Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - Color OS / Lewa OS V5 Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
11.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.romzj.com/list/huawei_p6u06.htm

bu rom ben ve benim gibi forumdaki bazı arkadaslar için sıkıntı yaptı oncelikle bunu bilin,zaten forumda titreme deneyimi yaşayanlar anlatmış,ayrıca yine forumda nasıl kurulacagı anlatılıyor,
    bazı kısa hatırlatmalar vereyim mutlaka JB bir romda olmalısın,
    kesinlikle twrp kurmalısın ama xda yer alan JB twrp side tel de titreme yapabiliyor bende yaptı

son olarak JB twrp titreme yaparsa KK twrp ilede kurabilirsin ama ilk açılısta yine titreme yapma ihtimaline karşı tedbir almalısın
    o zaman tel açılmayabilir,bu durumda geriye dönme de tek şansın twrp yi kaldıramıyacagın ve orginal recovery kuramıyacagın için harici sd kartında mutlaka çalışan bir twrp yedegin olsun

bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

http://www.romzj.com/list/huawei_p6u06.htm

bu rom ben ve benim gibi forumdaki bazı arkadaslar için sıkıntı yaptı oncelikle bunu bilin,zaten forumda titreme deneyimi yaşayanlar anlatmış,ayrıca yine forumda nasıl kurulacagı anlatılıyor,
    bazı kısa hatırlatmalar vereyim mutlaka JB bir romda olmalısın,
    kesinlikle twrp kurmalısın ama xda yer alan JB twrp side tel de titreme yapabiliyor bende yaptı

son olarak JB twrp titreme yaparsa KK twrp ilede kurabilirsin ama ilk açılısta yine titreme yapma ihtimaline karşı tedbir almalısın
    o zaman tel açılmayabilir,bu durumda geriye dönme de tek şansın twrp yi kaldıramıyacagın ve orginal recovery kuramıyacagın için harici sd kartında mutlaka çalışan bir twrp yedegin olsun

bol şans

Kardeşim ilgi ve alakan için teşekkürler.ZAten ben bundan vazgeçtim bu titreşim sorunları falan olduğu için bu kitkat omniromu kuracam şuan miu JB var.Direk twrp den yüklememde sıkıntı olmaz her halde.twrp 2.7 v.
    Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz ||www.mareaturkiye.com - Marea severlerin yeni buluşma noktası ||www.hostbudur.com|| Amd Ryzen 5 3500X - MSI MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 || Spphire Pulse RX 5500 XT 8GB GDDR6 128 bit || Xiaomi Redmi Note 6 Pro || Citroen c4 2013 Confort Plus 1.6 D

• shareware_cun kullanıcısına yanıt
    full wipe yaparak (sd kart hariç)jherşeyi wipe yaparak kurulabilir,

Orijinalden alıntı: mudur1998

full wipe yaparak (sd kart hariç)jherşeyi wipe yaparak kurulabilir,

teşekkürler deniyorum hemen
    Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz ||www.mareaturkiye.com - Marea severlerin yeni buluşma noktası ||www.hostbudur.com|| Amd Ryzen 5 3500X - MSI MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 || Spphire Pulse RX 5500 XT 8GB GDDR6 128 bit || Xiaomi Redmi Note 6 Pro || Citroen c4 2013 Confort Plus 1.6 D
  • Lena os un multilanguage versiyonu yok mudur arkadaşlar? Bıktım bu arayüzlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maserat M kullanıcısına yanıt
    Evet bende Android arayüzlerini sevmiyorum fakat EMUI 3.0 çok iyi olmuş, Android değil iOS&MIUI kullanıyor gibisiniz, çok hızlı ve düzenli. O stok Android karmaşası yok. Size tavsiyem P6'nızı Emui 3.0'a güncellemeniz. .
    Bu konu açıldığında bir kaç çalışmamız olmuştu arkadaşlarla fakat sonunu getiremedik maalesef. Bu nedenle Lewa OS Türkçeleştirme yarım kaldı.
  • 3.0 ı çıktığından beri kullanıyorum ama yine de tatmin etmeyen birşeyler var gibi hissediyorum. Farklı bir kilit ekranı, açılış animasyonu, arama cevaplama ekranı istiyor insan. Miui v5de hepsi ayrı ayrı değişebiliyor ama o da stabil değil. Ne kadar temiz kurulum yaparsanız yapın bi yerden patlak veriyor. Neyse acaba denediklerimizin dışında yine türkçe destekli rom var mıdır acaba arkadaşlar tavsiye edebilir misiniz?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.