Şimdi Ara

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
16
Favori
31.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Free buds 3 750 ye düşmüş alınır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Nikola kullanıcısına yanıt
    Bende bu forumda çok yazı okudum bende hiçbirini yaşamadım o sıkıntıların

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de yaklaşık 3 aydır freebuds pro kullanıyorum daha önce de freebuds 3 kullanıyordum. konuda paylaşılan sorunlardan bir çoğunu yaşamıyorum. yaşadığım iki sorundan birisi özellikle online toplantılarda dışarıdaki sesleri yakalıyor ve toplantıda sorun oluşturuyor. konuşmadığım zamanlarda mikrofonu kapatmak zorunda kalıyorum. diğeri ise windows dabir şey izlemeye ya da dinlemeye başladığımda ilk 10-20 saniye cızırtı ve kesintiler oluyor sonra toparlıyor. Bilgisayarım DELL XPS 9570 Blueetooth versiyonu 4.1 belki ondandır diyorum ama yine de olmaması gerekir.

    ha bir de freebuds 3 teki hareket algılayıcılarını kullanmak daha kolaydı.

  • Dozaj Filesi kullanıcısına yanıt

    Windows 11 ile kullanıyorum bende free buds pro, cızırtı yada benzeri bir sorun yaşamadım hiç. Dış ses konusuna gelince evet ses yakalama işini abartmışlar sanki evden çalışırken çocuk ağlıyor sanki kulaklık bende değil çocukta takılı o kadar gidiyormuş çocuk ağlama sesi :) millet diyor mikrofınu kapat istersen diye :S

  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

    aktif gürültü engelleme olsun ses kalitesi olsun hareket algılayıcı sensörleri olsun fiyat performans olarak sanırım şuan alternatif üretmek bir hayli zor huawei kulaklıklara.

  • Merhaba Arkadaşlar,

    Freebuds 4 olan modeli almak istiyorum, en çok okuduğum şikayet dış seslerin mikrofondan karşı tarafa çok fazla gitmesi.

    Örneğin odada bir çocuk varken kulaklıktan konuşandan çok çocuk sesi geliyormuş.

    Var mı 4 kullanan ya da diğer modeller de bu sıkıntıyı yaşayan ?

  • müzikadamı kullanıcısına yanıt

    Evet dış sesler çok gidiyor ama öyle sizinkinden fazla değil. Eşimde 4i var bende pro var. 4 ve 3 arkadaşlarımda var. Genel olarak çok güzel kulaklıklar ama hepsinde bu dış sesi yakalama ve iletme sorunu var. Bu evinizin akustiğine göre de değişebilir. İphone, samsung, huawei kablosuz kulakları kullandım en memnun kaldığım kulaklık şuan için huawei olanlar. Eşe dosta da tavsiye ettim. Eğer ekosistem takıntınız yoksa, tüm huawei modellerini kullanabilirsiniz.

    EK: Kullancı adınızı görünce ek yapmak istedim. Müzik dinleme açısında en az ses yüksekliği olan modellerde huawei de. Özellikle İphone ile bağlıyken ses seviyesi düşük kalıyor. Android ile bağlıkyen çok az daha iyi, Huawei marka cep telefonu ile bağlıyken bir tık daha hepsinden iyi ve yüksek. Ama genek olarak rakiplerine göre ses seviyesi biraz düşük bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tug4Ra -- 9 Şubat 2022; 10:50:18 >
  • Tug4Ra kullanıcısına yanıt

    Yanıt için teşekkürler.

    Telefonum Xiaomi redmi note 10 pro android, bir ekosistem takıntım yok.

    Sadece kullanıcı yorumlarını okuyunca biraz tereddüt ettim.

    Ses seviyesi ile ilgilide şikayetvar  gibi sitelerde açılan konular okudum ancak müşteri hizmetleri yardımcı oldu vs sorun giderildi diye kapatıldığını gördüm.

    Herhalde bir ayar bir güncelleme ile ses miktarı yükseltilebiliyor.

  • müzikadamı kullanıcısına yanıt

    1 yıldan uzun süredir Freebuds Pro kullanıyorum. Tv, bilgisayar, telefon aynı anda bağlanıyorum her zaman iki cihaza. Bağlantılar çok stabil şuana kadar. Ses seviyesi kişiden kişiye değişen bir konu tabi bence ses seviyesi yeterli.

  • Cihazım 2 kere değişti mikrofon probleminden dolayı 3.cihaz yine bozuk. İnsanlarla telefonda konuşamıyorum. Herkes bir süre sonra sesin gitti sesin gelmiyor falan diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Huawei Freebuds Pro kutusunun içerisinde üç farklı (S, M, ve L) ölçüde kulakiçi silikon çıkıyor. Ama genelde kullanıcılar bunlardan yalnızca kendi kulak yapısına uygun olanını kullanıyor ve diğer ikisi kutuda atıl bir şekilde duruyor. Ben bu silikonlardan M ölçüsünü kullanıyorum. Kendisi S veya L kullanan arkadaşlarla kendilerinde bulunan atıl M silikonu takas edebiliriz. Zira bildiğiniz gibi bu ürünler uzun vadede eskiyor ve piyasada orijinalini bulamıyoruz. Uzun vadeli kullanım için siz de yedek silikon bulundurmak isterseniz İstanbul içinde ücretsiz takas yapabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar freebuds pro kullananlar kulaktan düşme, kulak acıtma konularında tecrübelerini aktarabilirmi, bu konu çok kafamı düşündürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karambollllll K kullanıcısına yanıt

    Merhaba, yaklaşık bir yıllık Freebuds Pro kullanıcısıyım. Günlük kullanımda -spor gibi daha çok hareket gerektiren aktivitelerde tecrübe ettiğimi söyleyemem- herhangi bir düşme veya kulak acıtma söz konusu değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karambollllll K kullanıcısına yanıt

    Bayadır kullanıyorum, kulağımdam bir kere düştü, son dönemde kullanım sürem arttı kulaklarımda basınç oluşmaya başladı. Hafta içi her gün 2 saat kadar kullanıyorum. Kulak içi silikon olmayan bir modele geçeceğim inşallah.

  • Tşkler, aldım bakalım hayırlısı, umarım sıkıntı yaşamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

  • Yorumlarınız için tşkler arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei freebuds pro 2.el olarak 900 buldum 2 aylık yalnız faturası yok bu durum ilerde sıkıntı cıkarırmı fatura garantide gereklimi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben cihazı faturam yanımda olmadan garantiye götürdüm sormadılar bile Huawei Kadıköy mağazısında.

  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.