Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufukyayla

Saçma sapan mesajlar yüzünden araya gideceğini, çoğu kişinin ne olduğunu bile anlamayacağını, yapmaya kalkanların çoğunun yapamayacağını biliyorum ama bir kişiye bile faydası olursa ne mutlu bana.

http://www.multiupload.com/MFIYZOSBAV

Bu linkte 28.12.2011 sürümü için "temizlenmiş" cust.img var.

Ram'ı rahatlatır, batarya ömrünü arttırır. Swype kurabilmeyi sağlar.

İçinde sadece aşağıdaki apk'lar kaldı.
    BeyondTheSkyTheme.apk
    Calendar.apk
    CalendarProvider.apk
    DeskClock.apk
    ToolBox.apk

Gerisini sildim.

Daha önce anlattığım Remount metodu (aşağıdaki gibi) ile ./cust_backup'a erişilecek ve ordaki cust.img yerine bu konacak. Yani indirdiğiniz cust.img'yi ./cust_backup klasöründekinin üstüne yazacaksınız.

Orjinal just.img'yi yedeklemeyi unutmayın. Hata yapmayın. Adım adım gidin.

quote:

Bu metod U8800 2.3 28.12.2011 sürümünde pembe ekrandaki dosyalara ulaşabilmek içindir.

Root olmak gereklidir, önce root olun.

1. Es File Explorer kurun.
    2. Es File Explorer'i çalıştırın.
    2. Şu ayarı yapın Setting > File Settings > Check Show Hidden Files
    3. Es File Explorer'den çıkın.

4. Marketten Remount uygulamasını kurun (Yanında Stephen Stericson yazan uyğulama)
    5. Remount'u çalıştırın
    6. /.cust_backup'ı seçin.
    7. rw'yi seçin.
    8. Açılan küçük pencerenin tepesindeki REMOUNT yazısına tıklayın.

Artık Es File Explorer'i açıp /.cust_backup klasörüne giderseniz pembe ekranda görünen dosyaları görebilir ve değiştirebilirsiniz.

kardeş bu cust.img i nereye atıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukyayla

Saçma sapan mesajlar yüzünden araya gideceğini, çoğu kişinin ne olduğunu bile anlamayacağını, yapmaya kalkanların çoğunun yapamayacağını biliyorum ama bir kişiye bile faydası olursa ne mutlu bana.

http://www.multiupload.com/MFIYZOSBAV

Bu linkte 28.12.2011 sürümü için "temizlenmiş" cust.img var.

Ram'ı rahatlatır, batarya ömrünü arttırır. Swype kurabilmeyi sağlar.

İçinde sadece aşağıdaki apk'lar kaldı.
    BeyondTheSkyTheme.apk
    Calendar.apk
    CalendarProvider.apk
    DeskClock.apk
    ToolBox.apk

Gerisini sildim.

Daha önce anlattığım Remount metodu (aşağıdaki gibi) ile ./cust_backup'a erişilecek ve ordaki cust.img yerine bu konacak. Yani indirdiğiniz cust.img'yi ./cust_backup klasöründekinin üstüne yazacaksınız.

Orjinal just.img'yi yedeklemeyi unutmayın. Hata yapmayın. Adım adım gidin.

quote:

Bu metod U8800 2.3 28.12.2011 sürümünde pembe ekrandaki dosyalara ulaşabilmek içindir.

Root olmak gereklidir, önce root olun.

1. Es File Explorer kurun.
    2. Es File Explorer'i çalıştırın.
    2. Şu ayarı yapın Setting > File Settings > Check Show Hidden Files
    3. Es File Explorer'den çıkın.

4. Marketten Remount uygulamasını kurun (Yanında Stephen Stericson yazan uyğulama)
    5. Remount'u çalıştırın
    6. /.cust_backup'ı seçin.
    7. rw'yi seçin.
    8. Açılan küçük pencerenin tepesindeki REMOUNT yazısına tıklayın.

Artık Es File Explorer'i açıp /.cust_backup klasörüne giderseniz pembe ekranda görünen dosyaları görebilir ve değiştirebilirsiniz.

dediğin değişikliği yaptım cust u değiştirdim ama swype hala kaldırılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muratmantc

quote:

Orijinalden alıntı: osmgulmez

Arkadaşlar iyi akşamlar iyi yıllar herkese ;
    huawei sitesinden zipli dosyayı kaydettim pc ye... sd kartıma attım ... yukarı ses tuşu ve açma kapama tuşuna 10 sn bastım bir ekran açıldı komutlar:

reboot system now
    apply sdcard:update.zip
    wipe data/ factory reset
    wipe cache partition
    touchscreen firmware update

seçenekleri çıkıyor hiçbirinden başlamadı yeni sürüm kurmaya....
    apply sdcard:update.zip den mi başlatacağım ( attığım dosyayı ismini aynı yaptım, zip yaptım zipten çıkardım vs vs vs olmadı bulunamıyor diyor sanırım. en son çıkan uyarı şu E: signature verificaton failed Instalation aborted ??? neki bu acaba ?

yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hafıza kartını çıkar zipten çıkan dload adlı dosyayı telin 2gb hafızasına at, teli kapat, tekrar açarken ses açma ve kapama tuşuna basarken telin açma tuşunada bas yükleme kendisi başlar..

aynen öyle yaptım ama başlamadı :( telefonu fabrika ayarlarına döndürsemmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmgulmez -- 31 Aralık 2011; 23:12:31 >

• beyler az önce cm7yi sd karta attım recoveryi başlattım ama sd kartı görmüyor şimdi ne yapıyım?

