Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel sürüm yayınlayacağım zamn gerekli ayarlamalar yapılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Orijinalden alıntı: anedin

Romu yeni yükledim çok beğendim ancak daha önce kullanmış olduğum elora romla 2.5 mb lık görüntü çekerken bu romda 1 mb ın biraz üstünde orjinal romdaki gibi resim çekebiliyorum eloranın kamera ayarlarını buna alma imkanımız varmı

kernel ve framework ile alakalı oldugu icin cok koklu bir degisiklik yapılması lazım o yuzden eloradaki netligi suan icin bu romda bulamazsınız

media–profiles.xml dosyasıyla alakalı bir durum,lewaos sayfasında paylaşmıştım bu dosyayı onu bulup bu roma yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

quote:

quote:

Romu yeni yükledim çok beğendim ancak daha önce kullanmış olduğum elora romla 2.5 mb lık görüntü çekerken bu romda 1 mb ın biraz üstünde orjinal romdaki gibi resim çekebiliyorum eloranın kamera ayarlarını buna alma imkanımız varmı

kernel ve framework ile alakalı oldugu icin cok koklu bir degisiklik yapılması lazım o yuzden eloradaki netligi suan icin bu romda bulamazsınız

media–profiles.xml dosyasıyla alakalı bir durum,lewaos sayfasında paylaşmıştım bu dosyayı onu bulup bu roma yükleyin.

detaylı bir açıklama yaparsan yükleyebilirim yardımın için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

quote:

quote:

detaylı bir açıklama yaparsan yükleyebilirim yardımın için teşekkürler

Lewaos da son sayfada son mesajda ayrıntılı açıkladım, orda lewaos kamera iyileştirmesi yazıyor ama bütün romlar için aslında. Bu arada ne olur ne olmaz media–profiles.xml dosyasını sd card da bir yere yedekleyin, zaten çok küçük bir dosya.

• prime v2 nin üzerine rom tanimam atmel fixide kurarsan on numara oluyo eline sağlık legolash

• quote:

Orijinalden alıntı: halit255

prime v2 nin üzerine rom tanimam atmel fixide kurarsan on numara oluyo eline sağlık legolash

eyvallah Dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Orijinalden alıntı: halit255

prime v2 nin üzerine rom tanimam atmel fixide kurarsan on numara oluyo eline sağlık legolash

eyvallah Dostum

vayy legolash gelmiş bir çay çekin abimize.

üstad satıyormuşun teli ne alacaksın ? S2 felanmı .. ondan aşağısı alınmaz diyor herkes.

neyse yeni rom yayınlayacakmışın galiba üstadım eloranın üstünde çalışmalar yaparmısın senden ricam onda usbden dosya atamama sorunu vardı kopyalarken tel res atıyordu bu sorun birde rehbere simdeki kişileri atıyorum telefon kendi kendine siliyor bunları bu soruna çözüm bulursan çok iyi olur.

• Üst modele geçmek isteyenler satıyor. Bendemi satsam ki.
  • yeni romlar ics üzerine olacak dostum zaten

bizm telefonu satıp üstü bi modeli almak istiyosan en az nexus ve s2 gibi telefonlar almak lazım, bunun altlarının bizim telefondan fazlası yok cunku, 400 veriyolar, o parayada bu telefonu satmam gibi, tekliflri degrlendircem bakalım iyi bi fiyat olursa veririm, yalnz rom destegini kesmiyecegim arkadaşın telefondan tam destek

• quote:

yeni romlar ics üzerine olacak dostum zaten

bizm telefonu satıp üstü bi modeli almak istiyosan en az nexus ve s2 gibi telefonlar almak lazım, bunun altlarının bizim telefondan fazlası yok cunku, 400 veriyolar, o parayada bu telefonu satmam gibi, tekliflri degrlendircem bakalım iyi bi fiyat olursa veririm, yalnz rom destegini kesmiyecegim arkadaşın telefondan tam destek

ben 425 e vermeye razıyım hocam

• eskişehirdeki telefoncular takasta 400tl veriyolar, nakit 375tl:-) telefonun özellgine gore 2. el ederi 450:-)

• İsmail kardesim seni buralarda gormek ne guzel. Hala optimize legorom ve miui prime v2 arasinda gidip geliyorum. Romlarin harika. Yeni versiyonlari sabirsizlikla bekliyorum. Tarih verebilirmisin ne zaman yayinlayacaksin? Simdiden tesekkurler .

