Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
22
Favori
154.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eniska

quote:

Orijinalden alıntı: 344344

By_seyf in paylasmıs oldugu xperıa z2 rom. Cok stabıl ve kullandıgım en ıyı rom. Ayrıca ben kamerada hıc bı soruna rastlamadım ve tus ısıklarıda ayarlardan acılıyo. Kullanıslı bir rom.

Evet bende yükledim romu,gayet başarılı şuana kadar bi hatasıyla karşılaşmadım.tuş ışıgı kamera falan hepsi normal çalışıyor.çok akıcı ve stabil bir rom ben çok beğendim.sadece bildrim çekmecesindeki kısayollar yok bende bulamadım nedenseEvet bende yükledim romu,gayet başarılı şuana kadar bi hatasıyla karşılaşmadım.tuş ışıgı kamera falan hepsi normal çalışıyor.çok akıcı ve stabil bir rom ben çok beğendim.sadece bildrim çekmecesindeki kısayollar yok bende bulamadım nedense

kamerada foto çekme tuşuna basılı tutarsanız art arda çekim yapması gerekiyor fakat bende direk atıyor kameradan
    2. olarak panorama çekemiyorum

bu ikisini denermisiniz ?

• boş yere uğraşmamak lazım. bende bir ara herkesin başını bu işlerle rahatsız ediyordum. telefon orjinal romda gayet stabil ve hızlı. boş yere arayüz uğruna kurcalamamak lazım. herkes radyo radyo diye kudurur ama kimse radyo dinlemez hepsi boş laf, boş uğraş.
  • By_SEYF kullanıcısına yanıt
    Sımdı baktım bu sorunlar bendede var galıba kullanmadıgım ıcın dıkkatımı cekmemıs ama naska bır kamera uygulamasıyla duzelır bu. Ayrıca yaptıgımız seye gereksız dıyen arkadas, bu bızım ıcın bı uğraş, bı zevk bil ıstedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

boş yere uğraşmamak lazım. bende bir ara herkesin başını bu işlerle rahatsız ediyordum. telefon orjinal romda gayet stabil ve hızlı. boş yere arayüz uğruna kurcalamamak lazım. herkes radyo radyo diye kudurur ama kimse radyo dinlemez hepsi boş laf, boş uğraş.

Bnm icin root sadece rom degil tum izinletin.elimde olmasi demek
    Orjinal romu da uzun sure kullandim ama bu rom cok iyi
    Guncellenmedikten sonra orjinal romun hicbi guzelligi yok
    Orjinalde bnm sarjim gunu cikarmiyordu simdi bitiremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

boş yere uğraşmamak lazım. bende bir ara herkesin başını bu işlerle rahatsız ediyordum. telefon orjinal romda gayet stabil ve hızlı. boş yere arayüz uğruna kurcalamamak lazım. herkes radyo radyo diye kudurur ama kimse radyo dinlemez hepsi boş laf, boş uğraş.

Bu bizim kendi eğlencemiz her rom yükleyişinde deneyimler elde ediyoruz bazı sorunlarla karşılaşıyoruz bunları çözmeye çalışırken yeni şeyler öğreniyoruz

• arkadaşlar roor sırasında telefonu göçerttim huawei amblemi geliyor ekrana telefon kendini yeniden başlatıp tekrardan aynı yerde takılıyor sürekli bu şekilde yapıyor kurtarmaya çalıştım anlatılanları yapıyorum fakat bilgisayara bağladıgımda açılıyormuş gibi tireşim geliyor bilgisayar telefonu tanımıyor yükleme işlemi başlamıyor telefonu nasıl kurtarabilirm ltfen yardım edin şimdiden teşekkür ederm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan495

arkadaşlar roor sırasında telefonu göçerttim huawei amblemi geliyor ekrana telefon kendini yeniden başlatıp tekrardan aynı yerde takılıyor sürekli bu şekilde yapıyor kurtarmaya çalıştım anlatılanları yapıyorum fakat bilgisayara bağladıgımda açılıyormuş gibi tireşim geliyor bilgisayar telefonu tanımıyor yükleme işlemi başlamıyor telefonu nasıl kurtarabilirm ltfen yardım edin şimdiden teşekkür ederm

kesin konuda yazdigim orjinal romu yuklemedin degil mi?oncelikle onu yukleyip islemelere baslaman gerekiyordu

• hasan495 H kullanıcısına yanıt
    Orjınal recovery mı var yoksa cwm mı şu an?

