Şimdi Ara

Huawei g301 root etme ve kvk prg kaldırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
7
Favori
9.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Arkadaşlar şöyle bir sorum varşimdi brn bu cihaza root atacağım ama garantikapsamından çıkarmı. Bildiğim kadarıyla unroot yapıp yollarsam garantiye kabul ediyor garanti anlayamıyor. Ancak ben KVK uygulamalarını sildiğimde tekrar nasıl yükleyeceğimki. Acaba un root yapıp Fabrika ayarlarına yüklesem gelirmi?

Fabrika ayarlarına geri de yüklesen, sildiğin kvk programları geri gelmez ancak orijinal kvk'ya ait rom yükleyebilirsen geri gelir.
    Orijinal KVK STOCK ROM burada :

http://u33605553.letitbit.net/download/27578.274f11f1c4d23d90fbd9b608754f/HUAWEI_Ascend_G301_orijinal_yaz%C4%B1l%C4%B1m.zip.html

yazılım orijinal kvk'nın fabrika yazılımıdır. Klasör içerisinde yazılım yükleme ayrıntılarını anlatan bir dosya vardır.

Link uçmadan bir kenarda yedek olarak bulundurmanızda fayda var...

Hocam onu indirdim ama Türkçe değil anlatım ancak hallederim ben onu sıkıntı olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Arkadaşlar şöyle bir sorum varşimdi brn bu cihaza root atacağım ama garantikapsamından çıkarmı. Bildiğim kadarıyla unroot yapıp yollarsam garantiye kabul ediyor garanti anlayamıyor. Ancak ben KVK uygulamalarını sildiğimde tekrar nasıl yükleyeceğimki. Acaba un root yapıp Fabrika ayarlarına yüklesem gelirmi?

Fabrika ayarlarına geri de yüklesen, sildiğin kvk programları geri gelmez ancak orijinal kvk'ya ait rom yükleyebilirsen geri gelir.
    Orijinal KVK STOCK ROM burada :

http://u33605553.letitbit.net/download/27578.274f11f1c4d23d90fbd9b608754f/HUAWEI_Ascend_G301_orijinal_yaz%C4%B1l%C4%B1m.zip.html

yazılım orijinal kvk'nın fabrika yazılımıdır. Klasör içerisinde yazılım yükleme ayrıntılarını anlatan bir dosya vardır.

Link uçmadan bir kenarda yedek olarak bulundurmanızda fayda var...

Hocam onu indirdim ama Türkçe değil anlatım ancak hallederim ben onu sıkıntı olmaz.

Hayır, tamamen Türkçe açıklaması var, (pdf formatında). Cihazın orijinal KVK yazılımıdır. Biraz önce tekrar kontrol ettim. Farklı bir yazılımdan bahsediyor olmayasın...

• Arkadaşlar root işlemi için gerekli programları indirdim, söylenen adımları uyguladım. Daha doğrusu uygulamaya çalıştım, çünkü pc telefonu tanimlayamiyor. Eroot telefonu görmüyor, hisuite de bağlanmaya çalışıyor ama beceremiyor. Driverlari kurdum, hata ayıklama acik. Sebep ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.