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan&arda

İsmail kardesim seni buralarda gormek ne guzel. Hala optimize legorom ve miui prime v2 arasinda gidip geliyorum. Romlarin harika. Yeni versiyonlari sabirsizlikla bekliyorum. Tarih verebilirmisin ne zaman yayinlayacaksin? Simdiden tesekkurler .

eyvallah kardeşim sağolasın, tam kesin bi tarih vremem suan, pek telefona vakit ayıramıyorm bi kac aydır, yine aksmları ugrsıyrm saglam bi daha degistirlmicek bi rom olması icin, %100 stabil olunca yayınlacagm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan&arda

İsmail kardesim seni buralarda gormek ne guzel. Hala optimize legorom ve miui prime v2 arasinda gidip geliyorum. Romlarin harika. Yeni versiyonlari sabirsizlikla bekliyorum. Tarih verebilirmisin ne zaman yayinlayacaksin? Simdiden tesekkurler .

eyvallah kardeşim sağolasın, tam kesin bi tarih vremem suan, pek telefona vakit ayıramıyorm bi kac aydır, yine aksmları ugrsıyrm saglam bi daha degistirlmicek bi rom olması icin, %100 stabil olunca yayınlacagm

Eyvallah kardesim. X5 in final romu olacagini dusunuyorum. Anlasilan rom olayina noktayi koyacaksin. emeklerin icin tesekkurler.

• güncel gelişmeler oldukça , Romlarda güncellenecek kardeşm elimden geldiği kadar, telefon bende olsada olmasada etrafımdaki hrkezde x5 var:-) o yuzden güncelleme konusunda sıkıntı olmıyacak kardesim, olmadı teli sattıktan bi süre sonra bi x5 dha alırım:-)

• quote:

güncel gelişmeler oldukça , Romlarda güncellenecek kardeşm elimden geldiği kadar, telefon bende olsada olmasada etrafımdaki hrkezde x5 var:-) o yuzden güncelleme konusunda sıkıntı olmıyacak kardesim, olmadı teli sattıktan bi süre sonra bi x5 dha alırım:-)

İsmail suan hangi romu kullaniyorsun?

• quote:

yeni romlar ics üzerine olacak dostum zaten

Bu iyi bir haber,fakat Aurora üzerine yapma bence.Yeteri kadar Aurora tabanlı ROM oluştu. Blefish gibi,sıfırdan bir CM9 olabilir. Mesela ben 2 aydır CM10 ile uğraşıyorum (gerçi hala cihaz ayarlarındayım,kernele başlamadım). Sırf bunun için Profesyonel Android Program Geliştirme ve Linux Geliştirme kitaplarını aldım. Ayrıca çoğu kullanıcıda benle aynı fikirde olacaktır. Tekrar görüşmek üzere
  • Hadi hayırlısı bekliyorum. ilk günden beri kullanıyorum. sıkıntısızlık sıkıntı yaptı değişim şart
  • v2 35. kernel yükledim de app menüsünü bulamadım nerededir bu bi yardım edin canlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

v2 35. kernel yükledim de app menüsünü bulamadım nerededir bu bi yardım edin canlar

muide app menüsü yoktur yüklenen uygulamalar direk masaüstüne gelir.x5settings varsa app drawerı aktive ekip üstten yada alttan bi parmak çekmesiyle ulaşabilirsin

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.