Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (2054. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (8 Mobil) - 12 Masaüstü, 8 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.383.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

Orijinalden alıntı: One~

arkadaslar temple run da kasiyor mu telefon

1'de mi, 2'de mi? 1 de hiç sorun yok. 2 yi denemedim.

birinciyi sormusyum tskler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım selamlar. ben rom yoklemek istiyorum zor bela root oldum fakat bir türlü cwm yi kuramıyorum pembe ekrana geliyorum bilgisayara bağladığımda herhangi bir depolama alanı gelmiyor.nnerde yanlışlík yapıyor olabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim' teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukyayla

Satılık ideos x5 u8800 ilanı vermek istiyorum. Nereye yazayım?

http://forum.donanimhaber.com/forumid_16/tt.htm
  • Huawei Ideos X5 U8800 cep telefonu aksesuarları bulabileceğiniz tek adres arkadaşlar internette 50 tane sayfa dolaştım hiçbirinden huawei için kapak yokwww.telefonaksesuarlari.com adresinden bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: fatihd35

Huawei Ideos X5 U8800 cep telefonu aksesuarları bulabileceğiniz tek adres arkadaşlar internette 50 tane sayfa dolaştım hiçbirinden huawei için kapak yokwww.telefonaksesuarlari.com adresinden bulabilirsiniz.

Sanırım burayı satış bölümü ile karıştırdınız.
    Sizin bölümünüz şurası:http://forum.donanimhaber.com/forumid_2/tt.htm

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)

• 1 yıldır rom işlerinden uzağım.miui 5 var mı ideos için

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

1 yıldır rom işlerinden uzağım.miui 5 var mı ideos için

Şu anlık yok.
  • arkadaşlar telefonun flaşı ve dokunmatik arızası ile ilgili garantiye yolladım 20 iş gününü geçti. Cihaz değişimi yapılacağını söylediler? Bu cihazın üretimi durmadımı. Ben parasını istiyorum dedim. Tüketici haklarına başvurmam söylendi?
  • Arkadaşlar birşey sorucamda ideos x5 e 2.3 kurucam huaweinin kendi sitesinden buradanhttp://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQzNTg= indirdikten sonra ne yapicam birisi bana anlatabilirmi lütfen ?

Orijinalden alıntı: xb455

Arkadaşlar birşey sorucamda ideos x5 e 2.3 kurucam huaweinin kendi sitesinden buradanhttp://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQzNTg= indirdikten sonra ne yapicam birisi bana anlatabilirmi lütfen ?

içinde yazıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Ekran kıırıldı da, Tahtakale civarında ekran nerde vardır? ORda daha ucuzdur diye ordan almak istiyorum da.

Orda bulabileceğinize pek ihtimal vermiyorum. Belki çok düşük bir ihtimal de olsa, Doğubank veya Kadıköy’de bulma ihtimaliniz olabilir.
    Kesin sonuç için ya sahibinden, gittigidiyor gibi sitelere, yada yurtdışı alışveriş sitelerine bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Ekran kıırıldı da, Tahtakale civarında ekran nerde vardır? ORda daha ucuzdur diye ordan almak istiyorum da.

Orda bulabileceğinize pek ihtimal vermiyorum. Belki çok düşük bir ihtimal de olsa, Doğubank veya Kadıköy’de bulma ihtimaliniz olabilir.
    Kesin sonuç için ya sahibinden, gittigidiyor gibi sitelere, yada yurtdışı alışveriş sitelerine bakın.

Biraz pahalı oluyor o sitelerde, o yüzden. O siteler yerine ebaydan getirtirim, 10 dolar civarıydı.

Daha ucuzdur diye bu tür esnaf olan yerlerde alan varsa sormak istedim de, çünkü tek tek dolaşmak çok zahmetli iş.

• Arkadaşlar,

Telefonu alalı iki yıl oldu. 2.2.1 stock rom kullanıyorum.
    Nefret etme noktasına geldim. Çünkü 7 yıllık hurda laptopum kendisinden daha performanslı çalışıyor.

Aurora ICS mi kurayım? Nasıl yapacağım konusunda link bırakırsanız sevinirim.
    Başka önerileriniz varsa onları da alabilirim.

Yorumları bekliyorum.

ICS konusunun ilk sayfasında yapılması gerekenler anlatılmış zaten
  • arkadaslar kolaygelsın bir sorum olacak

arkadasımın cihazına bu romu kurmak ıcın 2.3.7 bir sistemden b526 official surume donduk halıyle ımeı sıfır b136 ya dönüp root yardımı ıle 5irom kurarak ımeı yı getırıyoruz unroot tan sonra hafıza kartına format atıp ne olur ne olmaz dıye aynı b136 yı kuruyoruz fakat ımeı yıne sıfır b136 yı ıkıncı defa kurmadan b526 ya gecıyoruz yıne ımeı sıfır anlıyacagınız b136dan kurtulamıyoruz nerdese 8 defa ımeı yı gerı cagırmak zorunda kaldık sızce bu dertten nasıl kurtulabılırız nerde hata yapıyoruz da ımeı ucuyor cozemedım recovery lerıde uygun olarak değiştiriyoruz yinede olmuyor

yardımcı olabılırsenız sevınırım

Orijinalden alıntı: odoner

arkadaslar kolaygelsın bir sorum olacak

arkadasımın cihazına bu romu kurmak ıcın 2.3.7 bir sistemden b526 official surume donduk halıyle ımeı sıfır b136 ya dönüp root yardımı ıle 5irom kurarak ımeı yı getırıyoruz unroot tan sonra hafıza kartına format atıp ne olur ne olmaz dıye aynı b136 yı kuruyoruz fakat ımeı yıne sıfır b136 yı ıkıncı defa kurmadan b526 ya gecıyoruz yıne ımeı sıfır anlıyacagınız b136dan kurtulamıyoruz nerdese 8 defa ımeı yı gerı cagırmak zorunda kaldık sızce bu dertten nasıl kurtulabılırız nerde hata yapıyoruz da ımeı ucuyor cozemedım recovery lerıde uygun olarak değiştiriyoruz yinede olmuyor

B526 ya geçtikten sonra 5irom ile imei nizi geri yükleyin

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: odoner

arkadaslar kolaygelsın bir sorum olacak

B526 ya geçtikten sonra 5irom ile imei nizi geri yükleyin

5irom 35 kernelde calısmıyor diye bılıyorum ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.