Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Şarj olmuyor acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu şarja takıyorum şarj olmuyor herhangi bir tık yok telefonu açıp kapattım yine değişen birşey yok 3 şarj aleti değiştirdim olmuyor telefonu recovery modunda format attım açtım yine olmadı ama telefonu kapattım şarja taktım telefon açıldı %1 dedi sonra fişi tak logosu çıktı kafayı yiyecem lütfen yardım edin birde garantiyle uğraşmayayım.

• dostum şuan benim telefona da tamamen aynı şey oldu garantiye yollıcam. benim telefon da huawei ascend g7. sen naptın garantiye yolladın mı tecrübelerini paylaşır mısın?
  • aynı sorun dün itibariyle bende de oldu ne sebepten oldu anlamadım sarj bıtene kadar kullandım şimdi sarja takıyorum ama %1 gorunup sarja takın ısaretı cıkıyor siz bi çözüm buldunuz mu ?
  • Beyler sorunu nasıl çözdünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorunu çözebilen var mı
  • bende de aynı sorun var, bir önceki gün sabah saatlerce uğraştım almadı, akşam takınca aldı, ertesi gün gene denedim gene almadı, 1 saat sonra denedim aldı. kafayı yedim, yiyicem

telefonu internetten almıştım, 14 günlük yasal sürenin içerisindeyim, müşteri hizmetleri ile görüştüm, yenisi ile değiştiriyorum. yenisi nasıl olacak göreceğiz, kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemodory

bende de aynı sorun var, bir önceki gün sabah saatlerce uğraştım almadı, akşam takınca aldı, ertesi gün gene denedim gene almadı, 1 saat sonra denedim aldı. kafayı yedim, yiyicem

telefonu internetten almıştım, 14 günlük yasal sürenin içerisindeyim, müşteri hizmetleri ile görüştüm, yenisi ile değiştiriyorum. yenisi nasıl olacak göreceğiz, kısmet.

Hocam aynı sorunu su an bende yaşıyorum. Siz ne yaptınız? Benim de 4 aylık g7 şarj almıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ideos X5 bir sorum var acil
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

quote:

Orijinalden alıntı: nemodory

bende de aynı sorun var, bir önceki gün sabah saatlerce uğraştım almadı, akşam takınca aldı, ertesi gün gene denedim gene almadı, 1 saat sonra denedim aldı. kafayı yedim, yiyicem

Hocam aynı sorunu su an bende yaşıyorum. Siz ne yaptınız? Benim de 4 aylık g7 şarj almıyor

Hocam anlamadım gitti, şu an sorunsuz bir şekilde şarj alıyor, kararsız kaldım değiştirme konusunda, pazartesiye kadar takip edeceğim, duruma göre bir karar vereceğim artık

• an itibarı ile benim g7 de şarj almıyor.problemi yaşayan arkadaşlar nasıl çözümlediniz acaba.servise mi yönlendirdiniz.ne masraf çıktı bilgi alabilirmiyim
  • sorunu çözen yok mu?
  • Bu telefonlarda kronik sorun mudur yoksa herkes çocuğa veriyor da yalıyolar mı benim gibi anlamadım. Bende şarjı bitmek üzereyken takmak istedim fakat şarj olmuyor. Şarja takılı görünüyor bazen ama gene de tık yok.

Geçen hafta kaskoya gönderim ekranı da kırıktı şarjı da yapın dedim. Telefon geldi bir kere şarj oldu 2 gün kullandım. Sonra gene aynı şey oldu. Nemden mi ne anlamadım ki.

Şimdi pirinç döktüm altına üstüne biraz. Bakalım düzelirse yazarım. :)

Ertesi Gün:

Evet sabah kaltığımda denedim ve çalıştı. %9 şarj olunca 4-5 saat yeter bana dedim çektim. Sinemaya gittik geldik şarja taktım ve şarj olmadı tekrar.

Sonra belki de az beklemiştir diye tekrar pirince soktum :) 2-3 saat sonra tekrar denedim şarj oldu. :) 2 saat sonra tekrar baktım gene şarj olmuyor. Çıkardım şarjı başka yere taktım şuan şarj oluyor ama sonrasında ne olur bilemiyorum. Durum budur arkadaşlar.

