Şimdi Ara

Huawei İdeos X5|XeRoT|ROM|35.Kernel|09.07.2012|YENİ!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
3
Favori
23.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kurdum atakan kardesım bende bı sorun yok gayet stabıl calısıyo v5
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

ben kurdum atakan kardesım bende bı sorun yok gayet stabıl calısıyo v5

Bende calismamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romdan roma fark olabılıyo sanırım kardesım
    edıt:telden tele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankuzu -- 14 Temmuz 2012; 0:55:44 >
  • atakan kardeşim yeni romunu bende eline sağlık bi problem yok sayende tellerimiz daha iyi hale geliyor,x5 ten bende 2 adet mevcut birinde ekranın alt tarafındaki dokunmatik tuslarını kullandığımda dokunsal geri bildirim yapmıyor bu neyden olabilir ? telde sizin editlediğiniz rom mevcut diğer romlardada problem devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR ARER

atakan kardeşim yeni romunu bende eline sağlık bi problem yok sayende tellerimiz daha iyi hale geliyor,x5 ten bende 2 adet mevcut birinde ekranın alt tarafındaki dokunmatik tuslarını kullandığımda dokunsal geri bildirim yapmıyor bu neyden olabilir ? telde sizin editlediğiniz rom mevcut diğer romlardada problem devam ediyor

35 kernel olduğu için
  • Atakan kardeşim, Romu kurmaya başlamadan son bir sorum olacak. Eklentileri hangi sırayla ve nasıl yükleyelim? ;

Yani b518 kurduk, recovery'ye girdik, sonra senin rom'u kurduk, daha sonrasında telefonu açmadan mı sırayla hemen eklentileri kuralım, yoksa ilk önce rom'u kuralım, daha sonra telefonu açalım, ayarlarımızı yaptıktan sonra kapatıp tekrar recovery'den sırayla eklentileri mi kuralım?

Merakla cevabını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

Atakan kardeşim, Romu kurmaya başlamadan son bir sorum olacak. Eklentileri hangi sırayla ve nasıl yükleyelim? ;

Yani b518 kurduk, recovery'ye girdik, sonra senin rom'u kurduk, daha sonrasında telefonu açmadan mı sırayla hemen eklentileri kuralım, yoksa ilk önce rom'u kuralım, daha sonra telefonu açalım, ayarlarımızı yaptıktan sonra kapatıp tekrar recovery'den sırayla eklentileri mi kuralım?

Merakla cevabını bekliyorum.

Romu kurduktan sonra istediginiz sirayla kurun farketmez.

• Rım kuruldu, eklentileri de kurdum. Herşey mükemmel gidiyo derken durduk yere 2 saatte 4 kere reset attı telefon. ics'de de aynı sorun vardı. Neden kaynaklı olabilir?
  • hocam romunuz gayet güzel severek kullanıyorum ama bi sorunum var. benim samsung h3000 bluetooth kulaklığım var eskiden miui rom kullanıyordum onlarda böyle bir şey yaşamadım ama cm7 romlarda bluetooth çekim gücünde sorun yaşıyorum. mesela kulaklıkla telefon yan yanayken sorun yok ama teli cebime koyunca bağlantı var ama ses gelmiyor. bunun için acaba miui romların bluetooth dosyalarını bu roma gömsek sorunu halledebilir miyiz ? ya da sizin bir öneriniz var mıdır ?
  • Up

• kullanan var mı acaba?

• su an pıyasadakı romlarda en stabıl olnalardan bıtamesı bu rom
  • güncel!
  • herşey iyi güzel de, niye theme chooser yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

herşey iyi güzel de, niye theme chooser yok?

başka bir cm7'den aldığım theme chooser "yüklenmedi" deyip yükleme yapılmıyor? nasıl olacak bu yahu...
  • atakan kardeşim eline sağlık. rom çok güzel.. stabil.. sorunsuz.. yalnız birşey soracağım telefon açarken pin kodu girdikten sonra "sim ağı kilit açma pin kodu" diye birşey daha soruyor..onu kaldırmamız mümkün mü? yoksa kapat deyip geçmeli miyiz? bunun dışında pil için ayrıca juice defender yada antutu cpu master kullanmamıza gerek var mı ? bu konu hakkında birşeyler söylersen çok makbule geçer.. şimdiden teşekkür ettim.. kolay gelsin..
  • ilk sayfada gösterilen temalar yok. ayrıca bana google haritalar uygulaması lazım . bunlara nerden ulaşabilirim!
  • Atakan ellerine sağlık arkadaşım....
    Romu kullanan arkadaşlardan bir rica: Video kaydının sesi nasıl, boğuk veya kısıklık var mı?
    Ve de rastladığınız herhangi bir sorun var mı romda arkadaşlar?
    Teşekkürler..
  • bu rom'u (XeRoT tan bahsediyorum)
    -B518 üzerine mi kuruyoruz?
    -Şu anda LEWAM 03.08.12 kullanıyorum bundan iyi olduğunu söyleyebilirmisiniz(force close almaktan bıktım)
    -1. sayfadaki diğer romlardan daha mı iyi ( MIUI_B528,Revo ROM(b528),Thunderbolt B866(hONOR PORT))
    -Radyo kurulabiliyo mu?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

ben kurdum atakan kardesım bende bı sorun yok gayet stabıl calısıyo v5

V5 dediğin hangisi bilader söylermisin?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.