Şimdi Ara

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
16
Favori
31.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Cihaz geldi.Sesi görüşme kalitesi tasarımı çok hoşuma gitti.Ancak oyunlarda gecikme yaşıyor senkronu yakalayamıyor.Youtube da vs sorun yok.Telefon Note 10+ incelemelerde bu sorun yok deniyordu.Acaba telefonla alakalı mı?

  • kikiru K kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Evet bende de mevcut. Ukrayna'ya ait teknik düzenlemelere uygunluk işaretiymiş. https://uca.ua/en/conformity-assessment//


    Oraya gönderilen ürünler ile buraya gelenler aynı parti ürünler ise demek ki..

  • Huawei p30 telefonum var. Pubg çok oynadığım için ses gecikmesi olmaması önemli benim için. Freebuds pro almayı düşünüyorum. Ses performansı ve ses gecikmesi nasıl acaba? Kulaklığı huawei telefon ile deneyen var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Freebuds 3 kullanıyorum. Gürültülü ortamlarda(işyerim bakliyat eleme tesisi) ne telefonla konuşabiliyorum nede müzik dinleyebiliyorum. Gürültü engelleme her şekilde denedim hiçbir faydası yok. Pro gibi kulakiçi olmasımı gerekli gürültüden kurtulabilmek için. Kulakiçi oluncada normal telefon görüşmelerinde sıkıntı yaşarmıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1 yıldır Freebuds 3 kullanan biri olarak Freebuds pro'ya geçtim ve arada nerdeyse fark yok denecek kadar az bir fark hissedebildim. O kadar övgü dolu inceleme videosu izledikten sonra büyük hayal kırıklığı oldu.


    Özellikle de şuan airpods pro ile birlikte kullanıyorum basslar çok az bir farkla daha gümbür gümbür olmasına rağmen ses airpods pro'ya göre daha boğuk gibi geliyor.. açıkcası bu kulaklık büyük hayal kırıklığı oldu bende, huawei bir kulaklığa 1.500tl vermek koydu açıkcası.. üstelik şuan 800tl'ye satılan freebuds 3 ile nerdeyse aynı performansa.


    (Freebuds pro'yu samsung note 10+ ile kullanıyorum bu arada.)


    Benim gibi freebuds 3'den freebuds proya geçen var mı acaba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 20 Kasım 2020; 2:2:7 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Bende freebuds 3 var, airpods pro ve en son freebuds pro aldım. Dediklerinizin bazı kısımlarına katılıyorum, 3 ile pro arasında aman aman fark yok aslında ama zaten olmasını ben beklemiyordum, çünkü freebuds 3 ile airpods pro arasında bile pek fark yok anc haric.Hatta freebuds 3 mikrofon, bağlantı hızı vs airpods prodan iyi. Dün airpods proyu sattım, freebuds pro kulak içi kulaklıklar arasında şu an en iyisi bence. Ama freebuds 3 varsa ve kulaiçi kulaklık takıntınız yoksa geçmeye pek değmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Freebuds pro aldım bugün. Galaxy A20s e bağlayamıyorum telefon görmüyor kulaklığı. P20 proya anında bağlanıyor ama a20s e bağlanmıyor. Ne yapmam lazım bağlantı kurmak için bi uygulama falan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Hayırlı olsun. AI Life uygulaöasını yüklemeniz gerekiyor. Yüklediniz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    Samsung telefonunuza öncelikle huawei appgallery kurup, oradaki huawei ai life programını kurmalısınız.


    Google apps'deki ai life uygulaması sürümünden dolayı kulaklığı görmüyor. Onu kaldırın önce, dediğim gibi huawei appgallerydekini kurun.

  • Androa A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam şimdi oldu. Ben Google Playden indirmiştim AI life ı ondan olmuyormuş demek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung telefonum var. Kulaklığı almayı düşünüyorum ama kararsızım. Airpods 2 alıp kullansam mı yoksa freebuds mı alsam acaba?

  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Airpods Androidle sıkıntı çıkarıyor diye okumuştum bir kaç yerde o yüzden ben freebuds aldım memnunum.
  • freebuds 3 şuan türkcelde 819tl alsam mı bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2 gün önce freebuds pro aldım. Kulaklığın anc'si, sesi, dizaynı falan çok iyi. Fakat bir sorunum var kulaklığın kutusunun kapağı elime aldığımda kapalı konumda iken çok az oynuyor ve gıcırtı yapıyor. Bu da çabuk bozulacakmış hissini veriyor. Başkalarında da böyle bi sorun var mı yoksa bir tek benim cihazda mı böyle...

    Sizce ürünü servise göndermelimiyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, pazar günü huawei sitesinden freebuds pro aldm salı elime ulaştı. 2 3 gundur test ediyorum, normal müzik ya da spotifydan müzik dinlerken telefonla herhangi bir uygulamaya girince whatsappta msj yazarken bile kulakliktan ara ara rahatsız edici cizirtilar geliyor. Telefonumda huawei p 20 pro. Bu şekilde sorun yaşayan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrveylul M kullanıcısına yanıt
    Bende ki freebuds 3 te de var :( sol kulaklıkta az bir cızırtı var çok az sonra kesiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 27 Kasım 2020; 13:27:47 >
  • Merhabalar 2 gün önce turkcellden freebuds 3 kulaklık aldım ama anc yi açtığımda uğultu vermekten başka bir işe yaramıyor sadece uğultu veriyor düşük frekansta ses gibi ayrıca kulaktan çıkarınca durma vs çalışmadı telefonum honor play EMUI 9.1 olduğu için sanırım kulaklarımı da acıttı ses kalitesi iyi amakulaklarımı acıtması kötü oldu anc problemini başka yaşayan var mı?

  • yigithank1 Y kullanıcısına yanıt
    Ai life uygulaması üzerinden ayarlayacaksiniz kulağınıza uygun olarak, klima sesi, yol sesi, metro sesi gibi ugultulari engeller, çevresel sesleri engellemiyor.
  • Arkadaşlar aac moduna aldiğinizda sizdede arada anlık ses kesilmeleri oluyormu? aac de ses kalitesi bariz artıyor ama şu kesilme olayı yüzünden sbc de kullanıyorum. Bu arada Cızırtı olayı benimde sağ kulaklıkta biraz var ama şuana kadar kullandığım tüm Bluetooth kulaklıklar olduğu için artık sıkıntı yapmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zopheal kullanıcısına yanıt

    AI life üzerinden ayarladım zaten o yuvarlağı arttırdıkça uğultu sesi artıyor böyle hafif bir süpürge sesi gibi bir ses gibi düşün ya da televizyon karıncalanması gibi sizde de oluyor mu öylee bir ses ona göre servise ya da direkt geri vericem

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.