Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
22
Favori
154.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miui 4.10.24 zip: https://mega.co.nz/#!hBZw0DQI!Siw4PaDqgTs_SU0WLVyLt8hKTiQzsEcvfU248uZV6ug

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G610 pure xperia z2 mod zip : https://mega.co.nz/#!5ghnVZaa!ckVWFYz2XCXt_WTHcjiCEIIw1QVz4ih-Hqrq1oeq_f0

• quote:

Orijinalden alıntı: brk12345

Arkadaşlar orjinal recovery yüklemeye çalışırken böyle hata veriyo? nerde hata yapıyorum ?

bende 5 yıldır (2004) hatasını çözmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

Arkadaşlar orjinal recovery yüklemeye çalışırken böyle hata veriyo? nerde hata yapıyorum ?

Telefon hiç açılmıyor. bilgisayara bağladığımda bildirim ışığı yanıyo tanıyo ama recovery ekranına hiçbişekilde gelemedim huawei ekranınada gelmiyo en son b952 rom yüklüydü. birde şarjım 50 nin altındaydı. sp flsh tool ile başka bi yol deneyerek çözememmi ?

biraz araştırdım rom silinmiş olabilir diyenler oldu. sp flash tooldan nasıl rom yükleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars- -- 24 Aralık 2014; 16:32:56 >

• Merhaba komeynize acil ihtiyacim var ben orijinal rom yukledim yuklenmedi boyle geldi
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba komeynize acil ihtiyacim var ben orijinal rom yukledim yuklenmedi boyle geldi
  • quote:

quote:

Sanırım benim telefon brick olmuş. Hard brick araştırdım da. hiç tepki vermiyo. Sizce garantiye yollasam yaparlarmı ? rom dan anlarlarmı ne işlem yaptığımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars- -- 24 Aralık 2014; 18:10:22 >

• quote:

quote:

quote:

Sanırım benim telefon brick olmuş. Hard brick araştırdım da. hiç tepki vermiyo. Sizce garantiye yollasam yaparlarmı ? rom dan anlarlarmı ne işlem yaptığımı ?

Ilk sayfadiki brick kurtarma işlemlerini denedin mi sırasıyla yapmaya çalış
    Bide
    Susutun.Blogspot çin sitesinde vardı galiba hard brickli telleri kurtarma ama çince ne kadar yardımcı olur.
    Telfn. Tepki veriyorsa Servise gönder yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 24 Aralık 2014; 19:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: draqon122

Merhaba komeynize acil ihtiyacim var ben orijinal rom yukledim yuklenmedi boyle geldi

Yüklemeye çalıştığın G610 U00 çin romu ondan hata alıyorsun

http://consumer.huawei.com/tr/support/downloads/index.htm
    Burdaki G610 U30 Türkçe romu indirip yükleye bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

quote:

quote:

quote:

Ilk sayfadiki brick kurtarma işlemlerini denedin mi sırasıyla yapmaya çalış
    Bide
    Susutun.Blogspot çin sitesinde vardı galiba hard brickli telleri kurtarma ama çince ne kadar yardımcı olur.
    Telfn. Tepki veriyorsa Servise gönder yaparlar

tek verdiği tepki şarja takdığımda veya bilgisayara bağladığımda bildirim ışığı kırmızı yanıyo. onun dışında hiç bi tuş kombinasyonu ile açamadım. Bu halde göndersem yaparlarmı ?

samsunglar download moda usb jig yaparak gelebiliyormus bizde olurmu bilmiyorum ama olmaz diye tahmin ediyorum. bilginiz varmı

• Bulunduğun şehirde servis varsa kendin götür elden ver.
    Daha önce rotlu başka bir huawei cihaz vardı aynı sorun vardı ondada servise götürmüşdüm 2,3 saat yapıp teslim etmiştiler.

• quote:

Bulunduğun şehirde servis varsa kendin götür elden ver.
    Daha önce rotlu başka bir huawei cihaz vardı aynı sorun vardı ondada servise götürmüşdüm 2,3 saat yapıp teslim etmiştiler.

Ankaradayım ben. Ne dediniz hocam telefonu verirken ?
  • Pc'den dosya alırken kapandı. Bir daha da açılmadı.
    Dersin

• draqon122 D kullanıcısına yanıt
    bende huawei g610-u00-du
  • quote:

Pc'den dosya alırken kapandı. Bir daha da açılmadı.
    Dersin

bizim arkadaşın gm 16lığına preloader atılmış yanlışıkla biz şarj olurken elektrikler kesilip geldi bir daha da açılmadı dedik kabul ettiler anakart değişip yolladılar.
  • quote:

quote:

Pc'den dosya alırken kapandı. Bir daha da açılmadı.
    Dersin

bizim arkadaşın gm 16lığına preloader atılmış yanlışıkla biz şarj olurken elektrikler kesilip geldi bir daha da açılmadı dedik kabul ettiler anakart değişip yolladılar.

Benim yeğeninkine öyle demiştik anakartı değişip göndermişlerdi.
    Bu da mantıklı

• Teşekkürler. Garantiye veriyorum en kısa sürede. Sonucu yazarım
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    kardeşim yükledim ama bir sorun çıktı yüklenip bittikten sonra ekran açıldı ama sensörü çalışmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: draqon122

kardeşim yükledim ama bir sorun çıktı yüklenip bittikten sonra ekran açıldı ama sensörü çalışmadı

Azerbeycan G610 download linkini versene
    Ordaki versiyon da G610-U30 mu

• kardes nasil orijinal roma dondun?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.