Yüzbaşı
31 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 12 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet beyler mal meydanda ne kadar eder ?
Evet beyler köy ortada ne kadar eder merak ettim ?
merhaba arkadaşlar 200 tl yi biraz zorlayacak bütçem var nasıl ve hangi basketbol ayakkabısını tercih etmeyilim yardımcı olabilirmisiniz zıplamam çok kötü zıplamama yardımcı olabilecek bi ayakkabı bakıyorum
Mission Kashmir türkçe dublaj lazım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz gerçekten çok lazım
arkadaşlar tabletimi root ettim ve rom yüklemek içn team win recovery yükledim odin ile bunu yükledikten sonra cihazı wipeledim işletim sistemi vs herşey silindi yeni rom yüklemek için odini açıp tableti bağladıgımda odindeki sarı ışık yanmadı halada yanmıyor kies yükledim driverları kaldırıp yeniden kurdum ama hala odin tableti görmüyor bi yardım edin lütfen
sony ericson x10 mini pro cihazmla markete giremiyorum lutfen bi cozum bulun acil
Arkdaslar bugun soz yuzugu aldim fakat snradan farkettim buyuk geldigini yuzuk celik icinede isim yazdirdim degisim olmaz diye dusunuyorum acaba bu yuzugu kucultturebilirmiyim?
arkadslar size iyi geceler öpücüğü veren bi arkadasinzi opermisnz seni opmk istyrm dedgmde gluyo elini fln tutuyormda ilk opcuk biraz ozel sizce yapmalimiyim nasil yapmaliyim akil verin lutfen
aşk senin için ne ifade ediyor diyen bi kız benim hakkımda ne düşünüyor olabilir ?
acil arkadaşlar 1 haftadır bitane adam gibi server bulamadım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 336
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 21.705 (Bu ay: 219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.