Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Tum fotograflarim hafiza kartindan silinmis. Yapma huawei ya. Yapma

hocam hafıza kartını cıkarmadın mı yukleme yaparken

Cikardim hocam. Diger dosyalar duruyor sadece fotograflarimi silmis. Bir tane birakmis sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Tum fotograflarim hafiza kartindan silinmis. Yapma huawei ya. Yapma

hocam hafıza kartını cıkarmadın mı yukleme yaparken

Cikardim hocam. Diger dosyalar duruyor sadece fotograflarimi silmis. Bir tane birakmis sadece.

nese hocam sağlık olsun yedek alsaydın keske
  • Final sürüm gelene kadar yine bekliyeceğim , ne zaman otomatik olarak yazılımı yükler ozaman bende yüklerim :)Gereksiz atraksiyonlara gerenk yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Final sürüm gelene kadar yine bekliyeceğim , ne zaman otomatik olarak yazılımı yükler ozaman bende yüklerim :)Gereksiz atraksiyonlara gerenk yok .

Haklısın hocam. Ama ben telefonu aldığımdan beri atraksiyonsuz yapamıyorum. Kanım kaynıyor.
  • penbe ekran image klasorunu yedekleyebilen var mı
  • Evet beyler 2.3.5 OFFİCİAL çıktı

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDM2NDk=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda antutu bencmark sonucu

Test sirasinda sms geldi. Dolayisiyla yavaslama olabilir.

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Evet beyler 2.3.5 OFFİCİAL çıktı

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDM2NDk=

günaydın
  • @ hardcrss

betaya gore az düşmüş peformans bendede hmn hemn oyle cıkıyor ama cok stabil, butun hatalar düzelmiş gibi
  • quote:

ime silinenler daha önce custom rom yükleyenler.

hocam alakası yok ben tamam 1 kere miui yüklemiştim orjinal 2.2 ye döndüm sorun yoktu sonra 2.3 cıkınca yükledim imei silindi ama benim arkadaşa aldıgımız telefon cocuk aldıgı gibi kullanıyordu custom rom root vs. hiç bir şey yapmamıştı 2.3 çıkınca güncelleme yaptı geldi telefon arama yapmıyor dedi başıma geldigi için biliyorum hemen baktım İMEİ 0 hiç root vs.işlerine girmedigi için İMEİ yedegide yoktu 2 haftalık telefon elinde patladı yani custom romla alakası yok..... şu anda ne oldu lan telefon dedigimde bana küfür ediyor senin yüzünden aldım diye

• beta degil arkadaslar full surum betadan pek farkı yok zaten beta yada bunu kurun farketmez
  • Yeni update de Ekolayzır çalışmıyor.Sizde çalışıyor mu ? Ekolayzır'a tıklaynca birşey olduğu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

beta degil arkadaslar full surum betadan pek farkı yok zaten beta yada bunu kurun farketmez

Yok daha neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

Yeni update de Ekolayzır çalışmıyor.Sizde çalışıyor mu ? Ekolayzır'a tıklaynca birşey olduğu yok

kulaklık takılı olunca çalışıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

hotfile link verildiyse özr.

http://hotfile.com/dl/138749218/2b00a70/U8800V100R001C00B518G00128Beta1.02928Overseas_Normal2928Gingerbread29.zip.html

Bu bir önceki sürüm değil mi, yani 2.3 Beta v2 ?
    Eğer öyle ise linki silin bence, karışmasın. Şu an 28.12.2011 tarihli yazılım gündemde çünkü.

• Antutu test sonucu bende betadan yuksek cikiyor.

Telefon dahada hizlanmis gibi geliyor bana.
    Kurulum yapali kac saat oldu wifi hic kopmadi. Simdiye kadar 10 kere kopmasi lazimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Aralık 2011; 14:52:00 >
  • root olabiliyormuyuz?yükleyecegim ve İMEİ silincek adım gibi biliyorum

neyse ben akşam yükleyeyim en iyisi çünkü kolay kolay root ta olmuyor gerizekalı cihaz şimdi akşama kadar ugraşmayayım ben en iyisi
  • quote:

Antutu test sonucu bende betadan yuksek cikiyor.

Telefon dahada hizlanmis gibi geliyor bana.
    Kurulum yapali kac saat oldu wifi hic kopmadi. Simdiye kadar 10 kere kopmasi lazimdi.

Ama ekran yine saçmalıyor onu düzeltmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

hotfile link verildiyse özr.

http://hotfile.com/dl/138749218/2b00a70/U8800V100R001C00B518G00128Beta1.02928Overseas_Normal2928Gingerbread29.zip.html

Bu bir önceki sürüm değil mi, yani 2.3 Beta v2 ?
    Eğer öyle ise linki silin bence, karışmasın. Şu an 28.12.2011 tarihli yazılım gündemde çünkü.

off kusura bakmayın yanlış olmuş ö.d yeni link geliyor

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.