Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • u8800+ deki Resmi ics nin dosya yöneticisi ve müzik uygulaması güzelmiş indirmek isteyen olur diye upload ettim.U8800 da iki uygulamada çalışıyor.

https://hotfile.com/dl/162159557/07c81be/huawei-resmi-ics.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Arkadaşlar bir süredir bakıyorum araştırıyorum ve en sonunda bütçeme göre alabileceğim en iyi telefonun Motorola Atrix olduğuna karar verdim.

Bu fikrimi sizinle paylaşıyorum çünkü sizinde fikriniz önemli.

Ne dersiniz ideos x5 ten sonra doğeu bir tercih olur mu?

Aslında bunda biraz da @ TerraMino arkadaşımında bu telefonu tercih etmesi etken oldu diyebilirim.Kendisi aldığına göre bir keramet vardır herhalde :)

Hocam 10 numara telefon, kullanma fırsatım oldu her şeyiyle güzel, fiyatı uygun diye hiç bir özellikten kısıtlamaya gitmemişler. Işlemci 1 ghz ve çift çekirdekli. Zaten 1 gb rami olduğu için oyun performansıda iyi. Ekran çözünürlüğüde ideos x5 ten memnunsanız sizi fazlasıyla tatmin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar bir süredir bakıyorum araştırıyorum ve en sonunda bütçeme göre alabileceğim en iyi telefonun Motorola Atrix olduğuna karar verdim.

Bu fikrimi sizinle paylaşıyorum çünkü sizinde fikriniz önemli.

Ne dersiniz ideos x5 ten sonra doğeu bir tercih olur mu?

Aslında bunda biraz da @ TerraMino arkadaşımında bu telefonu tercih etmesi etken oldu diyebilirim.Kendisi aldığına göre bir keramet vardır herhalde :)

Telefon genel manada güzel ama ben ekranını beğenmedim bir sıkıntı var gibi renklermi desem kontrast mı desem var bi durum ama çözemedim. X5 in ekranı ile uzak yakın alakası yok. Bide power düğmesi parmak izi okuyuculu ve ters bi yerde basması güç olabiliyor.

Hdmi bağlantısı gerçekten çok hoş media player gibi oluyor cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 4 Temmuz 2012; 12:17:07 >

• Teşekkürler arkadaşlar.Bulabilsem alacağım ama bu da ideos gibi piyasada yok.Hepsiburada da var ama elden almak istiyorum bayilerde bulamıyorum.Bakalım ne olacak.

• Hepsiburada da kalmamıs siparisi verme ekranında stok yok uyarısı aldım.Sahibinden sitesinde 2.el buldum izmir ici elden satıs diye.Yarın gidip bakacağım artık.Eğer alırsam benim ideos x5 satılığa çıkacak.

• quote:

Hepsiburada da kalmamıs siparisi verme ekranında stok yok uyarısı aldım.Sahibinden sitesinde 2.el buldum izmir ici elden satıs diye.Yarın gidip bakacağım artık.Eğer alırsam benim ideos x5 satılığa çıkacak.

hocam bence atrix in Sar değeri yüksek gibi yinede siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

quote:

Hepsiburada da kalmamıs siparisi verme ekranında stok yok uyarısı aldım.Sahibinden sitesinde 2.el buldum izmir ici elden satıs diye.Yarın gidip bakacağım artık.Eğer alırsam benim ideos x5 satılığa çıkacak.

Hmm siz bunu yazdıktan sonra arastırdım biraz ve motorola atrix icin sar degerinin 0.86 w/kg olduğunu buldum ki listedeki birçok tanıdık telefonla çok yakın hatta bazılarından daha da dusuk.Tabi cok dusuk de degil ama orta derecede denilebilir.Uyarınız icin tesekkur ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

quote:

Hmm siz bunu yazdıktan sonra arastırdım biraz ve motorola atrix icin sar degerinin 0.86 w/kg olduğunu buldum ki listedeki birçok tanıdık telefonla çok yakın hatta bazılarından daha da dusuk.Tabi cok dusuk de degil ama orta derecede denilebilir.Uyarınız icin tesekkur ederim.

