Şimdi Ara

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
16
Favori
31.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dozaj Filesi kullanıcısına yanıt

    Hocam sizde farkındalık modu ile standart mod arasında ses farkı varmı? Bende farkındalık yada gürültü engelleme modlarını kapatınca bas tamamen kayboluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigFreeze -- 15 Mayıs 2022; 15:37:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden başka bu sorunu yaşayan yok diyecekken aşağıdaki sayfada da aynı sorunu yaşıyan kişilerin olduğunu gördüm. Yapabilirsem iade etmeyi deneyeceğim.

    https://consumer.huawei.com/en/community/details/Freebuds-Pro-No-bass-on-standard-mode/topicId_158855/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses yüksekliği anlamında, freebuds pro nun zayıf olduğunu bir kaç yerde okudum, freebuds 4 ile pro arasında kaldım, hangisinin tavsiye edersiniz arkadaşlar, her ikisini kullanan arkadaşlar varsa kiyaslama yapabilir misiniz? Ses yüksekliği benim için önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 5 Haziran 2022; 23:25:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu ses yüksekliği ise pro almayın ses seviyesi düşük. Freebuds 4 arkadaşımda var bence gayet güzel sesi ama silikon değil ucu o yüzden ses seviyesini ister istemez arttırmış olabilirler.

  • Arkadaşlar 2020 kasım ayında aldığı. Huawei free bus pro kulaklık hem fizekel olarak hemde ses kalitesi olarak Kucağıma zarar veriyor. Eskiden tek tarafta olan çızırtı ve baslar daki patlamalar her iki taraftada olmaya başladı.Ayrıca şekil olarak kulağımı ağrıtıyor. Bu tarz sorunlar yaşanlar var mı ne dersiniz ?

  • Freebuds pro ya yaklaşık 7-8 aydır güncelleme gelmiyor acaba iphone olduğu için mi herhangi bir güncelleme alan oldu mu yakın tarihte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt

    Android kullanıyorum, güncelleme gelmedi yakında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar freebuds pro gri sol kulaklık kayboldu elinde olup satmak isteyen olursa alabilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol kenarında arabaların sık veya nadir geçtiği ortamlarda konuşma yapabiliyor musunuz? Karşı taraf sizi rahat duyuyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bigFreeze B kullanıcısına yanıt

    Guncelleme ile tamamen bozdular kulakligi. Ilk surumunde problem yoktu. Bas sadece anc aktifken var. Ek olarak eskiden cok iyi calisiyordu anc karsi taraf gurultu duymuyordu. Simdi hep gurultu. Anc aktif etsen bile kulakligi cikart tak devre disi kaliyor. Buda yoktu eskiden. Ilk ve son bir daha Huawei almam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araştırma yaparken bir şeyi almaya heveslendiğiniz zaman kötü yorumlara bakarken bunda olmuş bende olacak diye bir şey yok diye yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Bütçenize en uygun kulaklıklardan ve en beğendiğiniz kulaklıklardan olabilir ama şunları size söyleyceğim yine de siz bile bile paranızı çöpe atmak isterseniz buyrun atın.

    Öncelikle kullandığım kulaklıkları yazayım hepsi olmasa da bazılarını.
    - S.Momentum TW1
    -Jabra 75T
    -Jabra 85T (Bunda Anc açık olduğunda sağ kulaklıkta dip ses olarak beyaz gürültü geliyordu ve sinir bozuyordu)
    -Jabra Active 75T (85T e geçtiğimde sorun çıkınca iade edip tekrardan ses kalitesi olarak bence çok iyi olan 75T modeline tekrar dönüş yaptım)
    -Huawei Freebuds Pro

    Öncelikle şunu söyleyim kullandığım kulaklıklar arasında kullanış ve kalite anlamında bence en kötü ve en yetersiz kulaklık açık ara benim için Huawei Freebuds Pro dur.
    Kulaklıklar net olarak kulaklarda hiç bir zaman durmıyor bakın bu durumu nazlı olarak anlatmıyorum bu kulaklıklar kulakta durmuyor. Bir şey yapmanıza gerek yok kendi kendilerine düşüyorlar bazı yerlerde yemek yerken düşüyor falan diyorlardı ama yemek yemenize gerek yok bu kulaklıklar zaten hiç durmuyor. Kulaklıkları ilk kullanmaya başladığımda daha iyi duruyordu kulakta ama bir zaman sonra iyice silikonları saldı kendini ve kulakta durmama problemleri aşırı derecede arttı.

    Anc özelliği gerçekten hiçbir işe yaramıyor. Yarıyor diyenler anc özellikli kulaklık net kullanmamıştır. Şu an kullandığım kulaklıklar Anker liberty 3 Pro Anc de çok iyi yani referans olarak alabileceğim TWS kulaklıklar oldu. Bütçeniz biraz daha fazla olursa Anker LB 3 Pro cihazına bakabilirsiniz bu cihazı alırken de Sony wf-1000 arasında kalmıştım ama yabancı kaynaklarda Anker Liberty 3 Pro yu daha çok beğendikleri için aldım ve çok memnunum.

