Şimdi Ara

huawei hg630a QOS ve usb port ayarlari yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnetin verdigi hg630a modemde Qos ayari cok karisik. nasil yapacagimi bilmiyorum. ayrica 1tb hdd yi usbden bagladim. ftpyi modemden actim fakat usbye erisemiyorum. port acmak gerekiyor sanırım. bilenlerden yardim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzmanlar konuya bekleniyor
  • Modem arayüzüne girdikten sonra Gelişmiş menüsüne gidin. USB giriş sekmesini seçin. Bir kullanıcı adı ve şifre verin Port zaten 21.
    FTP sunucu kutusu tıklı olsun onaylayın ve kapatın. Aydaki başka biri bilgisayarda FTP programı ile 192.168.1.1 adresi be vermiş olduğunuz isim ve şifre ile girebilirsiniz. Ben total commander'de denedim ve kullanıyorum.
  • Explorer ile girmek istersenizftp://192.168.1.1 uazıp enter'e basın
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybaba

Modem arayüzüne girdikten sonra Gelişmiş menüsüne gidin. USB giriş sekmesini seçin. Bir kullanıcı adı ve şifre verin Port zaten 21.
    FTP sunucu kutusu tıklı olsun onaylayın ve kapatın. Aydaki başka biri bilgisayarda FTP programı ile 192.168.1.1 adresi be vermiş olduğunuz isim ve şifre ile girebilirsiniz. Ben total commander'de denedim ve kullanıyorum.

tesekkur ederim. deneyip sonucu bildiririm.
    Qos bandwidth sinirlama hakkinda bilginiz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

quote:

Orijinalden alıntı: beybaba

Modem arayüzüne girdikten sonra Gelişmiş menüsüne gidin. USB giriş sekmesini seçin. Bir kullanıcı adı ve şifre verin Port zaten 21.

tesekkur ederim. deneyip sonucu bildiririm.
    Qos bandwidth sinirlama hakkinda bilginiz var mi?

sonuç nedir?
  • usb den hdd erişimini yaptım fakat bandwitch denetimini yapamadım. hız sınırlama yapabilmek için tplink 8970 modem aldım ve bunu kullanııyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei HG255s port açma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.