Şimdi Ara

Huawei B535 252 4g router servis yok ( YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Redbox kullanıcısıyım. Arkadaşımdan aldığım bu modemi 1 buçuk ay boyunca kullandım fakat en son band değiştirdikten sonra bir daha sinyal gelmedi modeme.

SIM kartı çıkartıyorum, SIM takılı değil uyarısı alıyorum. Takınca servis yok yazısı geliyor. 2-3 defa resetledim modem üzerindeki tuş ile ama düzelmedi. Modemi açıyorum internet ışığı kırmızı yanıyor ve sinyal ışıkları hiç yanmıyor. Redbox ın kendi verdiği ZTE modemine kartı takıyorum, onda sıkıntı yok, çalışıyor. Hua CTRL ile telefondan işlem yapıyorum ama yine de sinyal ışıkları yanmıyor. Modem sabit, servis yokta kaldı. Müşteri hizmetlerini arıyorum, modem arkasındaki sn ile baslayan kodu istiyor direkt. Ben kendi şahsıma aldığım modemi kullanıyorum dediğimde biz ona işlem yapmıyoruz diyor. Başka bir şey demiyor.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

Not: APN ayarını yapıyorum wttxdata olarak, bu şekilde de gelmiyor.

• Arkadaşlar sorunumu sanırım buldum e devletten IMEI sorgulattim baska cihaza klonlanmış aynı IMEI buna tekrar atamayiz mi ? Yada evde eski telefonum var onun IMEI buna olur mu? Son olarak IMEI degistirmede yardimci olabilecek var mı 1 haftadır internet yok yardımcı olun lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.