0,86 ise alınabilir ben 1.1 civarı sanıyordum

• Satmak isteyen var mı? Bugün hemen 1 adet alacağım.Yalnız uçuk rakamlara almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Satmak isteyen var mı? Bugün hemen 1 adet alacağım.Yalnız uçuk rakamlara almam

PM attım dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Satmak isteyen var mı? Bugün hemen 1 adet alacağım.Yalnız uçuk rakamlara almam

PM attım dostum.

Alpay abi sende gittin konu çok yanliz kaldi

• Daha gitmedim ya.Telefon elimde patlarsa daha buradayım demektir.Hem niye yalnız kalasınız.Bir sürü arkadaşınız var. :)

• merhabalar.bugune kadar hep custom rom kullandım.birazda b528 denemek istedim.fakat daha önceleri yasadıgım sorun yine basıma geldi.

koyduğum widgetler telefon reset attıktan sonra "widget yüklenirken hata oluştu "diyo
    herseferinde widgetleri tekrar koymam gerekiyo.

bunun bi çözümü varmıdır?
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: brkztrk

merhabalar.bugune kadar hep custom rom kullandım.birazda b528 denemek istedim.fakat daha önceleri yasadıgım sorun yine basıma geldi.

koyduğum widgetler telefon reset attıktan sonra "widget yüklenirken hata oluştu "diyo
    herseferinde widgetleri tekrar koymam gerekiyo.

bunun bi çözümü varmıdır?
    şimdiden teşekkürler

Uygulamaya göre değişiyor widgetler mesela task managerin widgeti her zaman ekranda oluyor hata verdiğini görmedim daha.

• bnde tum widgetlar hata veriyo bi tane bile kalmıyo hatasız

• quote:

bnde tum widgetlar hata veriyo bi tane bile kalmıyo hatasız

widget ları hafıza kartına taşımayın hafıza kartına taşınan widget lar hata veirir telwfon acılırken hafıza kartını direk gormedigi icin.. bu sekilde kullanıyorum 1 yıldırda widget hatası almıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

quote:

bnde tum widgetlar hata veriyo bi tane bile kalmıyo hatasız

widget ları hafıza kartına taşımayın hafıza kartına taşınan widget lar hata veirir telwfon acılırken hafıza kartını direk gormedigi icin.. bu sekilde kullanıyorum 1 yıldırda widget hatası almıyorum...

acaba o yuzdenmi diye baktım uygulamaların hepsi telefon hafızasında
    bu sorunu hep orjinal romlarda yaşıyorum
    custom romlarda sıkıntı olmamıştı hiç

kimsenin başına gelmedimi bu olay
    bi tek ben miyim sorunlu olan :D
  • Arkadaşlar ben de artık bugünden itibarem MOTOROLA ATRIX kullanıcısıyım.Bugüne kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar ve geçitdiğimiz güzel vakitler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Buralardayız.Yine görüşürüz.

Bu arada emektar Huawei Ideos X5 imi satıyorum.İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.
  • quote:

Arkadaşlar ben de artık bugünden itibarem MOTOROLA ATRIX kullanıcısıyım.Bugüne kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar ve geçitdiğimiz güzel vakitler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Buralardayız.Yine görüşürüz.

Bu arada emektar Huawei Ideos X5 imi satıyorum.İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.

Hayırlı uğurlu olsun hocam .. Güle güle kullanmanız dileğiyle..
  • quote:

Arkadaşlar ben de artık bugünden itibarem MOTOROLA ATRIX kullanıcısıyım.Bugüne kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar ve geçitdiğimiz güzel vakitler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Buralardayız.Yine görüşürüz.

Hayırlı olsun hocam, IMEI'li, sorunsuz ROM lu kullanmanız dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.