• aynen onu yüklemedn başladm programı indirdim dedğnz işlemi yaptm tel takılı kalmaya bşladı açılp huawei yazsnda takılp resetlyor kendıne aynı yerde takılı kalıyor kurtarma imkanı warmıdır

• normalde naslsa o şekilde hçbrni yüklmdi sdce google playdan indrdim programı progrmda en üssttekine tıkldm tel kapandı açldğnda huawei ambleminde takılı kalıyor

• hasan495 H kullanıcısına yanıt
    Recovery menuye gırıs yapabılıyo musun kardes. Yapabılıyosan yardımcı olurum ama gırmıyosa benım yardımcı olamıcam. Benım telde aynı oldu ama benımkı hıc acılmıyodu sadece tıtrıyodu, garantıde anakartı degıstırıldı.garantısı varsa gonder derım eger recovery menuye gırmıyosa

• sadece root attm recovery yüklrken göçtü açtğmda huawei amblemınde takılı kalyor kardşm kndinı resetliyor cihaz tekrar aynı yerde takılı kalıyor sürekli byle yapyor format atmayı dnedğmde sol altta fastbood mode dyp gene restlyor kndni blgsyardn kurtarmya clştm usb ıle bağladğmda titresm gelyor snra gne restlyor tekrardan titreşm gelyor blgsayarda tanımyor chazı o şekilde takılı kalyor sürekli garanti yoq kardşm ekranı dğştrdm garntısi gtti

• quote:

sadece root attm recovery yüklrken göçtü açtğmda huawei amblemınde takılı kalyor kardşm kndinı resetliyor cihaz tekrar aynı yerde takılı kalıyor sürekli byle yapyor format atmayı dnedğmde sol altta fastbood mode dyp gene restlyor kndni blgsyardn kurtarmya clştm usb ıle bağladğmda titresm gelyor snra gne restlyor tekrardan titreşm gelyor blgsayarda tanımyor chazı o şekilde takılı kalyor sürekli garanti yoq kardşm ekranı dğştrdm garntısi gtti

Gecmis olsun cihaz servislik

• telfncya braktm serwsne götrdm yapamdlar dedi ama kesn gndrdğndn emın dğlm serwisnde dzelr umarm fazla ücret gder mi acba bi blgnz warmı

• quote:

telfncya braktm serwsne götrdm yapamdlar dedi ama kesn gndrdğndn emın dğlm serwisnde dzelr umarm fazla ücret gder mi acba bi blgnz warmı

Zaten akilli telefonda parayi tutan iki sey vardir
    Ekran ve anakart
    200 liradan az olmaz gibime geliyor

• anlyordm dostm ama garntısı yoq gende yapar dmı

• quote:

anlyordm dostm ama garntısı yoq gende yapar dmı

Yetkili servise gonder
    Yapar niye yapmasin

• eyw kardşm saol

• Ya arkadaşlar orjinal romu kullanıyorum ben nova launcher vesayre sıkıldım artık bu arayüzlerden orjinal romdada istemediğim uygulamaları gizleyemiyorum rootsuz telefon önerebileceğiniz gizleme programı varmı ?
  • Cyanogenmod 4.4. G610 u20 : https://yadi.sk/d/53jcQ6dNdVhT3. Şebeke üzerinden görüntülü görüşme var yanlız açık programları tek tek silebiliyoruz toplu silme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbas -- 21 Aralık 2014; 20:31:46 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.