Şimdi Ara

Huawei freebuds 3 kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143982722 hocam freebuds 3 ana konusuna gelebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spidynelly S kullanıcısına yanıt

Peki seni kim tuttu? Adamlar yapmış işte neyi kabullenemiyorsunuz? Gürültü engelleme özelliğinden tam randımanlı faydalanabilmek için Al Life uygulamasını indirip ince ayar yapmak gerekiyor. Kulaklık bu uygulama üzerinden güncelleme bile alıyor gerisini sen düşün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 30 postlu adamların yorumları cümleleri hep aynı  

• Merhaba freebuds 3 takipçileri,

Sanırım 10 ay oldu alalı. O şaşalı reklamlar, acayip şık kutusu, kablosuz şarj... Başka bişey görmedi gözüm.  Kendime freebuds 3 alırken kızıma da airpods pro aldım. Hata ettiğini düşünüyordum kızımın, ama bişey demedim. (iyi ki dememişim)

freebuds 3 ün ses engelleme özelliği için 10 üzerinden 3 veririm. ( hatta kullanmıyorum artık o özelliği) 

Ful şarj edin, kapağını kapatın ve bir kenera koyun. 3 gün sonra şarjının %20 belki daha fazla azaldığını görürsünüz. (airpods pro da olmuyor bu şarj kaçırma)  

Kulaktan düşmez denilen ve youtuberların headbang yapıp düşüremedikleri kulaklık, yazın arabanın motor kısmını cilalarkan kulağımdan doğruca kartele düştü, servis karteli açıp teslim etti kulaklığı. (Çok sağlam olduğuna karar verdim)  

Bu arada hala sorunuz kullanıyorum kulaklığı. Sesi güzel, güncellemeler ile kopma sorunu falan da kalmadı, şarjı iyi gidiyor ve 10m mesafe içinde çok rahat konuşulabiliyor. Fakat şimdiki aklım olsa yanından bile geçmem.

Kıssadan hisse: huawie gts2 pro saat çok hoşuma gitti ama markaya güvenmediğim için yanına bile yaklaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgurcan -- 20 Kasım 2020; 16:54:58 >

• cgurcan C kullanıcısına yanıt
    Bizde olay tam tersi oldu, airpods proyu 2 kez servise yolladık, şu ana kullandığım en kötü apple ürünüdür ki yurtdışı dahil felaket bir şikayet sözkonusu.ayrıca airpods pro mikrofon kalitesi Huawei n yanına yaklaşamaz maalesef.
    Freebuds 3 ise sorunsuz şekilde kullanılmaya devam ediyor, hatta birde yanına freebus pro aldık. Şahsen huawei ürünlerinin yüksek kalitede olduğunu düşünüyorum, saatinide tavsiye ederim.

• saitates kullanıcısına yanıt

Hocam sizde kapak kapalı iken durduk yerde pil azalması sorunu var mı?

(bana ait bir sorunsa garantiye göndereyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: cgurcan

Merhaba freebuds 3 takipçileri,

Sanırım 10 ay oldu alalı. O şaşalı reklamlar, acayip şık kutusu, kablosuz şarj... Başka bişey görmedi gözüm.  Kendime freebuds 3 alırken kızıma da airpods pro aldım. Hata ettiğini düşünüyordum kızımın, ama bişey demedim. (iyi ki dememişim)

freebuds 3 ün ses engelleme özelliği için 10 üzerinden 3 veririm. ( hatta kullanmıyorum artık o özelliği) 

Ful şarj edin, kapağını kapatın ve bir kenera koyun. 3 gün sonra şarjının %20 belki daha fazla azaldığını görürsünüz. (airpods pro da olmuyor bu şarj kaçırma)  

Kulaktan düşmez denilen ve youtuberların headbang yapıp düşüremedikleri kulaklık, yazın arabanın motor kısmını cilalarkan kulağımdan doğruca kartele düştü, servis karteli açıp teslim etti kulaklığı. (Çok sağlam olduğuna karar verdim)  

Bu arada hala sorunuz kullanıyorum kulaklığı. Sesi güzel, güncellemeler ile kopma sorunu falan da kalmadı, şarjı iyi gidiyor ve 10m mesafe içinde çok rahat konuşulabiliyor. Fakat şimdiki aklım olsa yanından bile geçmem.

Kıssadan hisse: huawie gts2 pro saat çok hoşuma gitti ama markaya güvenmediğim için yanına bile yaklaşmam.

iskembeden sallamisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• denizyavuz1 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda çalışmadığına emin misiniz ben airpods proyu çalıştımıştım kulaklıktaki tuşlara basarak online derste baya iyi oluyor

• cgurcan C kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmediö, bir kaç gün takip edip yazacağım.

• Türkçeyi yazarak öğrenmek için yanlış forumdasın(ız). Eğitim şart diye ısrar ettikleri olay bu işte. Savunmak istediğin(iz) konu her ne ise önce anlatılanı kavraman(ız) gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.