    Huawei kulaklıklara gelecek olursak kulaklıklar direkt olarak kulağımdan düştüğünden dolayı çalışırken kullandığımda bile zorlandım 1 sene kadar kullandım ama artık dayanamadığımdan eşime verdim o daha az zaman geçiriyor kulaklıklarla :)

    Sormak istediğiniz sorular varsa bu lanet kulaklıklardan sizi vazgeçirmek için her şeyini tarafsızca söyleyebilirim zaten ondan sonra almayacağınıza eminim. Güncel fiyatını bilmiyorum ama ben indirimde 800 TL e almıştım. 800 TL bile etmeyeceğini söyleyebilirim. Youtube araştırma videolarında bir arkadaş vardı her yerde ''Sakın almayın kulaktan düşüyor tam bir hayal kırıklığı'' tarzında her inceleme videosuna yorum yazmıştı o zamanlar adama bak boklamak için her yere yazmış diyordum ama şimdi adama o kadar hak veriyorum ki aynısını bende diyorum. ''Almayın , aldırmayın kimsenin 1 TL parasının boşa gitmesini istemem'' Allah herkese istediği ve hayal ettiği şeyleri almayı nasip etsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Huawei freebuds pro ürünümü Airpods hediye geldiği ve onu kullandığım için satıyorum. Kulaklık tertemiz full kutulu garantilidir. Maksimum 2 defa kullandım. İlgilenen arkadaşlar pm üzerinden iletişime geçebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir kullandığım freebuds 3 ile son 1 aydir telefon görüşmesi sırasında karşı taraftakiler arkaplanda cok ses olduğunu söylüyor. Kapali ortamda konusmama rağmen bu şikayeti alıyorum. Var mi benzer problem yaşayan?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R7D7X R kullanıcısına yanıt

    Guncelleme ile bozdular.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Merhaba freebuds 3 lere güncellemeyle dokunarak ses arttırıp azaltma gibi bir özellik geldimi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az Ve Temiz Kullanılmış Huawei Freebuds 4
    Yer : İstanbul/Küçükçekmece
    Fiyat 1200 TEK FİYAT !!!

    02.07.2022 tarihinde vatan san aldığım kulaklığımı apple ekosistemine geçtiğim ve AirPods almak için satıyorum . Cihaz temiz ve az kullanıldı 18 ay Huawei Türkiye Garantisi vardır . Kulaklık tüm cihazlarla tam uyumlu şekilde çalışıyor . Ses performansı ve Anc kalitesi üst seviye . Takas düşünmüyorum pazarlık da olmasın artık .

    Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Freebuds3 kullanıcılarına selamlar. İki gün önce şöyle bir sorun yaşamaya başladım. Sağ kulaklığın müzik dinlerken 5-6 dk. sonra tam dolu olan şarjı bitiverdi. Neyse dedim herhalde tam oturtamadım (çok önceleri sol kulaklığa bir kez olmuştu), tekrar kutuya yerleştirdim, birkaç saat sonra iş çıkışı eve giderken yine aynısı oldu. Bu arada kutuya yerleştirirken şarj almaya başladığı (kırmızı led) ve çıkarırken şarjın dolu olduğu (yeşil led) görünüyordu. Kulaklığın pinlerini temizlemeyi, her iki kulaklığın ve kutunun şarjını tamamen bitirip yeniden şarj etmeyi denedim olmadı. Birkaç denemenin ardından kulaklığı kutuya yerleştirdikten 1-2 dk. sonra tam doluymuş gibi (yeşil led) şarj etmeyi bıraktığını tesipt ettim.


    AVO metre ve gerekli malzemeleri hazırladım, daha kolay ve az riskli olduğu için dağıtmaya kutudan başlayacaktım. Son anda kutudaki şarj yuvasının alt tarafındaki pinleri temizleyeyim dedim. Pamuklu çubuğa biraz dezenfektan sıkarak işlemi tamamladım. Hiç ummuyordum ama sıkıntısı buymuş. İşlem sırasında bir iki küçük siyah nokta gibi toz parçası çıktı. Şarjı engelleyecek seviyede kir ya da tozlanma söz konusu değildi. Alt kısımdaki pinlere biraz baskı uygulayınca düzeldiğini tahmin ediyorum.


    Aynı sorunla karşılan olursa, kulaklığı harcamadan önce deneyebilir. Temizleyici etken bir sıvıyı pamuklu çubuktaki pamuğun kuruluğunu alacak kadar kullanıp fazla baskı uygulamadan yapılması uygun olur.

  • Dostlar biri diğerinden asiri hizli gidiyor bunu duzeltme yolu varmı?
    Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    sağ kulaklığı tek olarak ağırlıklı mı kullanıyorsunuz hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.