EDİT:advanced>reboot recovery diyince düzeldi görüyor şimdi cm7'e bakalım nasılmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 31 Aralık 2011; 23:14:47 >
  • dayanamadım bende 2.3.5e geçtim titanium backupla yedeğini almıştım sistemin el ile seçerek yukledim yedeğimi geri ama yedeği yukledikten sonra wifi taraması yapmaz oldu taraya tıklıyorum taramıyor hiçbir şekilde .Başınıza böyle birşey geldimi çözüm yolu nedir bilen varmı .İyi yıllar iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

beyler az önce cm7yi sd karta attım recoveryi başlattım ama sd kartı görmüyor şimdi ne yapıyım?

EDİT:advanced>reboot recovery diyince düzeldi görüyor şimdi cm7'e bakalım nasılmış?

28 inde yayınlanan güncelleme üzerinemi kurdunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

beyler az önce cm7yi sd karta attım recoveryi başlattım ama sd kartı görmüyor şimdi ne yapıyım?

evet,şimdilik güzel gidiyor orjinal sürümdeki ekran takılmaları ve ekran hassasiyeti düşürülmüş süper olmuş tavsiye ederim.Markete cm7 yazdığınızda birsürü tema çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

evet,şimdilik güzel gidiyor orjinal sürümdeki ekran takılmaları ve ekran hassasiyeti düşürülmüş süper olmuş tavsiye ederim.Markete cm7 yazdığınızda birsürü tema çıkıyor.

sen biraz daha incele tam sorunsuzsa belki bende denerim bu arada türkçe dimi 2 saat menülerde uğraşmayalım.

• hiç böyle bişey yaşayan olmadımı yav :D sıfırdan kurmak istemiyorum sistemi .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen biraz daha incele tam sorunsuzsa belki bende denerim bu arada türkçe dimi 2 saat menülerde uğraşmayalım.

Aynı orjinal menü var.Sadece CyanogenMod settings ve profiles eklenmiş menüye bunlar ingilizce geri kalan heryer türkçe.

• nerden indidiniz 2.3.5 üzerine kurulan cm7 yi? link verirmisinz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı orjinal menü var.Sadece CyanogenMod settings ve profiles eklenmiş menüye bunlar ingilizce geri kalan heryer türkçe.

yani o zaman cm7 yi niye kuralım ? onu diyorum.

• Herkese mutlu yıllar.
    Yılbaşı yılbaşı dayanamadım ve 2.3.5. 28.12.2011 tarihli normal roomu kurdum, ancak bir sıkıntım varki google maps bulunduğum yerden yaklaşık 1 kilometre farklı gösteriyor .
    Bir çözümü varmıdır acaba, ne yapabilirim?
  • Mutlu Yıllar!
    Özgür Yazılım, Özgür Toplum
  • arkadaslar 2.2.1 in pembe ekran dosyalarının linkini verecek olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir Mavi

Mutlu Yıllar!
    Özgür Yazılım, Özgür Toplum

+1
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yani o zaman cm7 yi niye kuralım ? onu diyorum.

mutlu yıllar önce fark olarak ekran hassasiyeti daha iyi ve sapıtmalar olmuyor.CPU hızı arttılabiliyor vs

• İMAGE KLASORU :
    Bazı arkadaşların 2.3’deki image klasörü tamamen slinmiş.Umarım o arkadaşlar yardımcı olur
    Ideos U8800 Gingerbread Beta 1 U8800V100R001C00B517G001(Beta1.0)(Overseas Normal)(Gingerbread)
    Contains original:
    recovery.img
    boot.img
    cust.img
    amss.mbn
    EMMCBOOT.MBN
    http://goo.gl/jkEa9 bunu dene bakalım
    BURDA YAZILAN TÜM BİLGİLER ALINTIDIR.TÜM BİLGİLER DONANIMHABER IDEOS X5 KONUSUNDAKİ BAZI ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİDİR.BEN SADECE BU TAVSİLERİ BİR ARAYA GETİRDİM.ALINTI YAPTIĞIM KİŞİLER BENİ AFFETSİN İSİMLERİNİ YAZAMADIM .UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR 
    DH MrNobody
  • bende arıyorum 2.2.1 pembe akran programlarını lutfen yardım edın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fucjkan

arkadaslar 2.2.1 in pembe ekran dosyalarının linkini verecek olan varmı

Yukarıda beta 1- ya da 2 ninki var
    Ancak 28.12.11 (U8800 V100R001C00B522G001) sürümü image'ı farklı olur. O yok:(

Ekleme: 2.2.1 (Sanırım Stock) di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmir Mavi -- 1 Ocak 2012; 0:19:05 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.