Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

root olabiliyormuyuz?yükleyecegim ve İMEİ silincek adım gibi biliyorum

neyse ben akşam yükleyeyim en iyisi çünkü kolay kolay root ta olmuyor gerizekalı cihaz şimdi akşama kadar ugraşmayayım ben en iyisi

aman hocam evde hallet işini. pembe ekranda kalırsın çünkü recovary de değiştiremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Antutu test sonucu bende betadan yuksek cikiyor.

Telefon dahada hizlanmis gibi geliyor bana.
    Kurulum yapali kac saat oldu wifi hic kopmadi. Simdiye kadar 10 kere kopmasi lazimdi.

evet bencede performans arttmış quadrant benchmark sonuçlarınızıda koyabilirmisinz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurseda

Dokunmatik nasıl hala fazla mı hassas?

evet hiç değişiklik yok gibi
  • Arkadaşlar bu gerçek sürüm mü yoksa 31 Aralık'tan önceki son BETA mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar bu gerçek sürüm mü yoksa 31 Aralık'tan önceki son BETA mı?

beta olmadığı kesin
  • Telefondan guncelleme suan yok daha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

quote:

Kurulum yapali kac saat oldu wifi hic kopmadi. Simdiye kadar 10 kere kopmasi lazimdi.

Ama ekran yine saçmalıyor onu düzeltmemişler.

Dokunmatik hassasiyeti en azından sistem dosyalarından manuel olarak ayarlanabiliyor olmalı ya da olmalıydı!

Böyle bir denyoluk kabul edilebiilir birşey değil. O kadar da yazıldı çizildi, hiç takmamış herifler ya .

• şu dokunmatik sapıtmasını düzeltsinler artık ya lanet olsun eli çok terleyen bir insanım ve kullanmak ,işkence oluyor nerdeyse telefonu parçalıycam birgün yerde
  • quote:

quote:

ime silinenler daha önce custom rom yükleyenler.

hocam alakası yok ben tamam 1 kere miui yüklemiştim orjinal 2.2 ye döndüm sorun yoktu sonra 2.3 cıkınca yükledim imei silindi ama benim arkadaşa aldıgımız telefon cocuk aldıgı gibi kullanıyordu custom rom root vs. hiç bir şey yapmamıştı 2.3 çıkınca güncelleme yaptı geldi telefon arama yapmıyor dedi başıma geldigi için biliyorum hemen baktım İMEİ 0 hiç root vs.işlerine girmedigi için İMEİ yedegide yoktu 2 haftalık telefon elinde patladı yani custom romla alakası yok..... şu anda ne oldu lan telefon dedigimde bana küfür ediyor senin yüzünden aldım diye

Niyeyse arkadaşın ilk olmaya aday. tabi doğru ise ..

Custom rom yükleyenlerin bir virus ile imei leri silindiği yazılmıştı , hatta rom çıkartanlardan birisi söylemişti .. Bu sizin kullandığınız mui c7 gibi rom çıkartan yabanci bir eleman.Onun haricinde İmei silinmesi imkansız olduğunu söyledi.

Ve orjinal takılanların hiç biri bu tarz imei silinme olayını yaşamadılar.

Costum yükleyenler Root'du bilmemneydi çakma romdu derken telefonun içine birşekilde Virus yada bug'dan dolayı imei siliniyor , ilk başta firma garantiye almadı bu yüzden ama baskılara dayanamayınca aldılar garanti kapsamına.

