Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

yardım edebilecek birisi var mı?

dahili hafızaya dload klasorunu atıp hafıza kartını çıkarınca yükleme başlamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

dahili hafızaya dload klasorunu atıp hafıza kartını çıkarınca yükleme başlamıyor mu?

dahili hafızaya nasıl ulaşabilirim. pembe ekranda ulaşamıyorum.
  • quote:

quote:

Telefon acilmiyor diyor hocam, dahili hafizaya nasil ulassin?
  • quote:

quote:

quote:

dahili hafızaya nasıl ulaşabilirim. pembe ekranda ulaşamıyorum.

Dahili hafizaya ulasmaniz simdilik mumkun degil gibi hocam. En azindan Windows ile... Siz en iyisi baska orijinal romlari deneyin. Biri elbet kurulacaktir.
  • B518 deneyeceğim.
  • buda olmadı yahu nedir bu iş anlamadım aynı hatayı veriyor.
  • oldu wipe reset attım. B518 i kuruyorum
  • 2.3.5 te en iyisi hangisi? en stabil dediğiniz Terro mino dan bahsediliyor B518 in üzerine kursam mı yoksa B528 mi yüklemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac_ea

Arkadaslar yayınlandıgından beri b522 kullanıyorum hiç sorunum yoktu bugün ne olduysa tuş kilidi yok. Üstteki power tuşuna basınca direk telefon uyanıyor ve tuş kilidi ekranı gelmiyor direk ana ekran çıkıyor neden böyle olmuş olabillr?

herhangi bir fikri olan var mı? çok sinir bozucu bir durum içerisindeyim
  • B528 linki bumu arkadaşlar benmi göremedim ? :S
    # B526 Gingerbread Beta 3 [2.3.5] ROM (Alternatif Link) :http://www.mediafire.com/?deqae9y21rew9ch
  • quote:

2.3.5 te en iyisi hangisi? en stabil dediğiniz Terro mino dan bahsediliyor B518 in üzerine kursam mı yoksa B528 mi yüklemeliyim

B528 yükle ve atmel fix yap.şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 23 Mart 2012; 4:32:07 >
  • b522'den b528 nasıl geçbilirim direkt dload içine atıp başlatmam yeterli mi? geçiş sırasında yaşabileceğim en önemli sorun nedir ? ve en önemlisi b528 içinde atmel fix gömülü değil değil mi ? ayrıca root olup kurmam gerekiyor.

cevaplayanlar şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chapra

b522'den b528 nasıl geçbilirim direkt dload içine atıp başlatmam yeterli mi? geçiş sırasında yaşabileceğim en önemli sorun nedir ? ve en önemlisi b528 içinde atmel fix gömülü değil değil mi ? ayrıca root olup kurmam gerekiyor.

dloadı at geç. atmel fixi sonradan yükleyeceksin ama root olmana gerek yok. Geçiş sırasındaki yaşayabileceğin en önemli sorun IMEI kaybetme olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

quote:

Orijinalden alıntı: chapra

b522'den b528 nasıl geçbilirim direkt dload içine atıp başlatmam yeterli mi? geçiş sırasında yaşabileceğim en önemli sorun nedir ? ve en önemlisi b528 içinde atmel fix gömülü değil değil mi ? ayrıca root olup kurmam gerekiyor.

dloadı at geç. atmel fixi sonradan yükleyeceksin ama root olmana gerek yok. Geçiş sırasındaki yaşayabileceğin en önemli sorun IMEI kaybetme olabilir.

Cevap için teşekkür SD kartı formatlayıp daha sonra dload içine gerekli dosyayı kopyalayıp ses ve power tuşlarına aynı anada basacağım sadece yapmam gereken bunlar değil mi bunun dışında ekstradan bir şey yapmam gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chapra -- 23 Mart 2012; 10:42:54 >

• iki sese birden basılı tut sonra elini çekmeden powere basılı tut açılıncaya kadar. sonra hepsini bırak. unpacking gelmezse telefonu kapat, chace temizliği yap, reboot de aynı işlemi tekrarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

telefonumu orijinal geldiği gibi kullanıyordum. üst tarafta bulunan güç düğmesi bozulunca 15 gün önce garantiye gönderdim bekliyorum,
    - Garantiye giden telefona 2.3.5 yükleyip mi gönderiyorlar, yoksa gittiği gibi mi gelecek, bu konuda bilgisi olan varmı.

yokmu bilen
  • telefon edip isteğini bildir. kimse bilemez bu dediğini. normalde güncel yazılım yüklememeleri gerek fiziksel sorun olduğu için. ama yüklenmesini istiyorsan/istemiyorsan telefonla isteğini dile getir bence. tr de saçma sapan şeyler oluyor servislerde.
  • arkadaşlar, bu mesajlarda "ş,ı,ğ" gibi harfler kullanıldığında 100 karakter birden atlama durumunun bir çözümü var mıdır acaba? normal telefonlarda (örneğin benim eski samsung d900i de) böyle bir sorun yokken android bazlı telefonlarda bu sorun niye oluşuyor? bu durum bildiğim kadarıyla servis sağlayıcı ile ilgili değil miydi ve birkaç sene önce çözülmemiş miydi? hatta haber linki burada:http://ufalt.net/06Zi

bu sorunun cevabını buldum galiba, iphone başlığından escape_ nickli üye tam açıklamasını yapmış;

quote:

Orijinalden alıntı: escape_

Biliyorum eski bir konu ama şu yorumu okuyunca açıklama yapmadan geçemedim.

SMS de kullanılan protokol 1985 civarında GSM toplantısında belirlenip daha sonra pek fazla değişikliğe uğramamıştır. Burada belirlenen standartta bir sms 140 byte dan oluşur (ilk başta 128 byte olup daha sonra 140 byte a çıkarılmıştır). 128 byte ile sınırlandırılmasının sebebi, telefon hatları üzerinden iletilecek mesajın sistemde sinyal trafiği olmayan periyodlara yerleştirilerek, var olan sistem üzerinde çok az masrafla iletilmesini sağlamaktır.

Yani elimizde bir mesaj için 140 byte var bu da 1120 bit eder. (140 byte x 8 bit = 1120 bit)

Standart GSM karakter kümesinden bir karakterin encode edilmesi 7 bit ile olur. Yani bu kümeden bir karakter yazarsanız 7 bit alan kaplar. Tahmin edeceğiniz üzere Türkçe, Portekizce, Hint dilleri gibi 10-15 dile özel karakterler bu kümede bulunmamaktadır.

Özel karakterler kullanmadan yazdığımız mesaj uzunluğu

1120 bit / 7 bit = 160 karakter olur.

Bu tablo haricinde bir karakter kulanırsanız mesajın encoding i değişir ve her bir karakter 16 bit ile ifade edilir. Bir mesajın uzunluğu en fazla

1120 bit / 16 bit = 70 karakter olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsili ekmek -- 23 Mart 2012; 11:44:55 >

• bende benzer bir soru sormuştum ve sebebini simdi siz söyleyince farkettim. vay canına. eskiden 3 4 harf düşürüyordu 100 düşürmüyorduki yinede.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.