Şimdi Ara

huawei ascend p1 mi galaxy nexus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar huawei ascend p1 almak istiyorum ama bi yandan da galaxy nexus kafamı karıştırıyo lütfen yardım edin

• Guncelleme takintin varsa nexus diger her turlu p1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Guncelleme takintin varsa nexus diger her turlu p1

ya işte o aklıma geliyo tam tamam huawei alcam diyorum bi yandan nexus aklıma geliyo güncelleme felan karar veremedim işte
  • p1 cok iyi tasarimli ben p1 al derim benim elim terlemeyip dokunmatik kullanabilseydim secim p1 olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Torresmjr197*

quote:

ya işte o aklıma geliyo tam tamam huawei alcam diyorum bi yandan nexus aklıma geliyo güncelleme felan karar veremedim işte

Ona sen karar verecen ben p1 alirdim ama zaten jb gelecek p1 e garanti birandan hava aticaksan en ince telefon diye p1 en iyisi p1 al youtubeden bak karsilastirma varsa ordan karar ver

• baktım karşılaştırmasına da bi tek kafamı çelen şey gelecekte 5 çıkıcak nexusa gelicek ama p1 e gelemiycek belki
  • p1 de güncelleme konusunda iyi olacak bence kendine özgü saçma arayüz portlarıyla ugrasmazlar hiç değilse ben de p1 diyorum
    hem 5 i falan port ederler merak etme kesin kullanırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xda-developer -- 14 Ağustos 2012; 5:46:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

baktım karşılaştırmasına da bi tek kafamı çelen şey gelecekte 5 çıkıcak nexusa gelicek ama p1 e gelemiycek belki

Jb de alir android 5 de alir u8800 pro.ya bile 2 tane guncelleme verdiler p1 emi vermiyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

p1 de güncelleme konusunda iyi olacak bence kendine özgü saçma arayüz portlarıyla ugrasmazlar hiç değilse ben de p1 diyorum

o zaman çok iyi ya, p1 alıcam çok büyük ihtimalle
  • quote:

quote:

p1 de güncelleme konusunda iyi olacak bence kendine özgü saçma arayüz portlarıyla ugrasmazlar hiç değilse ben de p1 diyorum

İnşallah alır ve memnun olursun ben optimus 3d yüzünden androidden soğudum satabilirsem ya wp8 li cihazları beklerim yada bunu alırım

• Simdiden hayirli olsun

• quote:

quote:

quote:

İnşallah alır ve memnun olursun ben optimus 3d yüzünden androidden soğudum satabilirsem ya wp8 li cihazları beklerim yada bunu alırım

ya çok araştırdım p1 i bazı kişiler almış uzun uzun anlatmış hiç kimse kötülemiyo aksine hep iyi şeyler söylüyolar ve hepsi tavsiye ediyo telefon çok şık ve çok iyi bi telefon bayramdan sonra benim olucak inşallah :)

• quote:

Simdiden hayirli olsun

teşekkürler :)
  • İnşallah kardeş bir inceleme beklerlz alırsan. Bende bunu almayı düşünüyorum optimus 3d yi satabilirsem

• yaparım tabikide inceleme. 1 haftadır internette bunu araştırdım bence sende onu sat bunu al baya iyi telefon kimse kötülemiyo ya ona sasırdım en az 20 kişinin yazısını okudum herkes süper felan kesin alın diyo incelemesindede bi kusur bile olmuyo
  • quote:

diğer türlü p1 derken?
    çipset aynı
    gpu aynı
    yazılım nexustaki pure android huwaide portlanmış?????
    nesusta 4.65" 720p ekran var 315ppi 1280x720, huwaide 4.3 540x960 256ppi ekran ????? ek olarak nexus tuşsuz ve kavisli tasarım??????
    kamera hakkında kesin birşey elle inceleme olmadan diyemez mp farkına bakarak
    nexus min 16 gb, huwai 4gb????
    batarya nexus 1750 mah, huwai 1670??
    nexus oval tasarım, huwai köşeli tasarım????
    nexusa verilecek yazılım ve uygulama desteği kullanıcılar dahil, huwaiye verilecek?
    nexusta 4.1.1 jelly bean kullanırken, huwaide "ne zaman çıkacak bu güncelleme?" işkencesi (ve yeni çıkacak sürümlerde dahil)
    uygulama ve oyunların nexusa daha optimizeli çıkması???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 14 Ağustos 2012; 6:31:38 >

• quote:

ya çok araştırdım p1 i bazı kişiler almış uzun uzun anlatmış hiç kimse kötülemiyo aksine hep iyi şeyler söylüyolar ve hepsi tavsiye ediyo telefon çok şık ve çok iyi bi telefon bayramdan sonra benim olucak inşallah :)

p1 kullanıcılar kulubunu 2 hafta öncede 1 hafta öncede okudum, hayatında ilk kez akıllı telefon almışların fanboyluklarıyla dolu yorumlarla dolu bilginize.
  • telefonda ben köşeli severim ki neyin yararı varda nexus oval tasarım, huwai köşeli tasarım???? yazdın
  • quote:

telefonda ben köşeli severim ki neyin yararı varda nexus oval tasarım, huwai köşeli tasarım???? yazdın

telefonun görünümde köşeleri sivri gözüküyor ve ince. hafif dar kot pantalon giyidiginde köşelerinin bacağına batmasından şikayetçi olabilirsin + görsellik
  • ya herkes p1 diyodu şimdide nexus dedin tam kafam karıştı :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.