Şimdi Ara

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
14
Favori
37.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu lanet modemi kullanıyorum ve ne kadar ayar yaparsam yapayım bir türlü çözüm bulamadım. Bu soruna kalıcı bir şekilde çözüm bulabilen var mı? Bazı arkadaşlar router demiş ama bunun nasıl olacağını da bilmiyorum. Üstelik router bu wireless kopma sorununu tamamen ortadan kaldıracak mı emin değilim. Sizlerden değerlendirme bekliyorum.

Teşekkür ederim. (Modemim hg255s, güncelleme almış hali)
  • sgly kullanıcısına yanıt
    access point ( erişim noktası ) ile o sorunu çözüyorlar ki tek porttan bağlı tek cihazı sürebiliyor... zaten sadece wifi ile sıkıntı çıkartıyor...
    www.hepsiburada.com
    Tenda A18 AC1200 Kablosuz Gigabit Ağ Genişletici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-a18-ac1200-kablosuz-gigabit-ag-genisletici-p-HBV00000BGRUB

• detanaoq kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. İnceleyeceğim. Modem değişimi yapıyor mu sol bilmiyorum ama belki modem değişirse. Umut dünyası işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgly kullanıcısına yanıt
    bozuk olduğuna ikna olurlarsa değiştiriyorlar... modemin adaptörünü her gün 30 dakika çekersen arızalı diye tespit edebilirler belki...
  • Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -

1.5 yıldan fazladır SOL ve bu modemi kullanıyorum. Son 4-5 gündür wifi kopmaları başladı. İlk başta sürekliydi geçer dedim, aç-kapat gibi yöntemlerle düzeltmeye çalıştım. 2 gün önce dedim tamam düzelmiş 6-7 saat boyunca hiç gitmedi, sonra pat yine gitti. 2 gündür kopmalar azalsa da devam ediyor. Modemde böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum bir de baktım ki sorun çok fazla kişide varmış ve anlaşılan kronikmiş. Okuduğum cevaplara göre SOL bu olaya pek yardımcı olmuyor. Sizce ne yapmalıyım, SOL ile uğraşmadan bir router alıp yoluma mı bakayım yoksa SOL ile uğraşıp modemi mi değiştirtmeye çalışayım?

• burakb97 B kullanıcısına yanıt
    erişim noktası al onu kullan...
  • ben asıl sıkıntıyı 2.4 ghz de yaşıyorum.Ev interneti 50 mbit ancak 2.4 ghz 25 veriyor max modem dibinde bile. MH yi aradım 2.4 ghz 25 mbit verir max diyor.Ancak eskiden kullandığım netmaster modemim 2.4 ghz de 100 mbit veriyordu. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    sallıyor... en iyi çözüm menzil arttırcı almak... tenda, tp-link gibi markalarda ucuz seçenekler var tenda a18 dual band ve client router olarakta çok iyi performans verebilir...

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 13 Eylül 2020; 14:15:39 >
  • Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -

bilin bakalım başka kim kopma sorunları yaşıyor

• Arkadaşlar merhaba. Herkeste olduğu gibi sorunlar bende de var. SOL hizmet sağlayıcı firma ise sorunlu modemleri değiştirmek zorunda. Neden 200-250.-TL para verip onların veremediği hizmeti kendimiz karşılıyoruz.

Ben de talep ettim modem değişimi. Eğer yapmazlarsa önce cimer sonra da Tüketici Hakem Heyetine şikayet edeceğim.

• Dün sabah SOL aradım 1 saat sonra servis geldi HG255s modemin yerine ZTE modem kurdu. Sorunum halloldu. 1 gündür sorunsuz kopmasız internetin tadını çıkartıyorum.

Siz de ısrarcı olup modemin değiştirilmesini talep edin.

• ben de sürekli kopmalar ve ping kayıpları yaşıyorum. Bu hatalar çok fazla değil mi?

• Ben 2.4 GHz de yaşıyorum aynı problemi. Telefonum Iphone Se 2020 instgramda twitterda gezerken birden internet yok diyor. Bildirim çubuğunda Wifi 1 diş azalmış oluyor o anda ve yanında da bi yüklenme zımbırtısı dönüyor. Sabit IP atadım telefona falan yine problem devam ediyor. Sanırım yeni, ömürlük bir modem alacağım. Önerileriniz varsa lütfen bekliyorum. İnternet sağlayıcım Superonline 50mbit + tvPlus

• quote:

Orijinalden alıntı: turguttokat

Dün sabah SOL aradım 1 saat sonra servis geldi HG255s modemin yerine ZTE modem kurdu. Sorunum halloldu. 1 gündür sorunsuz kopmasız internetin tadını çıkartıyorum.

Siz de ısrarcı olup modemin değiştirilmesini talep edin.

Hocam modem degisince 2.4 ghz wifi ile hızınız artti mi ?

• sol altyapı vodafone fiber 100mb abonesiyim.yaklaşık 5 aydır hg255s kullanıyordum.wifi kopmaları, bağlantı sorunları ve sürekli dalgalanmalar yaşıyordum, teknik servis talebim üzerine geldi ve hafta başında ZTE H267A routerını getirip kurdu (sıfır kutusundan)..

5 aydır boş yere sürünüyormuşuz.tüm sorunlarım çözüldü, wifi kopması olmuyor, bağlantı stabil, sürekli olan dalgalanmalar kesildi, genel olarak memnunum.tek söyleyebileceğim olumsuzluk belki kapsama alanı genişliği daha iyi olabilirdi..

hg255s kullananlara tavsiyem kendinize boş yere eziyet etmeyin:)
    kesinlikle değiştirtin, hayat kaliteniz artacaktır diye tahmin ediyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz76 -- 29 Kasım 2020; 0:13:47 >
  • ZTE modeme geçen arkadaşlar paket kaybı datanızın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

• Yaklasik 2.5 yildir bu lanet modemi kullaniyordum, dun aksam teknik servis talep ettim modemi zte ile degistiricegim 25mbit hiz almam gerekirken icerideki odada aldigim hiz 7 8 mbit evin icinde router olmasina ragmen.. rezalet.

• Bende de son zamanlarda sorunlar arttı. Sadece WiFi da değil. Arıza kaydı açtırmama çok az kaldı gerçekten

• Aynı sorundan muzdaribim, bilhassa WhatsApp da çok sorun yaşıyorum, mesajlar gitmiyor, gelmiyor, teknik arkadaş geldi geçen ay baktı, abi dedi Mart gibi yeni modemler gelecek sıfır onlardan getiririz dedi, bu olmasa başka bir marka adı verdi ZTE mi ne hatırlamıyorum onda bu sorun çözülür ama onda da bir çok sitede dns sorunu yaşarsın dedi bilmiyorum ne derece doğru, iptv falan izleyemiyorum ben evde dedi. E şimdi ben SOL'un dandik modemi yüzünden evimde mobil veri kullanıyorum, nasıl olacak bu iş ?

• bende de aynı modemden var internetim aşırı yavaş 50 mb superonline kullanıyorum hız olarak 3-4 mb alıyorum. Teknosadan asus modem aldım ayarlarını yapamadım teknosa bizim modemler superonline ile uyumlu değil turkcellden alın dedi. Turkcellden modem alsam ayarlarını yapabilir miyim bu modem ömrümü çürüttü

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.