Tableti hayalet ekran sorunu yüzünden servise yolladım cihazı bana geri yolluyorlar ve açıklamaları şu: cihazı yüksek parlaklıkta uzun süre kullanmayın bu sorun geçicidir ve donanımsal bir arıza değildir, ŞAKA GİBİ! Cihazı aldım ki kullanayım size ne hangi parlaklıkta hangi süre zarfında kullanacağım ha? Kaç marka değiştim, kaç ips ekranlı telefon kullandım ki hala kullanıyorum hem de son parlaklıkta ve uzun süre oyun oynuyorum ama kusura bakma Huawei hiç birinde de sizin cihazınızdaki arıza oluşmadı, tek birinde oldu oda Sony cihazımda idi onlarda ekranı değişip geri yolladılar saçma bir cümle kurup cihazı yüksek parlaklıkta uzun süre kullanmayın demediler! Yazıklar olsun ki bu markaya güvenip bir cihaz aldım. İlk Huawei deneyimim berbat almayın, aldırtmayın garantisi rezalet. İlk sıralar hiçbir şeyi olmayan cihaz 2 ay sonra Ghost Screen gözüktü. Hem Huawei hem de Fix Smart müşteri hizmetleri ile konuştum hepsi aynı şeyi konuşuyorlar bir de sanki çocuk kandırıyorlar hayalet ekran kronik ya da donanımsal bir sorun değildir, Google’a yazsalar bile böyle bir saçmalığın cevabı ortada ama Huawei gibi büyük bir marka hala aynı bahanelerin arkasına saklansın. Kısacası Rezalet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim