Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Arkadaşlar ben de artık bugünden itibarem MOTOROLA ATRIX kullanıcısıyım.Bugüne kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar ve geçitdiğimiz güzel vakitler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Buralardayız.Yine görüşürüz.

Bu arada emektar Huawei Ideos X5 imi satıyorum.İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.

sizde gittiniz güle güle

• Sağolun arkadaşlar.ben buradayım ya merak etmeyin gene salça olurum size sık sık. Burası unutulur mu ya? Hem daha satmadım X5 i belki de satmam belli de olmaz.Alıcı çıkmazsa telefon bende.Telefon bendeyse ben de buradayım demektir.Kafa ütülemeye devam yani.

Bu arada Atrix'i çok beğendim ilk izlenimlerim çok olumlu.Daha Bismillah aldığımın üzerine 2 saat geçmeden root moot,bootloader unlock falan hepsini yaptım.Garanti dışı kaldı cihaz. Ama bunda galiba CWM romtoolbox aracılığı ile flaşlanıyormuş galiba.Onda da ATRIX 4G recovery mevcut.Ama benimki 4G değil tabi.Bilginiz var mı bu konuda?

• quote:

Ama bunda galiba CWM romtoolbox aracılığı ile flaşlanıyormuş galiba.Onda da ATRIX 4G recovery mevcut.Ama benimki 4G değil tabi.Bilginiz var mı bu konuda?

Hocam benim bildiğim ATRIX aynı zamanda ATRIX 4G diye geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Ama bunda galiba CWM romtoolbox aracılığı ile flaşlanıyormuş galiba.Onda da ATRIX 4G recovery mevcut.Ama benimki 4G değil tabi.Bilginiz var mı bu konuda?

Dostum, Atrix 4G 1.600,00 TL civarında farklı bir telefon değil mi?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Benim X5'in siyah arka kapak ile ön cam arasında kalan parlak metal çerçeve yere düşüp hafiften zedelenmişti. Bugün KVK' yı aradım. Durumu anlattım. Çerçeveyi değiştirmek istiyorum elinizde var mı diye sordum. Bana o parçanın dokunmatik ön camla beraber değiştiğini ve 160 TL olduğunu söylediler. Sizde de böyle bir durum oldu mu acaba? Değişeniniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim X5'in siyah arka kapak ile ön cam arasında kalan parlak metal çerçeve yere düşüp hafiften zedelenmişti. Bugün KVK' yı aradım. Durumu anlattım. Çerçeveyi değiştirmek istiyorum elinizde var mı diye sordum. Bana o parçanın dokunmatik ön camla beraber değiştiğini ve 160 TL olduğunu söylediler. Sizde de böyle bir durum oldu mu acaba? Değişeniniz oldu mu?

banada oldu o olay ama kvk ya gitmedim değiştirmedim ole duruyo
  • quote:

quote:

quote:

Dostum, Atrix 4G 1.600,00 TL civarında farklı bir telefon değil mi?

Sanmıyorum,en azından wiki böyle söylüyor;
    quote:

Also known as Motorola Atrix MB860/ME860 (In Asia market)

Linki aşağıda;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_Atrix_4G

• Ya sanırım ben Atrix II ile karıştırıyorum.
  • quote:

Ya sanırım ben Atrix II ile karıştırıyorum.

Bilgilendireyim dedim hocam. Zira arkadaşın telefona custom ROM u xda daki ATRIX 4G konu başlığı altındaki yöntemler ve ROM larla halletmiştim
  • quote:

quote:

Ya sanırım ben Atrix II ile karıştırıyorum.

Bilgilendireyim dedim hocam. Zira arkadaşın telefona custom ROM u xda daki ATRIX 4G konu başlığı altındaki yöntemler ve ROM larla halletmiştim

Evet kardeşim sen haklıymışssın Atrix 4G için olanı yükledim çalışıyor. Official Cyanogen Mod 7.2 varmış bunun için.Acaba yüklesem mi hemen yoksa biraz kullanıp öyle mi geçsem? Bir de diyelim cwm den backup aldın.Sonra custom ROM yükledin.Sonra official roma dönmek için cwm den restore yapmak yetiyormuş.Bu özelliği çok iyiymiş gerçekten.

• quote:

Arkadaşlar ben de artık bugünden itibarem MOTOROLA ATRIX kullanıcısıyım.Bugüne kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar ve geçitdiğimiz güzel vakitler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Buralardayız.Yine görüşürüz.

Hayırlı olsun Atrixin Alpay, güle güle kullan.

IdeosX5 camiası adına üzüldüm yalnız; senin gibi bilgili, objektif ve araştırmacı birisinin eskisi kadar bizimle takılmayacak olması pek iyi olmadı bence.

Forumda rastlaşmasak da biz yine görüşürüz, orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: brkztrk

quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

quote:

Orijinalden alıntı: brkztrk

bnde tum widgetlar hata veriyo bi tane bile kalmıyo hatasız

widget ları hafıza kartına taşımayın hafıza kartına taşınan widget lar hata veirir telwfon acılırken hafıza kartını direk gormedigi icin.. bu sekilde kullanıyorum 1 yıldırda widget hatası almıyorum...

acaba o yuzdenmi diye baktım uygulamaların hepsi telefon hafızasında
    bu sorunu hep orjinal romlarda yaşıyorum
    custom romlarda sıkıntı olmamıştı hiç

kimsenin başına gelmedimi bu olay
    bi tek ben miyim sorunlu olan :D

Telefonun 600MB'lık DATA partitionını genokoların yöntemi ile arttırarak diski modifiye ettiyseniz sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Hayırlı olsun Atrixin Alpay, güle güle kullan.

IdeosX5 camiası adına üzüldüm yalnız; senin gibi bilgili, objektif ve araştırmacı birisinin eskisi kadar bizimle takılmayacak olması pek iyi olmadı bence.

Forumda rastlaşmasak da biz yine görüşürüz, orası ayrı

Engin'im çok sağol kardeşim.Buradayız daha.

• quote:

Bu arada emektar Huawei Ideos X5 imi satıyorum.İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.

Hayirli olsun alpay abi,güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu sıralar hiç niyetim olmamasına rağmen sırf sen de alacaksın diye Atrixi araştırdım bugün biraz.

Sanal mağazaların hiçbirinde yok gerçekten de, ki ben alışverişlerimin %90ını netten yaparım. Ayrıca bugün yolumun üstündeki birkaç yere uğradım, ne sıfır ne de 2. el satan yok, zaten genelde Motorola telefon satan yok

X5i almadan önce de Motorola Defy alacaktım neredeyse, birkaç sebepten dolayı son anda vazgeçmiştim (hala alsa mıydım acaba derim ) Motorola telefonlar her zaman ilgimi çekmiştir, ama kullanmak nasip olmadı şimdiye dek.

Ayrıntılı Atrix yorumlarını görmek isteriz, ona göre

• Sağolasın Orhan'cım
  • B528 rom Çin sayfasından update yapılıyor yani avrupa versiyonu değil,bu romun içerisinde Türkçe varmı acaba!!!
    B528 romu yüklemeden önce B526 rommu yüklemek gerekiyor.?

Yardımlarınız için teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymc43 -- 6 Temmuz 2012; 22:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymc43

B528 rom Çin sayfasından update yapılıyor yani avrupa versiyonu değil,bu romun içerisinde Türkçe varmı acaba!!!
    B528 romu yüklemeden önce B526 rommu yüklemek gerekiyor.?

Yardımlarınız için teşekkürler,

Turkce var. B526 yuklemeye gerek yok

• Bugün telefon yere düştü kameranin oldugu bolumun kapagi cikti takmaya calistigmda kapak sag taraftan oturmuyor kapagin arkasina baktgmda tirnak kirilmis gibi gozukuyor o kapagi nerden nasil temin edebilirim...

• kvk kadar aptal bir distribütör var mı acaba? arıyorum bi türlü müşteri temsilcisine bağlanamadık. bilgisayar destan okudu resmen. birde telefonu kapatıyorlar.

mesaj gönderiyoruz 2 gündür cevap gelmiyor. telpa olsa 2 dkya dönerdi.

bu telefonu servise nasıl gönderecğim arkadaşlar? kargoyla direkt istanbula gönderme olayı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.