Şimdi Ara

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
14
Favori
37.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne model aldınız bilmiyorum ama uyumlu olmama ihtimali düşük. Tek problem Superonline’dan kullanıcı adı ve şifrenizi almanız zor. Aldığınız modeme girmeniz gerekiyor o bilgiyi.
    Ama aldığınız modemi huawei hg255s’e kabloyla bağlayıp, hg255s’in kablosuzunu kapatabilirsiniz. Yeni modeminizin kablosuzunu kullanırsınız
  • Merhaba bende superonlinenin verdigi router huawei hg255s kullaniyorum yeni router aldim fakat kuramadim yardim olabilirmisiniz?
  • Enss44 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Superonline kullanıyorsanız, aldığınız router’ın WAN portuna Ethernet kablosu takın. Diğer ucunu da hg255s Ethernet soketlerinden birine takın (WAN değil). Çok büyük ihtimalle internete bağlanır yeni Router.

Eğer böyle yaptınız ve olmadıysa yenisinin modelini yazın bana özelden
  • Ozelden yazdim
  • Bu zamana kadar hep cihazlarımın wifi modüllerinde aradım sorunu, meğersem sorun modemdeymiş.

4-5 yıllık bir uykudan uyandım konuyu okuyunca...

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -
  • Aynı sorun bende de var.

Milyonlarca paket hatası oluşmuş. Müşteri hizmetlerini arayınca komik komik yanıtlar veriyorlar.

• Yıllardır bende her sorunda modemi kapar açardım , son bir yıldır Mercusys Halo S12 (2-pack) AC 1200Mbps Tüm Evi Kapsayan Wi-Fi Mesh Sistemi kullanıyorum , tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaq999 kullanıcısına yanıt

hg633 modemin vspm340 kullandığına emin misiniz?

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt

vay anasını ben de laptop eski wifi alıcısı sapıttı herhalde diyordum ama iş laptopum ve telefonda da aynı soruna denk gelince bir netten aratayım dedim ve burayı okuyarak ben de 4 5 yıllık uykumdan uyandım. Resmen 100 mbit yerine boşu boısuna 20 25 gblerde takılmısım 2.4 hz le

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.