Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 mi? Asus Zenfone 5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günaydınlar
    Şuan bu iki telefon arasında kalmış durumdayım, her iki telefonunda tasarımını beğeniyorum.
    Zf5'i 700TL'ye, Ascend G7'yi 900TL'ye alacağım artık hangisinde karar verirsem.
    Aslında gözüm kapalı Zf5 alabilirdim ama batarya performansı beni korkutuyor.

Sizce 200TL daha fazla verip Huawei Ascend G7 mi almalı yoksa Asus Zenfone 5 alıp 200TL'yi yemeli mi?

+ Huawei Ascend G7 android 5.0 güncellemesi alacak mı? Alacaksa ne zaman alacak?
    Bu konu hakkında bir bilgiye ulaşamadım açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonelle -- 18 Şubat 2015; 0:32:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akicilik konusunda ikiiside gayet akici.Ama Gerek pil gerek kamera gerekse kasa kalitesi konusunda G7 üstun.Ama G7 guncelleme konusnda rezalet ben.lolipopu alcagini bile.sanmiyorum.Alsa bile 2015 sonunu bulur.Cok zorlamassa seciminizi G7 den yana kullanin.Bunu iki telefonu kullanmis biri olarak soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Akicilik konusunda ikiiside gayet akici.Ama Gerek pil gerek kamera gerekse kasa kalitesi konusunda G7 üstun.Ama G7 guncelleme konusnda rezalet ben.lolipopu alcagini bile.sanmiyorum.Alsa bile 2015 sonunu bulur.Cok zorlamassa seciminizi G7 den yana kullanin.Bunu iki telefonu kullanmis biri olarak soyluyorum.

Benim için önemli olan akıcı olması ve güncelleme alıcak olması.
    Pil olayını powerbank ile halledebilirim çok sıkıntı olmaz, gel gelelim 200TL daha fazla vereceğim telefon beni güncelleme konusunda üzecekse hiç düşünmem Zf5 alırım.
    Huawei Ascend G7 Ana konusunu biraz kurcaladım bir çok arkadaş takılmalar yaşadığını söylemiş, ama Zf5 kullanan arkadaşlardan böyle bir şikayet görmedim açıkcası.

Zaten kararsız bir insanım, kafamad deli sorular...

• Androidin dogasi bu amiral gemisi bile alsan belli bir sureden sonra takilmalar laglar fps kayiplari oluyor.Mesela G3 kullandim telefon ciddi anlamda takiliyor.Kim ne derse desin bu böyle.Yag gibi akan bir telefon istiyosan lumia 925 derim.Ama ben G7 konusunu iyi takip ederim daha telefon takiliyor diyene rastlamâdim.Siz nasil bu kaniya vardiniz bilmiyorum.Note3 den gecen var dünya varmis diyor G7 de.

• Lolipop alacak G7 , aynı şekilde Zenfone 5 de alacak.
  • g7 tabiki
  • Leonelle kullanıcısına yanıt
    Asus marka olarak hep sempatik geldi ki dizüstü bilgisayarlarımı hep asus aldım. Ayrıca teknoloji konusunda referans olduğum ürünlerin başında bu marka gelir. Bir çok arkadaşıma da f/p açısından zenfome5 aldırdım. Ama bu iki telefon arasında bir secim yapacak olsam ki yakın zamanda yaptım kesinlikle g7 derim. Malzeme kalitesi pil omri 64 bitlik işlemci nfc desteği ses çıkış gücü şaşırtan akıcilıktaki arayüzü metal kasanın verdiği perimium his bana bu telefonu aldırdı .

Bundan sonrasına sen karar ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Huawei Ascend G7 mi? Asus Zenfone 5 mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Asus marka olarak hep sempatik geldi ki dizüstü bilgisayarlarımı hep asus aldım. Ayrıca teknoloji konusunda referans olduğum ürünlerin başında bu marka gelir. Bir çok arkadaşıma da f/p açısından zenfome5 aldırdım. Ama bu iki telefon arasında bir secim yapacak olsam ki yakın zamanda yaptım kesinlikle g7 derim. Malzeme kalitesi pil omri 64 bitlik işlemci nfc desteği ses çıkış gücü şaşırtan akıcilıktaki arayüzü metal kasanın verdiği perimium his bana bu telefonu aldırdı .

Bundan sonrasına sen karar ver

Bende kararımı G7'den yana kıldım, ama şuan renk konusuna takılmış durumdayım.
    Siyahta gözüme çok güzel geliyor, beyazda karar veremedim açıkcası

• G7 yerine Asus Zenfone 5 mi diye düşünmek G7'ye hakarettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

G7 yerine Asus Zenfone 5 mi diye düşünmek G7'ye hakarettir

G7 aldim pisman degilim

• Gule gule kullan mantikli secim

• zeMRez kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Tabiki g7.. Üç aydır kullanıyorum telefonu ne bir şişme ne bir sıkıntı, tabiri caiz ise taş gibi telefon. Bence marka tutkusundan kurtulmalıyız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyrim -- 17 Şubat 2015; 15:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrim

Tabiki g7.. Üç aydır kullanıyorum telefonu ne bir şişme ne bir sıkıntı, tabiri caiz ise taş gibi telefon. Bence marka tutkusundan kurtulmalıyız..

Bende cok memnunum ama kasada aciklik var biraz, yan taraflarda. Sizde de var mi acaba?

• Leonelle kullanıcısına yanıt
    Bende yok hocam.. Belki şansıma.. Bazı arkadaşlarda varmış sanırım. Çevremde kullanan yaklaşık 6-7 kişi var, onlarda da böyle bir sorun yok.. Eğer kullanıma engel değilse bence takmayın kafaya derim.. Tüm arkadaşlarım çok memnun.. Bir çoğu zaten tavsiyem ile aldılar.. Hergün yüz yüzeyiz, şimdiye kadar hiçbiri neden aldırttın bize bu telefonu demedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrim

Bende yok hocam.. Belki şansıma.. Bazı arkadaşlarda varmış sanırım. Çevremde kullanan yaklaşık 6-7 kişi var, onlarda da böyle bir sorun yok.. Eğer kullanıma engel değilse bence takmayın kafaya derim.. Tüm arkadaşlarım çok memnun.. Bir çoğu zaten tavsiyem ile aldılar.. Hergün yüz yüzeyiz, şimdiye kadar hiçbiri neden aldırttın bize bu telefonu demedi.

Bende çok memnunum çok şükür bir sıkıntı yok ama gözüm takılıyor ister istemez, belkide yeni olduğu içindir.
    Ama ileride toz falan kaçarsa kötü olabilir, tek korkum bu

• Bır yakınım zenfone 5 kullanmıs. Hıc memnun kalmamıs. Ozellıkle pıl tuketımınden sıkayetcıydı. G7 kendım kullanıyorum telefondan gayet memnunum
  • Nfc desteği çoh önemli tabi olmassa olmaz mesela benim gözüm her gittiğim yerde nfc ikonu arar hıammına köpek sıcıyo 200 lirayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.