Şimdi Ara

huawei ideos x5 wifi sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar aldığım ideos x5 cihazının wifi yazılımda bi sorun var galiba bazı x5 konularına sorumu yönelttim ama arada kaynadı şimdi sorun kablosuz modeme ilk bağlantı kurduğumda wifi hızlı ve stabil bi şekilde çalışıyo yanlız cıhazın wifi ni kapatıp açtığım zaman modemle bağlantı kuruluyor ip alınıyor ama modemi kapatıp açmadığım sürece ne yaparsam yapıyım kesinlikle veri aktarımı olmuyor bu sorunun çözümünü günlerdir araştırıyorum ama bulamıyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum....

• Cihazın yazılımına müdahale ettiniz mi , yoksa aldığınız şekilde mi kullanıyorsunuz?
  • Yazilima bi mudahalede bulunmadim kastiniz romsa orjinal romu kullaniyorum yabanci bi kac forumda romlarin bu sorunu çözemedigini okudum o yüzden rom yüklemedim
  • bende linksys modem var wpa şifreleme kullnıyorum. hiçbir sorun yaşamadım. Abimlerde de tplink modem var ondada sorun yok. Sizin modeminizle anlaşamıyor olabilir..
  • Butun sifreleme yöntemlerini denedim sonuç aynı Cihaz söyledigin gibi modemmi seciyo acaba baska bi modemle henuz deneyemedim zaten ekran çerçeve açıklığından dolayı servise gidecek cihaz onunla beraber bu sorunu da hallederler herhalde
  • Modem almanyadan geldi sinus 1054 dsl modeli acer
    Laptop ve toshiba g500 portege la hiç sorun yaşamadan tekrar tekrar bağlanıyorum sorun tamamen x5 te maalesef.
  • x5 sahibiyim. evimdeki modemle bağlantı sorunu yaşadım ancak şifreleme sistemi değiştikten sonra sorunsuz çalışmakta.

başka bir modemle de aynı sorun yaşıyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu deneyemeden servise verdim ekran çerçeve boşlugu ve ekran ışığı titremesinden dolayı bakalım varsa bi çözümü wifi da hallederler heralde cihaz elime geçince paylaşırım
  • ben de evdeki modemimde sifrelemeyi değiştirdikten sonra baglanabildim. ancak bugun alışveriş merkezinin sifresiz agına bile baglanmadı
  • Benim modem de Huawei TTnetin verdiği. Hiç wireless sorunu yaşamadım. Dışarda da birlaç ağa sorunsuz bağlandım. Sadece bluetooth ile bağlanırken bir miktar uğraştım ama oldu.
  • bende aynı baglanamama kopma hız sorunu yaşıyorum bu cihazı büyük bir heves ie almıştım tam bir facia wifi konusunda ne yapmak gerek çözüm bilgisi olan lütfen paylaşsın
  • bende aynı sorunu yaşıyorum, telefon tek başına bağlandığında genellikle hızlı olarak internete giriyor, ama telefon ile birlikte notebookta internete girerse bağlantı kopuyor, geri geliyor, tekrar kopuyor, sayfa açmıyor falan.

telefonun yanında samsung wave 2 ve htc wildfire s ile birlikte x5'i modeme bağladım. wave ve wildfire internete girerken x5 bağlantı hatası verdi, diğer telefonları wireless bağlantısını kestim ve x5 internete bağlandı. Diğer telefonları tekrar bağladığımda internet yine gitti.

Şifreleme wpa. Şifrelemeyi kaldırsam bile aynı sıkıntı yaşanıyor.

Sorunun çözümünü bilen var mı?
  • bu kadar dandik bir telefon olamaz wirelees cok az cekiyor onu geçtim bağlanmıyor bile yazık verdiğim paraya
  • bağlanmayı başardım airtiesda şifrelemeyi wpa2 yapınca bağlandı ama eski telefonum lg p503 cok rahat bütün odalardan çekerken bu telefon çoğu yerde çekmiyor wirless gücünü artırabilirmiyim? herkeste bu sorun varmı telefonu yeni aldım iade mi etsem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

bu kadar dandik bir telefon olamaz wirelees cok az cekiyor onu geçtim bağlanmıyor bile yazık verdiğim paraya

Bak ne diyecegim sana. Bir adam galaxy s2 almis ekran sorunu yazilim sorunu donanim sorunu varmis. 5 adam yine ayni telefonu almis hicbir sorunla karsilasmamis cevabinizi aldiniz umarim degil mi.
  • tamam wireless bağlandım ama wirelees gücü cok düşük bunu kabul et neyseki ışık sızma sorunu çıkmadı şanslıyım yinede:D
  • merhaba arkadaşlar bende dün huwai x5 8800 aldım wifi de sorun yaşıyorum söyle modemin şifresini giriyorum modeme baglanmasıyla baglantının kesilmesi bir oluyor.Şifreleme olayını açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade01

merhaba arkadaşlar bende dün huwai x5 8800 aldım wifi de sorun yaşıyorum söyle modemin şifresini giriyorum modeme baglanmasıyla baglantının kesilmesi bir oluyor.Şifreleme olayını açıklarsanız sevinirim.

Yukarda arkadaş yazmış .Sorun sanırsam bazı modem türlerinin şifrelemesini telefon adapte edemediğinden kaynaklı olsa gerek.

Modemin şifreleme türünü WPA2 yaparsan telefon ağa eklenecektir...
  • Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum Hepsiburada'dan. Ancak telefonun Wi-Fi bağlantı ve modem seçme problemleri çok can sıkıcı görünüyor. Aldıktan sonra şok olmamak için şu soruma cevap arıyorum:

Ideos X5'i Türksat Uydunet'in kablosuz modemlerinden biri olan Motorola SVG1501 ile kullanan var mı, sorun çıkartıyor mu? Hangi şifreleme türünü kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.