Çok sonradan güncelleme (12 Aralık 2015):

Şuan kaç gün oldu bilmiyorum ama normal bir şekilde şarj ediyorum. Hiç problem yaşamıyorum.

Arkadaşlar herkesin dikkat etmesi gereken bir olay var. Mesela benim bundan önceki telefonum s4 idi. Onun şarj alet ile şarj etmeye çalıştığımda bu olay daha sık oluyordu. Düşük amperli olduğu için de çok ama çok yavaş şarj oluyordu. Bu sorunu yaşayanlar aletin orjinal şarj cihazı ile şarj etmeye önem göstersinler. Bir de öyle deneyin bakalım. Benim şuan sorunum kalmadı.

Pirinç + Orjinal Şarj Aleti olayı çözdü.

29.01.2016 Güncellemesi

Hala çalışıyor şarj. Pirince koyun dursun bir gün. Orjinal şarj aletiyle şarj edin.

27.02.2016 Güncellemesi

Hala ara ara yapıyor. İnanılmaz. Etrafımda 4 kişide var fakat hiçbirinde bu sorun yok. Ne zaman yapsa 5-6 saat pirinçte tutuyorum düzeliyor. Artık sıkıldım diyebilirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 27 Şubat 2016; 19:46:46 >

• Bende de şuan aynı sorun meydana geldi bir çözüm bulan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 2 Aralık 2015; 11:05:08 >
  • Bendede aynı sorun baş gösterdi. Çoğu kişide bu sorun oluşmuş..
    Prinç dışında çözümleyen varmıdır?

Ayrıca şarza takılı olmadığı halde ekran koruyucuda şarz oluyor mesajı gözüküyor

Kafayı yedi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bage -- 9 Aralık 2015; 0:27:31 >
  • Sanirim kronik bir sorun şu şarj olayi.servise gonderen arkadaslar icin herhangi bir ucret talep edildimi acaba garantis kapsaminda işlem goruyormu bu sorun?

• Kardesimin G7 de sarj almiyor kvk garantili 4 aylik cihaz. Garanti 450tl ucret cikardi her zmnki gibi kullanici hatasi bahanesiyle.

• Benimde yeni şöyle bir sıkıntım oluştu ; şarj cihazına bağlıyorum telefonu şarj olmuyor, tamamen kapattığımda şarj oluyor ve açtığımda şarja devam ediyor.
    Ayrıca telefon açıkken şarja bağlı fakat tabiki şarj olmuyor yeniden başlat yaptığımda açılırken şarj olmaya başlıyor.

Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
  • aynı sorun bende de oluştu, ama kimse nasıl çözümlediğini yazmamış. şu anda telefon açılmıyor şarj almıyor.

telefonu servise göndericem, ama açıp resetleyemedim bile. konuşurken azıcık ter kaçtı galiba, ondan sonra bozuldu.
  • Selamun aleyküm öncelikle ben bu sorunu çözümünü biliyorum sorun aslynda sistem kary?masydyr hatta sarja takyly olmayynca kendi programynda sarj oluyor yazyyo takynca kalan yazyyo eminim sizdede böyledir ve bunu çözümü aslynda bariz belli (fabrika syfyrlamak) fabrika syfyrlayyn resimler gitmez ama sosyal medya programlary gider onlaryda indirirsiniz zaten te?ekkr ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanberrak

Benimde yeni şöyle bir sıkıntım oluştu ; şarj cihazına bağlıyorum telefonu şarj olmuyor, tamamen kapattığımda şarj oluyor ve açtığımda şarja devam ediyor.
    Ayrıca telefon açıkken şarja bağlı fakat tabiki şarj olmuyor yeniden başlat yaptığımda açılırken şarj olmaya başlıyor.

Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

benim telefonda açıkken şarj olmuyordu kapaı iken şarj oluyordu aynı sorun bende de vardı telefonu garantiye yolladım ve anakartı arızalı çıktı telefonun anakartını değişmişler yarın kargoya verilecek şuan şarj oluyormuş sıkıntı yok dediler.
  •  Huawei Ascend G7 Şarj olmuyor acil yardım. arkadaşlar ne yaptıysam olmadı ne denediyem olmadı Hard resetten tut herşeyi denedim sıfır pil taktım gene aynı ne yapsam olmuyor sorun board da ne degiseçek bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.