Şimdi Ara

Huawei HG255S & ZTE H276A hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu an evde superonlinenin tahsis ettiği Huawei HG255S modem var. 25 Mbit - Limitsiz + TV plus giriş paketi kullanıyorum.

Arka odalar çekimi zayıf ve wi-fi sinden hiç memnun değilim.

Hız bazen 1-2 mbite düşüyor. Kablolu ölçünce 50 mbit hız veriyor

Modemi değiştirtmek istiyorum. Alt komşuma yeni abonelik yapıldı ve ZTE H276A modem verilmiş.

Huawei HG255S & ZTE H276A arasında fark var mı? Ya da daha farklı bir modem talep etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 16 Haziran 2020; 17:12:19 >

• tartışmasız zte h267A daha iyi, eğer FTTH altyapıdaysanız (FTTB altyapıda TV+ farklı modemlerle çalışmıyor.) ve modem üzerinden vlan ayarlamayı biliyorsanız, forumda anlatılan yöntemlerle wan şifresini alıp kendi modeminizi kullanın, kafanız rahat olur.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Fiber alt yapısı var. Modemin fişini çekip çalışmıyor diyeceğim. Gelip değiştirsinler. Başka modem alıp para vermek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 16 Haziran 2020; 22:20:13 >
    Bende yeni abonelik aldım sadece internet fttb ama.bizim binaya kadar sadece zte getirdiler abi Huawei veriyodunuz noldu dedim kardeşim 2020 yılından itibaren buna başladık dedi cumartesiden beri kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adabugra -- 12 Ağustos 2020; 0:1:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zte 5 g destekliyor di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 17 Haziran 2020; 11:43:8 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: sarkat

Zte 5 g destekliyor di mi?
    Aynen destekliyor ip havuzunda olunca noluyor olmayınca noluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbs1995 -- 17 Haziran 2020; 14:25:50 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.