u bile soluk buluyordum mate 10 dan sonra ikna oldum canlılığına.
  • Bence gayet canlı ve renkli. Ben bir eksiklik hissetmiyorum. O zaman siz gidip amoled alın bence. Amoled= çakma, gerçek dışı şişirilmiş renkler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun görüntü anlamında ne kadar güzel gözüksede performans sorunları var. Bunun yerine Xiaomi MI6 ya da MI Note 3 öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Thompson -- 17 Haziran 2018; 14:2:7 >
  • Ben kız arkadasıma aldım hedıye olarak cihazi. Kendim iphone 7 plus kullanıorum gerek parmak ızi okuyucusu olsun gerekse menu gecisleri filan iphone kadar iyi. Parmak okuyucusu cok basarılı anında acıyor takılma yok. Menu gecisleri ınstagram facebook uygulamalarda sisme filan yapmıyor. Kamerasida oldukca basarılı en axından potre modu ve on selfi kamerasinda blur efektini filan kendi uyguluyor ekstea peogramlara ihtiyaciniz kalmıhor. Ben begendım cihazi. Bu devirde samsung alıp cop olacagina huawei almak daha mantıklı androıd tatafinda garantili cihaz dusunuyorlarsa eger

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine note 3 alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohannan

    Hocam KVK ve genpadan çok çektim en ufak şeyde garanti dışı bırakmaları da cabası
    ekran kırılınca garanti kapsamına girmiyorsa saçma arada uçurum var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.