Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
236.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Kısmetimize ne çıkacak bakalım.Hızlıal a her gün bakmaktan yoruldum:))

Bu arada Ascend P7 de nisanda çıkabilir.
    Kaynak:http://huaweinews.com/2013/12/ascend-p7-specs-leaked/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Zotac RTX 4070 TI Trinity 12GB | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
  • P6S nerde kaldı ya çıkacak diyolardı hiç ses yok!!
    bence öyle aman aman bir artısı olmaz.zaten cihaz hızlı daha napsınlar? belki oyunlarda gelişme olur.ayrıca androidin hiçbir sürümünde devrimsel bi değişiklik göremedim ben.valla açıkcası android direk donanıma erişim olayını halletmedikçe ios'un yanından geçemez.bizim arkadaş ipad air almış 1 gb ram varmış duyunca inanmadım ama alet akıyor öyle böyle değil yani koca ekranda hemde.

Miui Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

bence öyle aman aman bir artısı olmaz.zaten cihaz hızlı daha napsınlar? belki oyunlarda gelişme olur.ayrıca androidin hiçbir sürümünde devrimsel bi değişiklik göremedim ben.valla açıkcası android direk donanıma erişim olayını halletmedikçe ios'un yanından geçemez.bizim arkadaş ipad air almış 1 gb ram varmış duyunca inanmadım ama alet akıyor öyle böyle değil yani koca ekranda hemde.

apple cihazlarıyla p6 yı karşılaştırmak pek mantıklı değil aralarında hem fiyat olarak hem performans olarak tabiki uçurum olucak p6s konusunda haklısınız yapabilcekleri şeyler sınırlı optimize bi işlemci koyarlar daha büyük bi pil daha büyük bi ekran kasasında ufak tefek değişikler bu kadar yani daha fazla bişey olcagnı sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvinyilmaz -- 12 Aralık 2013; 17:45:17 >
  • yok ben p6 ile değil androidle karşılaştırıyorum ios'u.tepkiler olsun hız olsun akıcılık olsun tasarım olsun adamlar yapıyor yani.eğer ekranı büyütürlerse düşünmeden alırım.mesela 4s'in üstünden iki nesil geçmiş alet hala banamısın demiyor canavar gibi mübarek.adamlar öyle sistem yapmışki rame işlemciye abanmalarına gerek bile yok.ha tabiki androidde kişiselleştirmede ve alternatif uygulamalarda on numara sistemi kökten değiştirebilme rahatlığı var.

Miui Türkiye
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Siz bulmussunuzama ben bulamadim dosyayi indirdim fakat sonrasini adim ad birisi anlatirsa sevinirim benim kafa basmadi.....
    @lionhearts

Orijinalden alıntı: escobar1945

Siz bulmussunuzama ben bulamadim dosyayi indirdim fakat sonrasini adim ad birisi anlatirsa sevinirim benim kafa basmadi.....
    @lionhearts

olay ne dostum anlamadım??

Miui Türkiye
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Benim síkintim sanal tuslari gizlemek fakat rot yapmadan tabiki fakat forumda anlatilan dosyayi indirdikten sonra anlatilanlari yapamiyorum yada ben anlamadim dosyayi sd karttaki huaweibackup dosyasina mi kopyaliyorum yada klasorun icinemi yardimci olursan sevinirim p6 cihazimdan cok memnunum olurum bizahmet........

Bizler stok rom kullanmadığımız için o adımları uygulamadık ama yapacağınız şey indirdiğiniz dosyayı zipten çıkarıp klasörü olduğu gibi Huawei Backup klasörünün içine atıp geri yüklemek..Bu şekilde yapıp başarısız olan yok XDA'da gördüğüm kadarıyla..

Kaynak : XDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 13 Aralık 2013; 0:13:56 >

Orijinalden alıntı: escobar1945

Benim síkintim sanal tuslari gizlemek fakat rot yapmadan tabiki fakat forumda anlatilan dosyayi indirdikten sonra anlatilanlari yapamiyorum yada ben anlamadim dosyayi sd karttaki huaweibackup dosyasina mi kopyaliyorum yada klasorun icinemi yardimci olursan sevinirim p6 cihazimdan cok memnunum olurum bizahmet........

valla hocam cvp vermiş dediği gibi biz stok rom kullanmıyoruz o yüzden bende uygulamadım dikkatlice anlatılanlara bakıp tekrar dene.

Miui Türkiye
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Felixamor hocam olmuyor...olmuyor.... Gaaliba yaslandim artik yine yapamadim yuklenecek dosya yok diyor buyaaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 13 Aralık 2013; 11:05:00 >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Türkiye için en güncel b608
    Uluslararası en güncel b119
    Herkes için en güzel MIUI

tesekkur ederım arkadaslar yaptim oldu süperrr.....yalniz klavye farklilasti neden anlamadim ama sorun yok bu p6 super bi sey...:-)
    @headspring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar1945 -- 13 Aralık 2013; 15:42:40 >

Çalışmayan tek fonksiyon whatsappti onuda felixamor hocam MIUI konusunda başka bir yöntemle halletti p6 MIUI konusundan tüm bilgileri alabilirsiniz :)

Orijinalden alıntı: kaan0101

peki üstad çalışmayan bir fonksiyon varmı MIUI de

bence önce emotiona bi alış biraz kullan sonra gir bu işlere.zaten sonra miui'yun güzelliğine kapılınca başka rom kullanmazsın (müsadenle felixamor hocam) iki resim arasındaki derli toplu olanı bulun ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol_1980 -- 13 Aralık 2013; 16:49:18 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.