• bir anututu da benden

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###
  • quote:

Sitesinde normal sürüm diye geçiyor , Beta vs yazmıyor , ama Asıl sürüm 31 December 'da gelicek diyorlar , yani Adamlar kendileriyle çelişiyor.Yada asıl sürümde bir farklılık olmuyacağı kanatinde olduklarından bir nevi sinyal veriyorlar , aralarındada birkaç kişi yeni sorunlar çıkar diye tam sürüm demiyorlar.Otomatik yükleme sunucularına koymamışlar dosyayı.Bence otomatik yükleme sunuculaırna dosyayı nezaman koylarlar ozaman indir kur boşuna uğraşmaya değmez.Onkere yükle sil telefon folloş oldu [Folloş'un tanımı nedir onuda bilmiyorum ya anla işte.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

ime silinenler daha önce custom rom yükleyenler.

hocam alakası yok ben tamam 1 kere miui yüklemiştim orjinal 2.2 ye döndüm sorun yoktu sonra 2.3 cıkınca yükledim imei silindi ama benim arkadaşa aldıgımız telefon cocuk aldıgı gibi kullanıyordu custom rom root vs. hiç bir şey yapmamıştı 2.3 çıkınca güncelleme yaptı geldi telefon arama yapmıyor dedi başıma geldigi için biliyorum hemen baktım İMEİ 0 hiç root vs.işlerine girmedigi için İMEİ yedegide yoktu 2 haftalık telefon elinde patladı yani custom romla alakası yok..... şu anda ne oldu lan telefon dedigimde bana küfür ediyor senin yüzünden aldım diye

Niyeyse arkadaşın ilk olmaya aday. tabi doğru ise ..

Custom rom yükleyenlerin bir virus ile imei leri silindiği yazılmıştı , hatta rom çıkartanlardan birisi söylemişti .. Bu sizin kullandığınız mui c7 gibi rom çıkartan yabanci bir eleman.Onun haricinde İmei silinmesi imkansız olduğunu söyledi.

Ve orjinal takılanların hiç biri bu tarz imei silinme olayını yaşamadılar.

Costum yükleyenler Root'du bilmemneydi çakma romdu derken telefonun içine birşekilde Virus yada bug'dan dolayı imei siliniyor , ilk başta firma garantiye almadı bu yüzden ama baskılara dayanamayınca aldılar garanti kapsamına.

1-benim kimseye bir yalan borcum yok
    2-adamın bana yalan söylemesine gerek yok ben kvk servisi degilim
    3-ben miui yükledim silinmedi 2.2 ye döndüm silinmedi 2.3 geçince silindi madem custom romdan oluyor 2.2 ye geçerken neden silinmedi?

• Son sürüm mü trial mi hala bi kesinlik yok mu bu işte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

quote:

Orijinalden alıntı: axt

ses tuşlarıyla uyandırma ver mı?

evet uyanıyor

kaç kişi yazmış uyanmıyor diye sizin ki nasıl uyanıyor herhalde soruyu yanlış anladınız

Bende anlamadm ilk denemede acildi simdi acilmiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

quote:

Ama ekran yine saçmalıyor onu düzeltmemişler.

ekran algılamasındabi sorun yok, aldıgın ekran koruyucudan kaynaklanablir sorun.
  • Quantrand testi. Rakama aldanmayin. Onceden bir kere 1850 cikmisti beta varken.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Sitesinde normal sürüm diye geçiyor , Beta vs yazmıyor , ama Asıl sürüm 31 December 'da gelicek diyorlar , yani Adamlar kendileriyle çelişiyor.Yada asıl sürümde bir farklılık olmuyacağı kanatinde olduklarından bir nevi sinyal veriyorlar , aralarındada birkaç kişi yeni sorunlar çıkar diye tam sürüm demiyorlar.Otomatik yükleme sunucularına koymamışlar dosyayı.Bence otomatik yükleme sunuculaırna dosyayı nezaman koylarlar ozaman indir kur boşuna uğraşmaya değmez.Onkere yükle sil telefon folloş oldu [Folloş'un tanımı nedir onuda bilmiyorum ya anla işte.]

Anladım anladım

• quote:

Quantrand testi. Rakama aldanmayin. Onceden bir kere 1850 cikmisti beta varken.

2.3.5 uzerine cm7de 2350 cıkmıstı, hey gidi günler:)

• Arkadaşlar betadan geçecek olanlar dload dosyasını hafıza kartına attıktan sonra depolama yazılım yükseltme bölümünden daha sağlıklı bir şekilde yazılımlarını güncelleştirebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.