Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

22 aylık ikinci el temin ettim

kaça hocam?
  • Muzik programinin adini bilen varsa pm lutfen
  • Çok güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

Arkadaslar streo kulaklık taktıgımızda telefonun micini nasıl kullanabiliriz?

stereo kulaklıkların normalde sol tarafı yani left olan bölüm aynı zamanda mic görevi de görüyordu. Telefonda çalışırmı bilemem, denemek lazım.

Haricen taktığımız kendinden microfonu olmayan kulakliklar icin soruyorum arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Arkadaslar streo kulaklık taktıgımızda telefonun micini nasıl kullanabiliriz?

stereo kulaklıkların normalde sol tarafı yani left olan bölüm aynı zamanda mic görevi de görüyordu. Telefonda çalışırmı bilemem, denemek lazım.

Haricen taktığımız kendinden microfonu olmayan kulakliklar icin soruyorum arkadasim

Tamam bende ondan bahsettim zaten. Bende sony'nin bir kulaklığı vardı bayağı eski. pc nin veya müzik setinin mic. girişine taktığım zaman sol tarafını mikrofon olarak kullanabiliyordum. Telefonda da olur mu acaba diye söylemiştim.

• Ben 4 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre iyi. Fakat GPS çalışmıyor. Gsm şebekeleri ve wi-fi sayesinde bir miktar konum tespiti yapıyor ama hata payı en az 80m bazen de yanlış yerlerde gösteriyor..
  • Ben 589 liraya aldım. Arkdaşımada önermistim ama o gitti Galaxy Ace aldı. Dediğine göre 570 civarı bi fiyatmış şu an. Herkese öneririm gerçekten güzel telefon 800 mhz işlemci, 5mpg HD kamera, HD video kayıt, WiFi vb özellikler...
  • Aceden daha saglam duruyor .
  • Meraba arkadaşlar

ideos x5 in arayüzünü nasıl galaxy ace gibi yapabilirim
    çok hoşuma gidiyo ace nin arayüzü yardım ederseniz cok sevinir
    şimdiden çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Meraba arkadaşlar

ideos x5 in arayüzünü nasıl galaxy ace gibi yapabilirim
    çok hoşuma gidiyo ace nin arayüzü yardım ederseniz cok sevinir
    şimdiden çok teşekkür ederim :)

tw 4. launcher bulup yükle arkadaşım
  • Arkadaşlar bu telefonu internette bulabiliceğim yer yokmu?Telefon piyasada yok nerde bulabilirim sizce.
  • aynı soruyu ben de soracaktım, telefonu alabileceğimiz bir yer var mıdır acaba ?
  • arkadaşlar bu telefonu 6-7 aydır kullanıyorum önermem.

mikrofonu servise gitti değişti ama karşıya yine ses gitmiyor. Konuşamayacağınız bir aleti almayın. Kronik problemi var bu cihazın. Naçizane kullanıcı önerimdir.
  • Bu telefonu kendime aldım, hatunada samsung galaxy ace aldım. Bu teleofon, samsung galaxy ace ı 8 ze katlar. Hem fiyatı ucuz, hemde kalitesi samsung galaxy ace dan yüksek. 2. bişey söylemek gerekirse Türkiyede fiyatlar çok yüksek.
  • huawei firmasında babam müdür olarak çalısıyor ve istediğielefonu alabiliyorum bu tem tlefonu kullandım ve çok kullanışlı şimdi elimdeki x5 kardeşime verdim çünkü bana vision geliyo o dahada güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

huawei firmasında babam müdür olarak çalısıyor ve istediğielefonu alabiliyorum bu tem tlefonu kullandım ve çok kullanışlı şimdi elimdeki x5 kardeşime verdim çünkü bana vision geliyo o dahada güzel

Madem her istediğinizi alabiliyorsunuz Ascend P1'i niye almıyorsunuz?
  • beyler telefonun ekranına yandan hafifi bakıldığında yukardan aşağıya paralel çizgiler var bu normal midir her ideos x5de varmı yoksa benimkindemi bir sorun var ??

• bende 2.eli war garantili kutusu herşeyi ile satıyorum almak isteyen ulaşsın

• Kamerasının hd olduğunu kim söylemiş 5 mp'lik kamera, 2 öplik performansı sunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

Kamerasının hd olduğunu kim söylemiş 5 mp'lik kamera, 2 öplik performansı sunuyor

2.3 güncellemesinden sonra hiç kullanmadın telefonu heralde?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.